Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový perkelt / pörkölt /

Hodnocení receptu je 5,0 (42×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

23. 7. 2010 19:12

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 458 kJ / 1 066 kcal
Bílkoviny116,40 g
Tuky34,23 g
Vláknina23,24 g
Cholesterol 214 mg
Sodík 316 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy64,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Perkelt se nikdy nezahušťuje, ale komu by to tak opravdu hodně vadilo, může šťávu zahustit lžící mouky rozmíchané v trošce vody a nechat provařit. Už to ale nebude perkelt a žádný Maďar ho nepochválí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

25. 11. 2023 18:51

Moanka: já moc děkuji, i za fotku, :-K jsem moc ráda, že chutnalo;-):-)

Moanka Moanka

25. 11. 2023 17:00

To jsem ráda, že jsem na tehle recept narazila. :yes: Mňam! Vůbec jsem to jídlo neznala, ale správně jsem odhadla, že to bude dobrota… <3 Píšu si a moooc děkuji. ;-)
Přeji hezký zbytek dne. :-)

maris maris

22. 10. 2023 16:37

tara23: moc děkuju za vyzkoušení i krásnou fotku. Mám radost, že vám chutnalo;-):-K

tara23

22. 10. 2023 11:26

Dnešní výborný oběd. Uvařila jsem přesně podle receptu a velká spokojenost. Podávala jsem s těstovinou Budu vařit častěji<3:-K:-K

maris maris

27. 8. 2023 17:54

Marie Svarcova: Maruško, moc děkuji:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 8. 2023 08:36

:-)<3:yes::yes:Líbí se mi pěkný recept, nádherné foto a k tomu to vysvětlení. Nezahušťuji ničím perkelt ani guláš vydusí se a zahustí cibulí.:-K

maris maris

15. 8. 2010 17:43

marundo:-), jsem ráda, že jste si pochutnali, díky:-K

marunda marunda

15. 8. 2010 12:00

dnes bylo k obědu, mooooc dobré. Jen jsem omáčku zahustila, přišlo mi to hodně vodnatý. Ale už si přepisuju do své kuchařky a určitě budem vařit častěji. :yes:

ivulinka ivulinka

8. 8. 2010 21:27

Tedy holky, koukám že máte krásný fotky, Maris, moc hezký receptík, bodík vám oběma:yes::-!

maris maris

8. 8. 2010 21:20

Jahůdko, já jsem Ti nepoděkovala za krásnou fotku - takže díky za ni i za realizaci receptu;-):-K

maris maris

25. 7. 2010 15:42

jahůdko - to mám radost:-) Bude taky fotečka ?:-K

savlinka savlinka

25. 7. 2010 14:46

tak to nemá také chybu mňam:yes:

jahoda jahoda

25. 7. 2010 14:43

Perkelt je výborný, uvařila jsem na zítra, ale asi ho budu muset dát pod zámek:-)), aby něco zůstalo. Nebylo třeba vůbec zahušťovat, jak píše Maris, stačí nechat pořádně šťávu vydusit. Doporučuji:yes::yes:

jahoda jahoda

23. 7. 2010 22:54

Tato jídla zbožňuji, kombinace brambor, rýže a pikantního masa se šťávičkou je úplně super. Určitě vyzkouším, nemám sice pastu, ale mám perkelt-bujon bez "E", který je chuťově taky dobrý.
Bezva recept a k tomu pěkná fotka:-):yes:

lemarti

23. 7. 2010 21:36

Maris krásná fotka:-Ka receptík se mi taky líbí:yes:a bodík je jasný:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perkelt z vepřového masa recept perkel vepřový perkelt se smetanou pörkölt perkelt perkelt recept výborný perkelt drzkovy perkelt perkelt z vepřového masa madarský vepřový perkerlt recept perkel drzkovy gulas vepřový perklet gulaš perkel maďarský perkelt maďarský vepřový perkelt madarský perklet nokedli porkolt recept perkel recept

Suroviny: maso vepřové, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pasta perkelt, sádlo, sůl

TopRecepty.cz

Vepřový perkelt / pörkölt /

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q6x5