Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh plněný houbami

Pstruzi mají úžasně jemné a kvalitní maso. Dlouhou úpravou byste výsledné chuti jen ublížili. Celé ryby můžete před smažením naplnit dobře vychucenou nádivkou. Například houbová s bylinkami bude skvělá volba.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

25. 3. 2008 22:09

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie600 kJ / 143 kcal
Bílkoviny8,18 g
Tuky1,72 g
Vláknina11,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 44 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy19,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Filip

15. 10. 2011 06:28

František Vaške:když domů přivezu z chaty po víkendu chycených 6 pstruhů, nedokážu je najednou sám sníst. nezbývá, než něco dát sousedům, něco udělat hned a něco do mražáku,ať si to můžu udělat přes týden,víš?;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

5. 9. 2011 17:09

František Vaške:co se tak rozčiluješ???:-D:-DVždyť to dělat nemusíš;-)

spagetka spagetka

5. 9. 2011 17:08

František Vaške: fajn, ulov, přivez :-D:-D:-D Já mám to štěstí, že mám zdroj od bratra, znám lidi, který ten z´droj nemáj, divný cooooo :-O:-O;-);-)

František Vaške

5. 9. 2011 17:05

Proboha, už ten začátek receptu : Pstruhy necháme rozmrazit. Hotovo, tečka, končím ! Existuje v ČR v roce 2011 nějaký důvod, proč si cpát do hlavy českou sladkovodní rybu, která není čerstvá ? Jaký je důvod, kupovat ausgerechnet pstruha MRAŽENÉHO !? Nebo je snad autor dokonce takový pašák, že si sám čerstvého pstruha zmrazil ? Nemám slov. Kupte si mraženého pangasa, vážení autoři, to pro vás bude tak akorát. A udělejte si ho s bůčkem a hranolky a polijte kečupem.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2009 13:05

Nedávno jsme tady obdivovali pstruha na másle a já koukám, tady taková nádhera! Pstruh je super masíčko, rozhodně si to ukládám!!:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh na houbách plněný pstruh naložený pstruh pstruh plněný naložené houby ryba na houbach nakladany pstruh recept na pstruha v troubě pstruh na pánvi nejlepší recept na pstruha plněné ryby kucharka pstruh pečený pstruh na houbách nalozeny pstruh recept nakladane ryby plněná ryba pstruh plněný houbovou směsí plněný pstruh s hříbky pstruh naložený pečeme pstruha

Suroviny: pstruh, slanina anglická, houby, cibule, máslo, olej, sůl, pepř mletý, paprika sušená sladká, kmín drcený, libeček, petrželka, mouka hladká

TopRecepty.cz

Pstruh plněný houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kvx