Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboráčky,zelí a uzené maso

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

11. 9. 2010 22:34

Suroviny

Porce: 24ks

Nutriční hodnoty

Energie6 273 kJ / 1 499 kcal
Bílkoviny55,18 g
Tuky19,74 g
Vláknina29,03 g
Cholesterol 523 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy262,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

13. 9. 2010 21:03

Já taky slévám vodu a přilévám mléko, vždycky to taky tak dělala maminka i babička - ale je to kvůli tomu, aby brambory nezčernaly. / aspoň si to myslím:-) /.

yoghurtt yoghurtt

13. 9. 2010 20:55

Díky za body.
eliza: Je mi jedno,že tu recept je,já se tu s nikým nepředháním o nejvyšší počet bodů,ale proto,že moc dobře vařit neumím,a recepty,které se mi povedou si sem dám,abych je pro příště nemusela už hledat v kuchařce.Každý je děláme jinak.:-!

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2010 10:38

Aha, tak to je docela možné, jiný kraj, jiný recept. Děkuji za vysvětlení;-)

Eliza Eliza

12. 9. 2010 10:37

Jani, moje maminka dělá cmundu tak, že z brambor vymačká vodu, přilije mléko (docela dost) a pak zahušťuje moukou. Myslím, že je to jihočeský postup, dělali to tak i její rodiče - cmunda je pak taková vláčná, klidně by se dala zarolovat. Ale není to ta křupavá...
Mimochodem, myslím si, že recept tu už je. ;-) Budeme tu za chvíli zahlceni duplicitami.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 9. 2010 10:19

Moc dobré, jen nechápu, když mám vodu slívat, proč pak přidávat mléko. Vodu neslívám a mléko nepřidávám a těsto je tak akorát;-):yes:

indulina28 indulina28

12. 9. 2010 03:40

:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzené maso v bramboráku bramborák s uzeným masem a zelím aby brambory nezčernaly jak pripravit uzene maso jak upravit uzené maso uzené maso recepty uzene maso se zelim doba vaření uzeného masa uzene maso s bramborakem jak vařit uzenou rolku bramboráky ze zelí uzene maso s bramboraky uzené maso s bramborem bramborák ze zelí bramborák se zelím a uzeným masem zeli k bramboraku zelí s bramborákem uzene maso na zeli uzené maso na pánvi uzené s bramborákem

Suroviny: brambory, vejce, mléko, mouka hladká, majoránka, pepř, česnek, sůl, zelí kysané, maso uzené

TopRecepty.cz

Bramboráčky,zelí a uzené maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j804