jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Snadná koprovka

Snadná koprovka
nahoru
Snadná koprovka Snadná koprovka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pro začátečníky

Suroviny:

hovězí maso
kousek másla
2-3 lžíce hladké mouky
smetana
kopr
houskový knedlík

Postup přípravy receptu

Do většího hrnce dáme hovězí maso vcelku a zalijeme vodou, aby bylo celé ponořené a uvaříme doměkka. Uvařené maso vyndáme z hrnce a vývar zcedíme. V hrnci si rozpustíme kus másla a do něj vmícháme 2-3 lžíce mouky a uvaříme tak jíšku. Jíšku zalijeme vývarem a zahustíme smetanou. Pak přidáme kopr a dovaříme. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do hrnce s omáčkou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Autor Autor: (Veronika Daňková)
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Snadná koprovka"

autor: Kotato
vloženo: 23.07.2012 20:43:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super..prava koprovka z hoveziho vyvaru tak,jak ma byt..diky..smajliksmajlik

autor: verynkaaa
vloženo: 22.04.2012 17:38:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

adriana2008: Není podmínkou, aby smetana měla 33%, ale s jinou nemám zkušenost, je tedy možné, že omáčka nebude mít požadovanou hustotu. Záleží jen na Vaší chuti, pokud máte radši řidší omáčky, můžete použít i smetanu na vaření. Záleží na Vás. Přeji hodně zdaru smajlik

vloženo: 22.04.2012 15:07:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DEKUJI MOC a muze byt 31%

autor: verynkaaa
vloženo: 22.04.2012 14:04:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

adriana2008:klasická smetana ke šlehání 33%

vloženo: 22.04.2012 14:02:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jakou tu smetanu dekuji

autor: Janka 46
vloženo: 23.12.2010 21:08:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je supersmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Drobek
vloženo: 21.08.2010 22:02:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prostě genální, takhle to uvaří snad každýsmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

jakou smetanu do koprové omáčky koprovka dietní recept koprovka hovezi varene koprovka koprovka bez jíšky koprovka na smetane videorecepty koprovka maso na koprovku vývar na koprovku hovezi koprovka nej recepty koprovka koprovka se smetanou krémová koprovka koprovka kremova prava koprovka koprovka s hovězí koprovka koprovka s hovězího masa smetana do koprovky recept koprovka bez vývaru koprovka z hovězího masa koprovka bes smetany koprovka hovězí koprovka z vývaru koprovka z vepřového maso do koprovky hovězí vývar na koprovku hovezi na koprovku jak zahustíme koprovku hovezi maso na koprovku dietní koprovka hovezi maso do koprovky koprovka pro začátečníky snadná koprovka koprovka bez vývaru jak uvarit koprovku koprovka bez smetany koprovka ze smetany jak se vari koprovka vaření a recepty koprovka recept hovezi koprovka vaření hovězího masa na koprovku




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty