jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta

Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
Závin z jogurtového těsta
nahoru
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Záviny, rolády
Doba přípravy Doba přípravy: 15 min. příprava + 30 min. pečení
Počet porcí Počet porcí: 4 záviny

Suroviny:

Hladká mouka 400g,
jogurt bílý (hustý) 150g,
hera 200g,
vejce 1ks,
sůl - špetka.
Olej (slunečnicový) na potření závinů.

Náplň:
Strouhanka - 8 lžic nebo nastrouhané piškoty 20 ks .
Jablka 12ks - dle velikosti,
cukr krupice,
vanilkový cukr,
skořice mletá,
rozinky,oříšky,brusinky...... dle chuti.

Postup přípravy receptu

Mouku si prosijeme na vál a přidáme špetku soli. Z mouky si uděláme hromádku, doprostřed uděláme důlek, kam vklepneme vajíčko a dáme jogurt. Vidličkou tekuté ingredience vymícháme s troškou mouky do hustší kašičky. Na mouku nastrouháme na hrubém struhadle tuk (můžeme ho i jen nakrájet) a vše rukama rychle zpracujeme na měkké a nelepivé těsto. Dle potřeby ještě přidáme mouku - já nedávala.
Těsto si rozdělíme na 4 stejně velké díly a necháme odpočinout.
Mezitím si oloupeme a nahrubo nastrouháme jablka a na sucho si na pánvi orestujeme strouhanku (nebo si nastrouháme piškoty - 5 ks na závin).
Z těsta si na pomoučněném povrchu vyválíme obdélník o síle 2 - 3 mm, na 1/3 si nasypeme část strouhanky, poklademe lehce vymačkanými jablky (jen pokud jsou příliš šťavnatá), posypeme cukry, skořicí, oříšky, rozinkami,... co kdo rád.
Pak těsto zavineme jako klasický závin a okraje uzavřeme, zahneme dospodu, nebo dovnitř a přendáme na plech. - Kdo nechce motat, může dát jablka na střed těsta a pak jen přes náplň přehnout pravý a levý kraj. - Takto pokračujeme i s ostatním těstem.
Troubu si rozehřejeme na 180°C.
Záviny před pečením pomažeme olejem a dáme péct do vyhřáté trouby na asi 25 - 30 min. Pečeme do světlé barvy. Před podávání je pocukrujeme.
Těsto na závin je krásně elastické, netrhá se, při pečení nepraská a chuťově je krásně jemné.

Dodatek:
Pekla jsem ho znovu - část hladké mouky jsem nahradila špaldovou a část jogurtu zakysanou smetanou. Těsto je pořád krásně tvarovatelné.
Plnila jsem makovou náplní, ale příliš jsem ho při balení utáhla, tak mi trošku nahoře praskl. Takže s takovými náplněmi zavinovat volněji ;-).

Poznámka

Recept na tento závin jsem našla na stránkách Vaříme Recepty.cz http://www.varimerecepty.cz/zavin-s-bileho-jogurtu.... Autor není uveden, tak uvádím celé stránky.
Těsto na závin z jogurtu jsem zkoušela poprvé a musím říct, že svou tvárností, jednoduchostí,... se u mě okamžitě usadilo na nejvyšších příčkách a rozhodně ho nepeču naposledy.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
68 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta"

autor: Lenika
vloženo: 05.10.2014 19:55:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hmm, dobroučký, všechny nohavice jsme snědli.smajlik

autor: maminalenka33 (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.09.2014 19:06:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné těstosmajlik neměla jsem jogurt,dala jsem zakysanou smetanu a těsto je úžasně vláčné,tvárné a výbornésmajlik moc děkuji za recept,nestačím péct a váš recept letí dál do světa s velkým úspěchem smajliksmajlik

autor: Blansch
vloženo: 21.06.2014 17:07:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Těsto naprosto SUPER...dělala jsem 2x klasika s jablky. Pak nestačila a namíchala jsem jablka s banánem a kakao na směs. Na poslední lehce rozmačkané jahody s puninkem. Vše se povedlo smajliksmajlik

autor: jajiti
vloženo: 04.05.2014 14:23:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem dělala poprvé, výborné těsto - klasika - dala jsem jablíčka, skořici a cukr. Dávám do oblíbených, děkujismajlik

autor: mattahaj
vloženo: 21.12.2013 11:07:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přidala jsem fotky špenátového a šunkovo-sýrového závinu.

autor: Irena Houskova (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.11.2013 22:37:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento recept je opravdu výborný, mám ho zapsaný mezi oblíbenýma. Nejraději mám s náplní tvaroh s brusinkama.

autor: Deninii
vloženo: 04.11.2013 19:30:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikvýborný!!!!!!posílám bodík

autor: irka.v (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.08.2013 23:48:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Štrůdlík jsem udělala podle receptu jen jsem použila na potírání máslo a posypku piškoty ,těsto bylo bezvaadné moc dobře se sním pracovalo a chuťově vynikající.Dávám bodík smajliksmajlik

autor: Sejbova
vloženo: 14.05.2013 19:39:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

O víkendu jsem upekla štrúdl s tohoto těsta. Štrúdl byl vynikajícísmajlik, náplň jsem si přizpůsobila. S těstem se krásně pracuje a hezky voní.

autor: Silvie J. (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2013 14:33:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Těsto super, moc dobře se s ním pracuje a je i chuťově moc dobré. Náplň jsem si dělala svou, takže celkově smajlik. Prý lepší jak z listového těsta, říkala rodina
Díky za recept

autor: aja.g
vloženo: 30.12.2012 18:54:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc dobré těsto na závin. Dělala jsem s makovou náplní. Opravdu super smajlik

autor: mattahaj
vloženo: 29.12.2012 13:48:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak už jsem vyzkoušela závin i na slano se špenátovou náplní a byl velice luxusní, ale bohužel se po něm zaprášilo, že jsem ho ani nestihla vyfotit. Ale určitě ho udělám brzy znovu a stihnu ho i vyfotit a pak přidám fotky.

autor: rebeka
vloženo: 12.11.2012 09:44:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mattahaj: já myslím, že bez obav.. půjde i se slanou náplní, proč by nesmajliksmajlik

autor: mattahaj
vloženo: 12.11.2012 09:41:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný štrůdl, s těstem se pěkně pracuje a chutově je výborné.Co jsme ho vyzkoušela tak už nikdy těsto nekoupím a dělám, jen tohle. Jen se chci zeptat máte někdo zkušenost tohle těsto použít i na slaný závin? Díky, bod udělen smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.11.2012 14:56:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept vypadá hezky, ráda vyzkouším, ale chci se zeptat, zda je možné místo jogurtu použít zakysanou smetanu? Děkuji smajlik

autor: Hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2012 17:03:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rebeka: Díky za radu, zkusím tedy příště štrůdlík vylepšený tvarohem a dám vědět.smajlik

autor: rebeka
vloženo: 07.10.2012 13:33:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hana: klidně můžeš dát cokoliv.. dělala jsem s mákem, s tvarohem.. je to fuk.. co máte doma rádismajlik

autor: Hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.10.2012 13:25:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem dnes také zkusila závin dle tohoto receptu, jen jsem ho malinko pozměnila, těsto jsem posypala strouhaným kokosem a závin jesem místo olejem pomazala rozšlehaným vajíčkem. Je skutečně vynikající, díky moc za skvělý receptík.
Zároveň mám dotaz, zda nemáte někdo zkušenost s jakblkovým závinem, kde by se nejprve těsto potřelo i tvarohem a pak se na tvaroh teprve pokladlo strohané jablíčko, hrozinky, skořice. Mám chuť to zkusit, ale chybí mi odvaha, tak jestli jste to náhodou někdo už nezkusil, jak to chutná a co to udělá při pečení... Děkuji za případnou odpověď smajlik

autor: Terka (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.09.2012 15:51:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborné těsto, budeme dělat už jenom toto. Díky za receptsmajlik

autor: Jarus87
vloženo: 24.09.2012 22:03:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

VYNIKAJÍCÍ RECEPTsmajlik
Už nikdy nekoupím z obchodu listové těsto to si radši pohraju,těsto se dělalo jedna bášeň a pak ta chuťsmajlik
U nás jsou štrůdlíky velmi oblíbené takže čtyřiky akorádsmajlik
ps:posílám fotečkysmajlik

autor: hudaska1
vloženo: 07.08.2012 15:14:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem zvyklá dělat závin z tvarohového, lineckého, popř. listového těsta. Toto z jogurtu jsem vyzkoušela poprvé a jsem mile překvapená, skvěle se s ním pracuje, jde vyválet hezky do tenka a chuť také na jedničku smajlik Včera jsem upekla tři veliké nohavice a dnes na mě sotva zbývá ke kafíčku smajlik Dávám bodík

autor: Aislinnka (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.04.2012 13:35:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě peču trojitou dávku, 4 nohavice s jablky a dvě s tvarohem a kompotovanými višněmi, tak uvidíme, snad to na mě nevyleze z trouby smajlik Jinak bezva těsto smajlik

autor: JaneeS
vloženo: 20.04.2012 18:08:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla a musím říct, že naprosto vynikající. Nikdo doma nepoznal že se nejedná o listové těsto. Děkuji za recept a posílám zasloužený bodík smajlik smajlik

autor: Irrena
vloženo: 14.01.2012 08:41:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pro velký úspěch a rychlou dobu přípravy, dnes upeču podruhésmajliksmajliksmajlik

autor: JanisekB
vloženo: 04.12.2011 11:26:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Druhý pokus se už vyvedl :)asi to bylo rukama smajlik

autor: mirca75
vloženo: 18.11.2011 21:52:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Magdalenkosmajlik to je pravda - hodně se to děje třeba u lineckého těsta... Tyto druhy těst, se musí opravdu zpracovávat rychle. Díkysmajlik.

autor: magdalenka
vloženo: 18.11.2011 21:46:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tipla by som, že aj prehriaty margarín - od rúk, dlhším spracovávaním v rukách môže zle vplývať na kvalitu cesta...

autor: mirca75
vloženo: 18.11.2011 21:32:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lussio a Monco.H., nevím kde je chyba, ale mě se zatím vždy povedlo těsto nelepivé a hladké... Možná je to velikostí vajíčka, možná jiným typem mouky, jogurtu... opravdu nevímsmajlik. Mrzí mě, že se vám těsto nevede.

autor: Monca.H.
vloženo: 18.11.2011 19:07:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lussia: Dovolím si odpovědět za autorku,tento recept jsem už dělala(z celé dávky) a těsto se mi také hodně lepilo a trhalo.Musela jsem přidávát HODNĚ mouky a trochu mléka,ale po úmorné práci jsem těsto nakonec zdařile vypracovala a bylo perfektní.Hodně štěstí v dalších pokusech,nevzdejte to-určitě se jednou povede!! smajlik

autor: Lussia
vloženo: 13.11.2011 19:54:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mně se vůbec nepovedlo to těstosmajlik Dělala jsem z poloviční dávky, ale vajíčko jsem dala celé. Těsto se mi trhalo, nedalo se s ním pracovat, lepilo se na desku, váleček...smajlik

autor: Marsi Mesi
vloženo: 04.11.2011 14:08:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JaniskuB....nejsem sice autor receptu, ale podobný závin z jogurtu dělám také a velmi se mi osvědčilo jablka nestrouhat, nýbrž jen nakrájet třeba na kostky nebo plátkysmajlikněkdy do jablek zamíchám vanilkový pudingový prášek, osvěží to chuť a podrží ta jablkasmajlik

autor: mirca75
vloženo: 04.11.2011 13:46:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JanisekB, to mě mrzí, že se závin nepovedlsmajlik. A kolik jsi dělala kusů? Divím se té době pečení. Já dělám z dávky 4 ks a peču max!. půl hodiny. A jaká jablka jsi použila? Tak třeba se Ti povede příště a nebo se jukni a na Topreceptech je ještě hodně dobrých receptů na jabl. závinysmajlik.

autor: JanisekB
vloženo: 30.10.2011 20:04:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tolik chvály a mě se nepovedl smajlik, do těsta jsem přidala trochu cukru (přítel je na hodně sladké), jablka jsem měla dost šťavnaté tak jsem je trochu vymačkala, ale závin mám takový nějaký moc mokrý vevnitř, jako nedopečený a to jsem pekla v elektrické troubě na 180 stupňů asi 45 minut. Něco jsem asi udělala špatně smajlik smajlik

autor: Andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.10.2011 21:34:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem pekla 2 nožičky a musím uznat, že s těstem se opravdu výborně pracuje, jak chutná zatím nevím, je v troubě, ale vypadá nádherně. Moc děkuji za skvělý nápad a doufám, že si všichni pochutnajísmajlik

autor: Monca.H.
vloženo: 15.10.2011 11:05:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborné těstíčko! Dělala jsem 2 nohavice s jablky a 2 s ořechovou náplní+1 postrouhané jablko-chtěla jsem dělat s mákem,ale rozbil se přístroj na jeho mletí smajlik Všichni si pochvalovali smajliksmajlik + fotečky

autor: mirca75
vloženo: 28.08.2011 14:39:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

AniCizsmajlik, to jsem ráda, že vám závin chutnal. Kypřící prášek je tam opravdu zbytečný, ale nevadí ( u nás ho moc nepoužívám - pálí nás z něj žáha). Já jsem tenhle závin dělala shodou okolností den před tebou. Těsto jsem ze zvědavosti zadělala v DP (pekárně) a bylo příliš jemné. Musela jsme ho dost vychladit, aby s ním šlo pracovat. Mimochodem, v ruce je to rychlejší a ještě odpadá mytí nádobysmajlik.

autor: AniCiz
vloženo: 27.08.2011 19:59:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikteprve dnes jsem pekla.A protože mám doma diabetika,nahradila jsem polovinu mouky špaldovou.Nevím,který čert mi našeptal dát tam kypřicí prášek-možná zbytečně,ale krásně se s těstem pracovalo a je výborné.Jablka jsem smísila s puding. práškem jedním..smajlik
děkuji za receptsmajlik

autor: Waluci
vloženo: 11.03.2011 22:35:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekla jsem přesně podle vašeho receptu a je opravdu výborný :) pochutnali jsme si celá rodina.

autor: Daniela (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.01.2011 14:22:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Strudl jsem pekla-povedl se a je opravdu vynikajici-doporucuji a udeluji 100 bodiku smajlik smajlik smajlik smajlik smajlik

autor: Daniela (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2011 18:13:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Velmi zajimavy recept-hned zitra strudl upecu-smajlik

autor: lencA (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.01.2011 18:48:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a neřekl by mi nekdo také recepty na náplne? - jak se delá tvarohová, maková, oříšková,... Jsem začínající kuchtička smajlik a neznám to - ani nemám koho se zeptat. A ještě dotaz, je lepší úplně čerstvý, nebo až uleželý, Nekaterá testa jsou lepší až třeba druhý tretí den, co se do nich stáva nasákne. Moc moc dekuji

autor: mirca75
vloženo: 30.11.2010 19:30:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Všem moc děkuju za vyzkoušení a jedlé fotečkysmajlik Jsem moc ráda, že vám chutnásmajlik.

autor: stujiri
vloženo: 27.11.2010 19:36:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc dobré mám bodík od přítelkyně a za recept taky jeden smajlik

autor: rebeka
vloženo: 20.11.2010 15:10:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirčo,nedávno ses mě ptala,jestli jsem nezanevřela na štrůdlesmajliktak tady je důkaz-viz fotosmajlikže neesmajlikdnes nebyla jablíčka,dala jsem reberboru,sušené brusinky a ořechysmajlikvýýýýbornésmajliksmajliksmajlika napravila jsem i to,že jsem posledně nedala bodsmajliksmajlikuž je tamsmajliksmajliksmajlik

autor: petrzelka
vloženo: 01.11.2010 19:49:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirečko75,moc chválím tvůj štrůdlík,těsto je suprové.Dnes jsem ho zkoušela poprvé a celý plech zmizel natotatasmajliksmajlik

autor: Merylas
vloženo: 28.10.2010 20:31:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miruš, moc Tě zdravím a chválím tento receptíksmajlik Místo strouhanky jsem použila na dva záviny mletý mák a na další dva strouhané perníčky. Nedělám klasické záviny, nestáčím je, ale těsto jen shora přeložím přes sebe a konec dám pod závin. A proto jablka dávám na těsto v pruhu. S těstem se moc dobře pracuje. Přidávám dvě fotky smajlik a samozřejně +smajliksmajliksmajlik

autor: malipi
vloženo: 17.10.2010 12:04:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Těsto je výborné. Dobře se se zadělává, dobře se sním pracuje a dobře chutná! Kdo vyzkouší, nebude litovat. smajlikBod pro tebe!

autor: Koubkova
vloženo: 06.10.2010 14:19:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

vloženo: 30.09.2010 11:19:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik 31smajlik

autor: isindy
vloženo: 24.09.2010 00:03:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

suvicko, prdelky jak malované smajliksmajlik

autor: Suvicka
vloženo: 23.09.2010 22:23:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mila Isahu a Mirco, tak jsem to nevydrzela domu a upekla jsem zavin dneska. Je vyborny, motala jsem podle Isahu a vypada to vazne dobre. Pridam 2 fotecky, abyste vedely, jake jste dobre ucitelky a ze vase snaha k necemu je. smajlik Bod jsem uz poslala. smajliksmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 22.09.2010 13:08:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lentilkasmajlik děkuju za pochvalusmajlik. Koukala jsem, že jsi z celé várky dělala "jen" 2 ks - ty musely být do podkovy, na 2 plechy, nesmajlik? Já dělám 4 ks a mám je na jeden velký plech (mám větší troubu). Jsem moc ráda, že vám chutnásmajliksmajlik.
Jiřičko(neregi.)smajlik moc ráda Tě opět vidím a děkuju za milý komentářsmajlik. Tvarohový taky znám....smajlik.

autor: Jiřička (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.09.2010 11:27:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

I já všem doporučuji k vyzkoušení. Je opravdu výborný. Dříve jsem pekla z tvarohového těsta (250g tvarohu, 250g polohr. mouky a 250g stelly), ale nyní to budu střídat s tímto závinem. Jedna dávka nám také nestačí, dělám 1 a 1/2 .

autor: Lentilka
vloženo: 22.09.2010 11:00:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mohu jen chválit. Těsto se dobře vyválelo a chuť výborná.Z této dávky jsem udělala jen dva záviny, což je pro nás málo. Tak příště budu péct rozhodně z dvojnásobné dávky. Jsem ráda, že ten receptík se znovu objevil. Jsou lidi jako já, kteří vybírají recepty podle foto.Posílám bodíksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 21.09.2010 13:28:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lemartismajlik jsme moc ráda, že Ti závin takhle chutnalsmajliksmajlik. T
A těší mě, že bude znovusmajlik. U nás byl už taky několikrát a nikdy dlouho nevydrželsmajliksmajlik. Irrenkosmajlik děkuju za vyzkoušenísmajlik. Jen škoda, že tvá fotka nedoputovala až semsmajlik.

autor: Teta Lena
vloženo: 20.09.2010 17:43:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky vyzkoušímsmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 19.09.2010 07:41:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hellosmajlik máte pravdu, ale když jsem ho hledala podle názvu (není) a podle surovin (v tomto je vejce) tak mi žádný nevyjel. A věřte, že jsem z těch, co vyhledávač používají ! Na to, že tu již jsou, jsem přišla až po tom, co jste je přidaly do podobných. Ale v době přidání do podobných, už tu bylo několik komentářů a tak už jsem o smazání nežádala.

autor: Hella
vloženo: 18.09.2010 20:42:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tenhle recept už je tady několikrát a myslím si, že tentokrát kvůli hezké fotce si ho konečně všimlo víc lidí. Opravdu si tenhle recept pozornost zaslouží!

autor: Irrena
vloženo: 17.09.2010 10:53:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra budu dělat tento závin, předem vím že bude skvělý, protože tvé recepty nikdy nezklamousmajliksmajlikBodík dávámsmajlik

autor: lemarti
vloženo: 16.09.2010 10:36:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirčosmajlikto byla lahodasmajlikPíšu byla,dělala jsem z poloviční dávky tak jsem měla dva štrúdlíky,ale příště udělám celou dávkusmajlikJá nenažranec snědla jednu naposezenísmajliksmajlikv nejbližší době udělám znova-díky za receptsmajlikbodík je v tomto případě víc než jasnýsmajlik

autor: Svetlana
vloženo: 15.09.2010 11:57:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirco, fotečka by nebyla - fakt...smajlik...začala jsem péct v půl páté, a v šest k nám přišli gratulanti - babička a švagrová jsou Mařenky...a než jsem se vzpamatovala, tak nebyl ani závin, ani fotečka...ale slibuju na holý pupek - určitě brzy upeču a fotečku přidám...smajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 15.09.2010 10:46:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Světlankosmajlik to jsem moc ráda,že si závin našel další příznivcesmajlik,díky. Ty tvoje náplně - obzvláště ta mák/višeň - to muselo býtsmajlik. No a k tomu praskunutí - já už to píšu v receptu v dodatku,že tyhle náplně se nesmí moc utahovat,jinak praskajísmajlik. Ale to nevadí,hlavně že chutnásmajlik. A fotečka by nebyla...smajlik?

autor: Svetlana
vloženo: 15.09.2010 10:23:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirco, dík za receptík...včera jsem dělala...tři...jeden s jablko/kokos, pak mák/višňová marmeláda, nakonec tvarohový...všechny byly bezvadné...jen tvarohový trochu rupnul...(ale to určitě nebylo těstem smajlik)...kdyby to šlo, přidám další bodík....smajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 14.09.2010 13:15:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mirco, taky jsem o tom uvažovala, že takové pidištůdlíky udělám, dětem se to i dobře nosí s sebou do školy...smajlik

autor: mirca75
vloženo: 14.09.2010 13:12:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Isahusmajlik to vůbec nevadísmajlik. To jen já jsem neměla tolik času,přidat zbývající fotkysmajlik. U nás jdou patičky taky na odbyt (já v tom nejedusmajlik),takže když mám čas a náladu,tak dělám mini štrůdly tak na dvě kousnutí - takže je patka při každém skususmajlik.

autor: gabik
vloženo: 14.09.2010 10:00:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Je to vážně !dobré! těsto.smajlik Peču už řadu let s velkým úspěchem !!!!! +

vloženo: 13.09.2010 16:23:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikmoooc krásné bodík je zasloužený

autor: isindy
vloženo: 13.09.2010 13:03:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jééé, Mirko, to mě mrzí, že jsem ti vlezla takto do zelí smajlik to jsem fakt nechtěla smajlik, já to kdysy okoukala v nějaké TV pořadu...ale máš je hezčí, hladké jak prdelka od miminka smajlik

magdalenko, u nás bz naopak měl být štrůdl složený jen z patek....ty zmizí jako první a těch řečí - tys už měl...měla jsem tu patičku, kdo mi ji snědl...smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 13.09.2010 11:48:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Áno, je fakt, že ešte aj tie patičky má úhľadné...človek dostane na ne chuť..u nás ich nikto nechce, ale tie Mirkine už kvôli vizáži by išli na odbyt...

autor: rebeka
vloženo: 13.09.2010 11:16:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Miri,ta maková patička je bezkonkurenčnísmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 13.09.2010 10:56:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc vám děkuju nejen za krásné fotky,ale hlavně všem za vyzkoušenísmajlik. Isahusmajlik s tím postupem jsi mě trošku předběhla,ale to nevadí. Konečně jsem se dostala k tomu ho vložit a připojuji fotky jedné štrůdlové "prdelky"smajliksmajlik. Motáme je všichni stejněsmajlik.

autor: magdalenka
vloženo: 12.09.2010 20:44:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja tiež tak...odkukané od mamky doma. Ešte sú v rúre, 2 makovo jablkové a 2 orechovo jablkové. Voňajú a vyzerajú pekne. Už aby boli vonku...
(Jablká som strúhala na uhorkovom strúhadle.)

autor: maris
vloženo: 12.09.2010 19:17:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď jsem na sebe pyšná - takhle zakončuju štrůdly taky smajliksmajliksmajlik

autor: Suvicka
vloženo: 12.09.2010 19:16:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirco, dobry recept, uz se moooc tesim, az si doma udelame. Takze 18. bod pro tebe a mam ulozeno. smajliksmajlik
Isahu, skvele fotky postupu, myslim, ze spousta z nas to oceni. smajliksmajliksmajlik

autor: isindy
vloženo: 12.09.2010 19:01:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mirco, ten štrůdl je naprosto luxusní smajlik dělala jsem 3 nohavice, jablko, jablko/mák a jablko/kokos a rodina si málem upálila jazyky....stepovali kolem mě jak malí a řízli hned do vytaženého smajlik přidávám i fotečku a jednu vychytávku na ukončování štrůdlu, i patky můžou být hezké smajlik

autor: maris
vloženo: 11.09.2010 18:49:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mircosmajlik, dnes jsem se konečně dostala k Tvému štrůdlíčku, představ si, že není " porupaný " smajlik. Je výborný. Dovolila jsem si přidat fotku, bod už jsem dala dřívsmajliksmajlik

vloženo: 10.09.2010 23:07:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělávámsmajlikje moc dobrýsmajlika fotka na 1smajlik+smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 09.09.2010 19:29:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už som dávnejšie nerobila, asi si ho dáme v nedeľu...nemám spomienky, že by bol u nás porupaný...dúfam, že nerupsne ani v budúcnosti...smajlik

autor: maris
vloženo: 09.09.2010 17:35:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebi, dnes jsem ho chtěla upéct, ale zjistila jsem, že mám jen čtyři jablíčka, musím dokoupit a jdu do tohosmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 09.09.2010 16:53:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mari,tak cosmajlikporupalsmajliksmajlik
Elismajliksmajlik

autor: savlinka
vloženo: 09.09.2010 04:35:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no to zní velice dobřesmajlikhezké fotečkysmajlik

autor: mirca75
vloženo: 08.09.2010 22:27:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Rebekosmajlik nezklamala jsem se v toběsmajlik. Jsem moc ráda,že jsi ho vyzkoušela a sednul ti do ruky i do chutěsmajlik.
Marissmajlik,Elizosmajlik,myslím,že tenhle vám jen tak nepopraská (neporupesmajlik). Magdalenkosmajlik z tvarohového jsem taky dělala a byl vynikajícísmajlik.
Děkuju všem za milé komentíkysmajlik a pokud vyzkoušíte a přibudou i nějaké fotečky,budu jen rádasmajlik.

autor: Eliza
vloženo: 08.09.2010 22:25:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, a nebo já...smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 08.09.2010 22:08:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Šrůdl určitě vyzkouším, moc se mi líbí.
Elizo, Rebeko - až ho upeču já - tak uvidíte porupanýsmajlik

autor: Eliza
vloženo: 08.09.2010 22:01:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jééé, já si teprve teď všimla, že tu máš taky fotky...smajlik (teda až na základě tvého komentáře). Bože, jsem to ale ignorant smajliksmajlik. Také moc hezké smajlik.smajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 08.09.2010 21:59:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli,je to taksmajliksmajliksmajlikani mě neporupalsmajliksmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 08.09.2010 21:57:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, fakt to vypadá srandovně, když je to napsaný...smajlik Ale - koukni na tu hladkou povrchovou strukturu Miřčina závinu.smajlik
No, není takový... takový neporupaný? ...smajliksmajliksmajlik?

autor: rebeka
vloženo: 08.09.2010 21:54:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eli,no dyťsmajlikjá to pochopila,jak jsi to myslelasmajlika líbí se mi ten výrazsmajliksmajliktak tak..smajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 08.09.2010 21:52:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Počkej smajlik, co je na tom výrazu...smajlik? Myslím jako nepopraskaný povrch... Jako třeba u lístkového.

autor: rebeka
vloženo: 08.09.2010 21:49:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elismajlikneporupanýsmajliksmajlikza tenhle výraz máš bodsmajliksmajlik

autor: Eliza
vloženo: 08.09.2010 21:33:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je krásný závin - takový hlaďounký, neporupaný... Moc nepeču, ale tohle si ukládám. Díky za receptík a hezounké pokoukání smajliksmajlik.

autor: teniska
vloženo: 08.09.2010 21:08:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jak já miluju štrůdlysmajliksmajlik tento bude určitě výbornýsmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 08.09.2010 20:58:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirka, toto cesto mám v obľube, je jednoduché a naozaj skvelé, robím ho na striedačku s tvarohovým cestom (tvaroh, margarín, múka - 1:1:1).
Ponúkla by som sa veľmi rada...+

autor: rebeka
vloženo: 08.09.2010 20:38:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirčo,měla jsi pravdusmajliknemohla jsem si pomoct a musela hnedle udělatsmajliksmajliksmajlikná štrůdlích já ujíždímsmajlikje moc dobrýsmajlik,tento a tento http://www.toprecepty.cz/recept/13282-strakonicke-...budou naše V.I.P.smajliksmajlikdíky,foto jsem sice přidala,ale proti těm tvým to je jen chudý příbuznýsmajlik

autor: zuzun
vloženo: 08.09.2010 13:26:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je krasnej, podobny delala babicka, ktera je uz dlouho mrtva. Od te doby jsem zadny zavin nejedla! A ze je to ceska tradice! smajlikMusim si ho udelat sama pro sebe, nikdo mi ho tu nesnismajlik

autor: Paprika
vloženo: 08.09.2010 12:05:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je zase krasavec smajliksmajlik smajliksmajlik +smajlik

autor: marcik
vloženo: 08.09.2010 11:49:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

moc pěkný závinsmajlik ..smajlik

autor: zizala
vloženo: 08.09.2010 11:34:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Znám a dělám, je moc dobrý a jednoduchý, pekli jsme ho dokonce s dětmi na kroužku vaření (ještě spolu se štrúdlem z pomazánkového másla, ten je taky mňam), takže ho zvládne opravdu každý smajliksmajliksmajlik

autor: veru.hol
vloženo: 08.09.2010 11:30:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá nádherně smajlik určitě vyzkouším na víkend +smajlik

autor: isindy
vloženo: 08.09.2010 10:51:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirco, tak ten vyzkouším ještě dneska smajlik už dlouho mě doma ukecávají na štrůdl, tak je vyslyším...smajliksmajlik

autor: mirca75
vloženo: 08.09.2010 10:24:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dano61(neregi).smajlik já totiž strašně nerada zklamávámsmajliksmajlik. Pajajasmajlik zdravím těsmajlik. Pivní znám a je dobrýsmajlik. Ale tohle mě samo opravdu přesvědčilo,o častosti pečenísmajlik. Děkuju vámsmajlik.

vloženo: 08.09.2010 10:11:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

pěkný receptíksmajlik+1smajlik

autor: Pajaja
vloženo: 08.09.2010 10:05:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No Miruš, ten je ale krásnej! Štrúdlíky, ty se u nás po upečení nezdrží dlouho. Vyzkouším Tvé těsto, já dělám jen pivní, ale tenhle bude taky skvělej. smajliksmajlik +2

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.09.2010 09:46:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mirčo75, opět jsi nezklamala - tento závin peču také a je výborný, takže neváhejte a vyzkoušejte smajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

těsto na štrůdl s jogurtem štrůdl z jogurtového těsta záviny, štrůdly recepty jablkový závin s jogurtem nejlepší jablkový štrůdl jablkový závin z jogurtu těsto na štrůdl z jogurtu štrúdl z bílého jogurtu jogurtove testo na zavin štrudl recept na jablkový závin zavin z jogurtu jablkovy zavin z jogurtoveho testa těsto na strúdl jablkovy strudl jablečný štrůdl z jogurtového těsta těsto na závin jogurtove testo na strudl jogurtový závin recept jogurtovy jablečný závin jablečný závin z jogurtového těsta jogurtový závin jablecny zavin z jogurtu nejlepší štrůdl z jogurtu závin z jogurtového těsta jogurtové těsto dobrý jablkový závin štrůdl těsto štrúdl z jogurtu jablkový závin z bílého jogurtu jogurtový štrůdl strudl jogurtove testo jablkový štrůdl recept jablkový závin recept testo na zavin z jogurtu domácí jablkový štrúdl závin jogurtový jogurtový závin s jablky závin z bílého jogurtu strudl jablkovy těsto na jablkový závin jablkový závin




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty