Pstruh pečený v troubě
Pstruha si rádi připravujeme k večeři nebo jako lehký oběd. Maso má jemnou konzistenci i chuť, kterou by bylo škoda přebít výrazným ochucením. Proto stačí přidat máslo, pár koleček cibule, případně trochu bylinek, upéct v troubě a užít si tu skvělou dobrotu.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 324 kJ / 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 27,74 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,76 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tenhle obr pstruh - vážil 890 g!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 3. 2024 21:07
23. 7. 2023 18:37
19. 7. 2023 06:43
13. 1. 2023 13:19
2. 4. 2022 18:13
28. 4. 2017 10:31
18. 4. 2017 21:41
26. 11. 2016 19:11
25. 11. 2016 17:20
13. 6. 2016 19:47
1. 6. 2016 18:40
29. 5. 2016 13:47
(Pstruzi z rybolovu ZÁVADA, kvalitnější neznám)
30. 12. 2015 17:29
22. 11. 2015 16:32
22. 11. 2015 15:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Jogurtové rychlokoblížky s povidly
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak vyfiletovat rybu jednoduchým způsobem? Stačí se podívat na náš videonávod
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Další recepty
Tématické fráze: pstruh v troubě pstruh na másle v troubě pstruh recept recept na pstruha pstruh recepty recept pstruh recepty na pstruha recepty pstruh recept na pstruha v troubě příprava pstruha recept pstruh v troubě recept na pstruha na másle v troubě recept pstruh na masle v troube pečený pstruh na másle jak připravit pstruha recept na peceneho pstruha jak udělat pstruha recepty na pstruha v troubě jak upect pstruha recept na přípravu pstruha
Suroviny: pstruh, máslo, olej, cibule, sůl, kmín celý, mouka hladká
Pstruh pečený v troubě
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mYW3
77 názorů