Halászlé
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 292 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,14 g |
Tuky | 62,21 g |
Vláknina | 24,31 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,92 g |
Sacharidy | 145,53 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 10. 2018 07:47
Majoránka, bobkový list, brambory, olej, a KEČUP (hrůza) do halászlé nepatří
6. 12. 2017 20:31
16. 9. 2012 16:49
Luk:
31. 8. 2012 15:33
24. 12. 2009 23:34
21. 1. 2009 09:38
21. 1. 2009 08:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 2 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: halasle haláslé recept halazslé recept na halásle recept haláslé polevka halasle halazle rybí polévka haláslé recepty halasle halázslé recepty halasle polévka halaszle-recept halázsle recept polévka halaszle halasle priprava hallaszlé halaszlé polévka halasle recepty rybí polévka halászlé hálaslo
Suroviny: ryba, hlava kapří, cibule, česnek, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, majoránka, bujón, pepř celý, pepř mletý, bobkový list, brambory, rajče, paprika čerstvá červená, sůl, olej, kečup sladký
Halászlé
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/B0x
7 názorů