Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jedničkové rybí filé

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

31. 8. 2010 11:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie4 967 kJ / 1 187 kcal
Bílkoviny94,48 g
Tuky86,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 370 mg
Sodík 5,94 g
Sůl14,80 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

18. 11. 2023 13:28

Zkombinovala jsem trochu více receptů tady, ale tento se tomu nejvíc podobá. Na spodní část jsem použila lahůdkovou cibulku, na vrchní část klasickou. Ještě jsem kromě papriky posypala i kořením na ryby. Dělala jsem ještě zmrzlé filé. Nepodlévala jsem. Pekla jsem 50 minut při 180 stupních - odkryté. Příloha vařené brambory (po uvaření jsem přidala sušenou smaženou cibulku). Doma chtějí, abych toto připravovala častěji :yes:;-). Díky za nápad.

vaclava gregrova vaclava gregrova

4. 7. 2022 11:23

Výborné a ryhlé.

rybarka007 rybarka007

26. 8. 2021 21:46

Za mne dobré a rychlé jídlo. Díky za inspiraci, někdy nápady dochází :yes:

ralbyk

19. 12. 2013 07:13

Denny: těch 15°C

Denny

1. 1. 2011 17:37

Dobrý den, jaký druh file jste použil a nebude spálené na takovou teplotu? Středně vyhřátá trouba je 160°C a vy jste napsal 175:-? tomu nerozumim:-? to je asi jen odhad že?

miroslavrozsival

8. 11. 2010 20:04

Chocolate, ale to vínko, mohlo ještě přilepšit chuť:-p

chocolate

8. 11. 2010 19:54

miroslavrozsival-;-), tak to pozdravujte ženu, bohužel jsme se zatím "nepotkaly", ale co není, může být (a pak, že vařím jen podle isahu:-D).

miroslavrozsival

8. 11. 2010 19:50

Chocolate jsem rád, že chutnalo, ale já jsem autor akorát tím psaním vše vymyslela moje žena. Je tu taky registrovaná, ale ženám takové detaily neunikají, mám pravdu;-)

chocolate

8. 11. 2010 19:46

Velmi jednoduchá a chutná úprava filé, místo anglické slaniny jsem použila angl.krkovici a lehce jsem podlila bílým vínem.Děkuji za výborný recept:-K, celá rodina si moc pochutnala.

Jenny

11. 9. 2010 17:07

:yes::yes::yes:

miroslavrozsival

8. 9. 2010 11:33

Davka - středně vyhřátá trouba je zhruba 175°C.

davka

7. 9. 2010 10:59

recept vypadá chutně, ale mohl by mi někdo poradit co znamená středně vyhřátá trouba??? děkuji za odpověď

maris maris

2. 9. 2010 19:10

Miroslave - děkuju já za výborný recept:-)
Ivulinko, Magdalenko -:-8:-K

magdalenka magdalenka

2. 9. 2010 18:56

Asi sa budem opakovať, všetky fotky od maris ma fascinujú. Ňou nafotené jedlo vždy vyzerá exkluzívne.

miroslavrozsival

2. 9. 2010 18:51

Maris děkuji za přidané foto a jsem velmi rád, že chutnalo.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rybí filé recepty rybi file recepty na rybí filé v troubě rybí filé v troubě file v troubě rybí filé recept recept na rybí filé v troubě recepty z rybího filé recept na rybí filé file recepty recepty rybí filé filé recept recept rybí filé úprava filé recepty na rybí filé filé jak upravit file úprava rybího filé recept na file top recepty rybí filé

Suroviny: filet rybí, cibule, slanina anglická, paprika sušená sladká, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Jedničkové rybí filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WqOX