jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  39 000  receptů

Snadná koprovka

Snadná koprovka
nahoru
Snadná koprovka Snadná koprovka
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Pro začátečníky

Suroviny:

hovězí maso
kousek másla
2-3 lžíce hladké mouky
smetana
kopr
houskový knedlík

Postup přípravy receptu

Do většího hrnce dáme hovězí maso vcelku a zalijeme vodou, aby bylo celé ponořené a uvaříme doměkka. Uvařené maso vyndáme z hrnce a vývar zcedíme. V hrnci si rozpustíme kus másla a do něj vmícháme 2-3 lžíce mouky a uvaříme tak jíšku. Jíšku zalijeme vývarem a zahustíme smetanou. Pak přidáme kopr a dovaříme. Maso nakrájíme na plátky a vložíme do hrnce s omáčkou. Podáváme s houskovým knedlíkem.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
2 5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Snadná koprovka"

autor: Kotato
vloženo: 23.07.2012 20:43:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super..prava koprovka z hoveziho vyvaru tak,jak ma byt..diky..smajliksmajlik

autor: verynkaaa
vloženo: 22.04.2012 17:38:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

adriana2008: Není podmínkou, aby smetana měla 33%, ale s jinou nemám zkušenost, je tedy možné, že omáčka nebude mít požadovanou hustotu. Záleží jen na Vaší chuti, pokud máte radši řidší omáčky, můžete použít i smetanu na vaření. Záleží na Vás. Přeji hodně zdaru smajlik

vloženo: 22.04.2012 15:07:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

DEKUJI MOC a muze byt 31%

autor: verynkaaa
vloženo: 22.04.2012 14:04:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

adriana2008:klasická smetana ke šlehání 33%

vloženo: 22.04.2012 14:02:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jakou tu smetanu dekuji

autor: Janka 46
vloženo: 23.12.2010 21:08:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je supersmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Drobek
vloženo: 21.08.2010 22:02:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prostě genální, takhle to uvaří snad každýsmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

vaření hovězího masa na koprovku jak uvarit koprovku koprovka z vepřového koprovka pro začátečníky jaka smetana do koprovky? koprovka s hovězího masa koprovka bez jíšky vaření a recepty koprovka koprovka v hrnci koprovka hovězí koprovka se smetany koprovka z hovězího vývaru vývar na koprovku koprovka z hovězího hovezi maso na koprovku dietní koprovka maso na koprovku koprovka hustota recept koprovka krémová koprovka prava koprovka smetana do koprovky hovezi koprovka koprovka z vývaru poprovka ez smetany koprovka bez smetany koprovka z hovězího masa koprovka z trouby jiska do koprovky koprovka se smetanou koprovka hovezi maso do koprovky hovezi na koprovku koprovka ze smetany koprovka s veprového koprovka na smetane koprovka bez vývaru maso do koprovky recept hovezi koprovka snadná koprovka jakou smetanu do koprovky koprovka dietní



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz