Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč - trochu podle mě

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 130 min

130 min (130 min příprava)

8. 9. 2010 12:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 603 kJ / 861 kcal
Bílkoviny122,98 g
Tuky7,99 g
Vláknina25,35 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 592 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy62,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do polévky můžeme ještě dát kostičky šunky nebo párku....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

beruna1

3. 3. 2023 14:00

DOBROTA :yes:

PedroSanchez

10. 2. 2017 22:17

Já bych jen dodal, že skvělé je červenou řepu jen umýt a s vlhkou slupkou dát zapéct do trouby, jakmile schládne, oloupat slupku, nakrájet a přidat do polévky. To mě naučili kamarádi z Odesy...;-) Někdy přidáváme do boršče taky celé drobné žampióny a místo hovězího vepřovou plec. Někdy hrášek a kukuřici (nemusí se pak přislazovat cukrem). Kysaná smetana je povinnost, bez ní to prostě není ono. Dobrou chuť.

jakeline

23. 9. 2016 07:40

Vařila jsem včera boršč po ruském způsobu neměl chybu :-K<3

mirek

8. 7. 2016 08:46

Alechandro: Na Ukrajině jsem byl 13 roků a každá rodina dělá boršč svůj néní žádný pravý ukrajinský tak i ruský:-!:-)

hemriettas

3. 1. 2016 14:08

Tento recept jsem mimo jiné objevila v Karolínině domácí kuchařce...
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.

stratonn stratonn

4. 10. 2010 07:17

:-K:yes:

aanet3

12. 9. 2010 12:35

to mě strašně těší:-D a oběd závidím:-D.

Jenny

11. 9. 2010 20:25

dnes byl k obědu,je vynikající...mohu jen doporučit...;-):yes::yes:

Jenny

8. 9. 2010 15:54

boršč máme rádi a docela ho i často dělám,ale tenhle receptík stopro vyzkouším...:yes::yes::yes:+6:yes::yes::yes:

karkulka5

8. 9. 2010 15:07

ja boršč přímo miluju, je to vitaminova bomba a doma ho jíme pořád :-K:yes::-*

Anna Kocikova Anna Kocikova

8. 9. 2010 13:22

:-pVypadá opravdu nádherně:-8+:yes::yes:

aanet3

8. 9. 2010 13:09

tak jako ty, to vaří strýc z Ukrajiny:yes:;-)

Oksika

8. 9. 2010 13:02

:-K:yes:+1

Alechandro

8. 9. 2010 12:53

Takhle se boršč dělá na ukrajině. Je to takhle vynikající ;-). Já to ale dělám tak, že osmahnu cibuli, nastrouhanou červenou řepu a nastrouhanou mrkev. Zaliju kečupem a takhle to naliju do uvařených brambor a zelí... postup podobný, je to fakt vynikající :-*, kys. smetanu na talíři taky dávám, a v zimě k tomu přikusuju česnek a chleba,dávám bodíka :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: boršč z červené řepy boršč z kysaného zelí polévka boršč bez masa recept na boršč bez masa zeleninová polévka podle mačingové boršč z červené řepy bez masa boršč kysané zelí boršč boršč bez masa polévka z červené řepy podle haliny boršč od mačingové boršč bez červené řepy boršč top boršč dle mačingové recept na boršč top recepty boršč u haliny v kuchyni boršč vynikající boršč boršč s červenou řepou bez masa jak se dela borsc

Suroviny: maso hovězí, řepa červená, zelí hlávkové, mrkev, petržel, celer, brambory, bobkový list, koření hřebíček, pepř celý, koření nové koření, sádlo, cibule, protlak rajčatový, mouka hladká, sůl, petrželka, cukr, ocet, smetana

TopRecepty.cz

Boršč - trochu podle mě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/3w69