jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Halušky s uzeným masem a kysaným zelím

Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
dobrou chuť
nahoru
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím Halušky s uzeným masem a kysaným zelím
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Pro začátečníky

Suroviny:

1 balení Halušky v prášku (balení = 400g)
½ sáčku kysaného zelí (sáček = 500g)
250g uzeného masa (krkovice, plec)
2 střední cibule
1,5 lžíce cukr krystal/písek
olej
kmín
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

Nejprve si oloupeme a nakrájíme cibule na větší kostky či měsíčky. Maso omyjeme a nakrájíme na kostičky asi 2x2cm.

Do hlubšího pekáčku dáme trochu oleje, přidáme polovinu nakrájené cibule a uzené maso a pozvolna osmažíme dozlatova, občas promícháme.
Do dalšího menšího hrnce dáme na olej smažit druhou polovinu nakrájené cibule, zatímco se smaží, překrájíme slité zelí na menší kousky (občas jsou v balení příliš dlouhé „nudle“). Jakmile je cibulka zlatá, přidáme zelí, podlijeme asi 2dcl vody, přidáme cukr, 3 špetky soli, špetku kmínu a nepřikryté necháme dusit, dokud se voda neodpaří. Občas promícháme.

Uzené a zelí se pomalu připravuje, takže připravíme halušky:
Do 5l hrnce dáme vařit přibližně 2,5l vody. Než se začne vařit, do mísy nasypeme směs na halušky, přidáme cca 0,5l studené vody a pořádně promícháme. Těsto nesmí být moc husté, aby šlo dobře protlačit haluškovým sítem (ale ani moc řídké, aby se halušky nerozpadly). Jakmile se voda vaří, přidáme polévkovou lžíci soli (dáváme až v okamžiku varu, pokud osolíme vodu hned studenou, trvá déle, než začne vřít) a přes haluškové síto protlačíme rovnou dřevěnou špachtlí polovinu směsi do vroucí vody. Halušky ode dna lehce nadzvedneme, stačí jen lehce zvířit vodu, ne prudké míchání. Jakmile vyplavou halušky nahoru, sebereme je cedníkem (ne tím haluškovým), proklepeme od vody a dáme rovnou do pekáčku s již osmaženým masem. Halušky s masem hned lehce promícháme, aby se omastily a neslepily. Druhou polovinu haluškového těsta také protlačíme přes síto, uvaříme, scedíme a přidáme do pekáčku. Opět promícháme. Doporučuji dělat takto postupně, jinak bude halušek najednou moc, slepí se a hotové nebudete stíhat sbírat, takže se rozvaří.

Jakmile máme smíchané halušky a maso, přidáme podušené sladkokyselé zelí, lehce promícháme, podle chuti dosolíme a dopepříme.

Kdo si chce pohrát, může posypat ještě další dozlata osmaženou cibulkou.

Poznámka

Vím, že řada kuchařek dává přednost domácí výrobě halušek, je tu řada výborných receptů na jejich přípravu. Za sebe mohu říct, že s klidným svědomím využívám kupované směsi – polotovary – a ani žádnou značku neupřednostňuji, chutnají nám všechny.
Recept jsem rozepsala možná až moc podrobně, ale pamatuji si, jak pro mě byly kdysi halušky symbolem složitého jídla, do kterého jsem se dlouho nechtěla pustit – a přitom je to tak prosté :)

Autor Autor: (Ivana)
Datum vložení Datum vložení:
39 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Halušky s uzeným masem a kysaným zelím"

autor: Kristy2708
vloženo: 18.08.2014 09:09:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak už vím, co dnes bude k večeři..mňam :) Děkuji za krásně dopodrobna popsaný recept.

autor: Dajda
vloženo: 18.03.2014 06:41:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Andy: Musím Vám trochu odporovat. Samozřejmě, kuchař, který vaří řadu let, si udělá halušky sám, ale začínající kuchtík bude rád, že tu má podrobný popis výborného jídla, kde to nejtěžší za něj obstará Vitana.
Uvařit halušky nebo chlupaté knedlíky není snadné. Já dnes dělám chlupaté knedlíky celkem běžně, přinejmenším 2 druhy (normální a chodské) Když jsem s nimi začínala, připravovala jsem je z prášku a přidávala jsem syrové brambory. Tak jsem se je postupně naučila vařit sama. Stejně tak bramborové knedlíky. Takže proč ne? smajlik

autor: Andy (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.03.2014 00:41:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vidím že to tu už nejspíš někdo psal, ale přikláním se k tomu názoru, že takovýto recept je zbytečný. Už jsem je dlouho nedělal tak jsem si to chtěl osvěžit na netu, jestli si to pamatuji správně. Přestal jsem číst ve chvíli, kdy jsem narazil na "do mísy nasypeme směs". Připravit cokoliv z pytlíku dokáže každý podle návodu na obalu a další věci (konkrétně uzené a zelí) každý stejně připraví jak je zvyklý. Za mě osobně jsem nenašel to co jsem hledal. PS: k vánocům my nějaký chytrák nadělil kuchařku, ve které se také vaří z polotovarů. S poznámkou že si ze mě asi někdo dělá prdel jsem knížku odložil a jediný důvod proč jsem jí ještě nevyhodil je ten, že je to dárek, tak jí chci zachovat alespoň rok. Jinak je dobrá akorát na podpal.

autor: isindy
vloženo: 10.02.2014 20:13:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

díky všem za komentáře i fotky smajlik

autor: savlinka
vloženo: 10.02.2014 12:00:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem je také dělalasmajlik

autor: Jirka75
vloženo: 08.02.2014 13:00:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Postup je skvělý, chuť úžasná, takové halušky jsem nejedl, manželka s dcerou se shodli že zítra je uděláme znova. smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.01.2014 12:33:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Samé chytré rady tady zase...kdo má něco proti haluškám z pytlíku tak ta ten recept nečte..já je taky delám z pytlíku nehodlám strávit celý den v kuchyni jelikož mám deti,radši ten čas věnuji jim než abych tvrdla sporákusmajlik

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.12.2013 16:12:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Díky za recept smajlik jsem ráda , že je detailní. A kdo halušky z pytlíku odsuzuje, ať si je dělá z brambor. Já v ních nevidím rozdíl a tyto u nás rozhodně bodují smajliksmajlik

autor: Majinka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.10.2013 16:15:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak to je drsné dát sem recept na halušky z pytlíku neuvěřitelnésmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Alexiss
vloženo: 24.09.2013 06:21:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martin: Ani moje bývalá tchyně, původem ze Slovenska, nepoznala, že jsou z "pytlíku". Je to asi téměř jediné, kde polotovar využívám- ušetří dost práce a ve výsledku žádný velký rozdíl. smajlik

autor: Martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.09.2013 04:04:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pane bože halusky z prášku.To jsou dnes ty moderní ženy.Nezdrzovat se s bramborama hlavně ať je to rychle hotový a hurá na nehtysmajlik

autor: parisse
vloženo: 17.04.2013 07:21:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mě naopak vyhovuje,že je to z polotovaru,Že je to podrobné?Pro někoho,kdo se to chystá vařit poprvé super.Jen bych se chtěla zeptat,kolik lidí se z toho nají?Jestli nemám udělat dvojitou dávku

Edit:Halušky jsem právě dovařila,jsou vynikající.A nakonec jsem opravdu dělala dvojitou dávku.Díky přesnému návodu autorky se dílo podařilosmajliksmajlik

autor: Verča (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.03.2013 20:00:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Halušky v prášku??? smajliksmajliksmajlik To je teda vaření.....no nic jdu si je najít jinam....

autor: Mirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.12.2012 13:56:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výbornéééé smajlik smajlik

autor: Koubkova
vloženo: 23.08.2012 09:38:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem je dělala ,jen se olizuji velká dobrota a přitom rychlásmajliksmajlik.

autor: isindy
vloženo: 04.08.2012 00:08:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

díky všem, jsem ráda, že chutnají....smajlik

autor: Petra Ku.
vloženo: 01.08.2012 21:38:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Halušky jsem dělala včera a dost jsme si pošmákli, neměli jsem je dlouho. Já si k nim barbarsky přidala rajčata, ale dobrý, zatím moje zažívání funguje smajlik smajlik

autor: Zuzajda (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.05.2012 13:43:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem uvařila a je to perfektní, přidávám bodík smajlik Já jsem ještě posypala osmahnutou slaninkou místo cibulky. Jen musím říct, jen by to příště chtělo mnohem větší pánev, vše si mi tam nakonec nechtělo vejít a to má průměr 28, tak příště by to chtělo tu WOK pánev a bude to parádička smajlik

autor: Aleš (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.04.2012 20:24:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miluji Mílu je moc skvělá a mám ji zato moc a moc rád a halušky takysmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Petr (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.04.2012 20:21:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

užasnésmajlik

autor: Natálka Arslanturková (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.04.2012 20:19:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc sem si pochutnala táta je supersmajliksmajlik

autor: aleš (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.04.2012 20:17:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvělésmajlik

autor: Pavlína (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.04.2012 14:23:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já tedy poděkuju spíš než za recept samotný (protože už halušky dělám), za tu zmínku o postupném vmíchávání halušek do slaniny s cibulkou, to mě nikdy nenapadlosmajlik Já totiž asi pokaždé udělala všechny halušky a pak teprve slaninu, takže to bylo přesně jak píšete: jedna slepená hrouda halušek, která se pak horko těžko s tou slaninou a cibulkou rozmíchala... Jinak ještě jedna věc, už jsem vyzkoušela oba způsoby těsta, proti polotovarům obecně nic nemám a u halušek už vůbec ne, ale přesto mi přijdou z brambor lepší smajlik Jo a nikdy jsem nejedla halušky s brynzou, ale jelikož tohle je jedno z mála jídel se zelím, kde mi vyloženě zelí chutná, tak je s tou brynzou asi ani nikdy nevyzkouším smajlik Jdu na ně, už se mi sbíhají sliny!!!

autor: Marcel (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.12.2011 10:35:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super recept, víc takhle podrobnejch receptů pro nás laiky. Jinak já kupuju už hotové halušky v albertu a jsou taky vynikající smajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 18.10.2011 22:13:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rychlé a velmi dobré jídlo. Vařím vždy v pracovním týdnu, když mám málo času. Bodík zaslouženýsmajlik a obrázek přidanýsmajlik

autor: isindy
vloženo: 29.09.2011 00:15:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Deihero: já děkuji, to jsem ráda smajlik

autor: Deihero
vloženo: 24.09.2011 17:01:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

úžasný, celá rodina si pochlebovala! Děkuji za recept, moje první vaření halušek a velmi úspěšné smajlik smajlik

autor: sediva ivana1959@seznam.cz (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.08.2011 14:20:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem prvně vařila halušky ze syrových brambor,takže vznikl kyt,vůbec nešly přes síto na halušky,takže se vrátím k haluškám v prášku,ty dělám na jedničku s uzeným a kysaným zelím,mnamsedivaivana1959@seznam.cz

autor: isindy
vloženo: 10.08.2011 10:36:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

klaris: já děkuji za vyzkoušení, těší mě, že chutnalo i bez haluškovače smajlik ale piplačka to asi byla, to nezávidím smajliksmajlik

autor: klaris (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.07.2011 13:08:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nemáme doma haluškovač, takže to byla \"piplačka\" smajlik , ale ve výsledku: Výborné smajliksmajlikděkuji za receptsmajlik

autor: noblesa
vloženo: 20.12.2010 17:51:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super recept,sice nejsem začátenice ve vaření,ale to jak jste rozepsala postup je fajn.Denska jsme si moc pochutnali.Děkuji za prima obědsmajlik a bodík letísmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.11.2010 13:48:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jéé teď jsem dostala chuť smajlik !smajlik

vloženo: 10.09.2010 22:18:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik+smajliksmajlik

autor: lemarti
vloženo: 10.09.2010 12:29:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivčosmajlikted jsem si na haluškách pochutnalasmajliksmajlika dělala jsem taky pytlíkovésmajliksmajlikZelí jsem taky koupila hotové a dokonce se špekemsmajliksmajlikA uzené bylo taky kupovanésmajliksmajliktakže rychlovka jak má být a ani jsem se nezpotilasmajliksmajlikBodíka posílám a receptík ukládámsmajliksmajlik

autor: Suvicka
vloženo: 06.09.2010 18:53:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle jidlo miluju, mam strasne moc rada. Posilam 11. bod a moc se tesim, az to vyzkousim. Vypada to nadherne. smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2010 16:32:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanko, dělám, jsou moc dobré i z kupované směsi, protože opravdu vždy není častu nazbyt. Za návod i fotečky dávám palec nahorusmajlik

autor: česnečka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2010 11:43:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Některé lidi to vaření pro rodinu a loupání brambor nabíjí energií. Pak mohou smysluplněji vysedávat u počítače a klábosit. (Zvesela i v zaměstnání.)

autor: srettka
vloženo: 06.09.2010 06:55:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jéééžiš, to je žrádýlkosmajlik a zelí, to já můžu i ve vanilkových rohlíčkách, rozhodněsmajliksmajlik

autor: cardanka
vloženo: 05.09.2010 22:59:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isahusmajlikmyslím, že receptík je vhodnýsmajlika z každého komentáře bych vzala něcosmajlik, to je cosmajliksmajlik
Zvláště pak souhlasím s tím, že polotovar je potřebnýsmajlik a i sama po něm občas sáhnusmajlik, pokud je časová tíseň u mne v dohledusmajlik 8.bodíksmajlik

autor: česnek (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 21:48:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak pozor ,já dělám lžičkou ale malou kávovou,a nejsou to žádné klouzáky ,a jsou velikosti jak dělají ženský přes prkénko ,já to beru hned jak udělám těsto ,tak to beru z misky lžičkou ,a jsou velikosti jak má tady isahu recept,pro nás to jsou halušky

autor: isindy
vloženo: 05.09.2010 21:48:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizo smajliksmajlik přesně, občas se divím, jak můžou beze mě ten den přežít...smajlik

autor: isindy
vloženo: 05.09.2010 21:47:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja (neregistrovaný/á) - jsou polotovary a polotovary - pokud se mi nějaký osvědčí, chutná nám a ušetří mi čas a energii, ráda jej používám...nejsem ortodoxní zastánce pouze domácí výroby, klidně přiznám i výrobu bramborových knedlíků ze sáčku smajlik vzhledem k poměrně dost náročnému zaměstnání, starosti o celou domácnost čítajíci 4-6 lidí (jak kdy se sejdou děti smajlik), ráda věnuji čas a energii něčemu pro mě smysluplnějšímu bež je loupání a mixování brambor smajlik

autor: ja (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 21:36:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahu, ja mluvil o tzv. haluskach co vyrabi cesnek, ze nemuzou to byt slovenske halusky - velikosti ani chuti. Spis klouzaky.
Z desticky to testo hazim do vody jedna radost, ac tchyne ani hospodyne nikdy nebudu. Leda.
Zajimalo by mne, proc uprednostnujes pytlikove halusky, proc ne poctivo udelane? Zasnu, ze decka ucime varit z pytliku...

autor: Eliza
vloženo: 05.09.2010 21:35:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanko, máš pravdu, že tohle děti dělají a všimni si, že hlavně svojí mamince, před ostatními se chovají suverénněji (ty moje podezírám z toho, že je pro ně jednodušší se pětkrát zeptat mámy, než použít vlastní hlavu...smajliksmajlik ).

autor: Bibinka
vloženo: 05.09.2010 21:26:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahu, to nejen babičky a tvoje tchýně, já to dělám také z prkýnka a jde to rychle, tak to dělala moje zlatá maminka a já se to naučila od ní. Mám halušky hrozně ráda a ty máš 8.bodsmajlik

autor: isindy
vloženo: 05.09.2010 21:13:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja (neregistrovaný/á) - nerada bych tu rozpoutala debatu na téma Halušky smajlik, ale pokud vím, tak kdysi naše babičky (a na Slovensku doposud echt-hospodyně typu mé tchýně) neměly současná halušková síta (ačkoli to asi není vynález tohoto století smajlik) a halušky z prkýnka ručně v malých "bobcích" seškrábávaly do vařící se vody...alespoň takto to dosud má tchýně dělá, a má halušky stejně malé jako já, která je cpe přes síto smajlik

autor: česnek (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 21:12:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ja ,taky jsem psal,že jsem dělal tak i tak ,a nejlepší je napůl ,půl brambor syrový a půl brambor vařený,ale neměřim je jestli jsou 2cm nebo 4cm,hlavně ,že jsou výborný smajliksmajlik slovenské pravé to nejsou ,ale jak psala isahu je to pro začátečníkysmajlik

autor: ja (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 21:03:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

cesneku, to uz pak asi halusky nejsou. Slovenska haluska je malá, asi 2 cm, je z mouky a syrovych brambor. A ty sackove jsou pro line, neni to ono, co original, ale kazdy si muze vybrat, co mu chutna, ze jo. Davat sem navod na polotovary je o nicem...

autor: česnek (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 20:57:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jo a ještě jedna poznámka,dělal jsem jak ze syrových brambor ,tak den předem vařených brambor,a nejlepší je když to dáš půl na půl,hladká mouka sůl nic víc,a hazim je do vroucí vody pomocí lžičky,je to delší ale dobrýsmajlik

autor: česnek (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 20:52:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

isahu ,foto super ,a bašta takysmajlik ale já je dělám domácí ,a jen uzený a kysané zelí jiné já nedělám,a nejdřív než jdu dělat zelí dám trochu oleje a na to dozlatova cibulku pak tam dám zelí a nechám tak 10min to projít v hrnci a pak to dám vše dohromady a baštasmajlik ,s jinými nemám zatim zkušenost,nám chutnají nejvíc tyhlesmajlik

autor: isindy
vloženo: 05.09.2010 20:45:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizo, já se vůbec nezlobím a neberu to osobně smajlik, úmyslně jsem dala recept do Začátečníků - vycházím ze současné situace, kdy se učí vařit má 17letá dcera a 16letý syn...a věř, že jejich dotazy jsou daleko obsáhlejší než na co jim odpoví návod na zadní straně směsismajlik...i "pitomé" halušky z pytlíku jsou pro něj plné tajemství a překvapení smajlik
Navíc - komibaci s uzeným a kysaným zelím jsem tu ani nenašla, většina halušek je tu z čerstvého zelí nebo zase jen se slaninou a cibulí.
Vím, že pro kuchařku Tvých kvalit to žádné obohacení není, ale má dcera snad příště uvaří halušky sama bez 20 dotazů v průběhu kuchtění smajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 05.09.2010 20:38:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Asi budu za nepříjemnou, ale - jaký má smysl takový pseudo-recept? Cílem kuchařských stránek by spíše mělo být naučit se halušky či cokoli jiného připravit sám, a proto je tu řada receptů, konkrétně na halušky například od Tejaji. Není to nic zas tak složitého, ale to je jedno...smajlik
Postup přípravy suchých směsí každý najde na jejich obalu. Nic proti nim nemám, šetří čas, ale k čemu to opisovat do internetové kuchařky? smajlik Je to stejné úrovni, jako popsat přípravu bramboračky z pytlíku od Vitany + přidat brambory a majoránku... Něco jiného by bylo, kdyby směs posloužila k realizaci něčeho jiného - jako třeba Bibinky těsto na pizzu z knedlíkové sypké směsi, to je fajn nápad, vyzkoušela jsem a moc nám chutnalo...smajlik
Isahu, nic ve zlém a nic proti tobě, tvoje recepty a hlavně fotky se mi líbí, ale tohle je fakt zbytečné. Podle mého názoru.

autor: pipre
vloženo: 05.09.2010 19:38:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já halušky miluji. Muž je miluje jen se špekem a bryndzou, já je mám ráda i se zelím a uzeným smajliksmajlik+6

autor: Colombo65
vloženo: 05.09.2010 19:22:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super klasika SK smajliksmajliksmajlikJá preferuji, bez zelí se slaninou a brynzou, ale to je můj problééééém. Tohle znám jako "strapačky".smajliksmajliksmajlik

autor: chocolate (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.09.2010 18:58:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Myslím si, že je to báječně a srozumitelně napsaný recept a i začínající kuchařka se \"vytáhne\".Směs v prášku je dobrá a občas ji vylepšuji jedním syrovým nastrouhaným bramborem.smajlik

vloženo: 05.09.2010 18:35:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivo,je to super receptík a velice hezky popsané díkysmajliksmajlik+1smajlik

vloženo: 05.09.2010 18:34:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik dělám stejně, haluškám se meze nekladousmajlik

vloženo: 05.09.2010 18:31:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc krásně napsánosmajliksmajlikPodle tohoto receptu uvaří každý smajlik

autor: savlinka
vloženo: 05.09.2010 18:29:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no bezva popsanýsmajliksmajliksmajliksmajlikto musí vážně pochopit i 10leté dítě jsi šikulka a fotečky úžasnésmajliksmajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

halušky s uzeným halušky s uzeným masem a se zelím bramborové halušky se zelím a uzeným masem halusky se zelim recept halušky se zelím a uzeným masem recept halušky s masem recept na halušky s uzeným halušky s uzeným masem a zelím slovenské halušky se zelím recept na těsto na halušky halušky se zelim bramborové halušky s uzeným a se zelím bramborové halušky se zelím domácí halušky se zelím halušky se zelim a uzenym recept výroba halušek recepty halušky se zelím domaci vyroby recept halušky se zelím a uzeným masem pravé slovenské halušky se zelím domácí halušky recept halušky s brynzou a zelim halušky se zelím a uz.masem domaci halušky uzené maso se zelím halušky s kysaným zelím bramborové halušky se zelím a uzeným recepty halušky s uzeným halusky z varenych brambor recept na halušky se zelím a uzeným halušky s uzenym a se zelím halušky se zelím uzeným masem recept halušky s uzeným halušky s uzeným a zelím halušky z prášku halušky polotovar halusky s uzenym recept bramborové halušky s uzenym halušky se zelím a slaninou halušky se zelím a uzeným masem halušky s uzeným masem halušky v prášku halušky se zelím a uzeným




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz