Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní

Nenápadné cukroví božské chuti. I tak by se daly prezentovat křehké bílkové tyčinky, které v ústech spustí hotovou čokoládovou smršť. Příprava je možná náročnější, ale věřte, že se vyplatí je zkusit.

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

26. 9. 2010 18:17

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie22 026 kJ / 5 264 kcal
Bílkoviny65,63 g
Tuky283,15 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 1,91 g
Sodík 497 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy599,39 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ZaSolanem ZaSolanem

22. 12. 2020 21:06

Ten sníh mi vyšel hodně tekutý, těžko se tyčinka ukončovala, někdy je mám spojené, smůla.. fakt je, že pusinky a spol jsou pro mě vždy sázka do loterie, i když znám všechna možná pravidla s dělala jsem snad milionkrát...na druhou stranu daří se normální křehké pusinky, i když třeba nedrží tvar..ale tohle, nakolik to celkem tvar udrželo, je tragédie.. přes dvě hodiny v troubě a pořád měkká pěna, trochu jsem přidala teplotu a teď je to už hnědé a mazlavé,co zalepí zuby raz dva. Divila jsem se,na co tuk na plech,nikdy s pusinkama problém nebyl, ale tohle fakt z papíru nejde:-D. Asi má chyba, říkám si,zda není 50g cukru na bílek málo, ale to by se pak nepovedlo nikdy nikomu.

Pandula Pandula

25. 10. 2019 19:00

Mohu se zeptat... můžu dát místo cukru umělé sladidlo? :-?:-K

karolína

26. 11. 2012 13:57

prosím vás odhadom asi kolko kúskov z tejto dávky vyjde?

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 11. 2012 21:47

hanahcotton: Já to narvu do mrazáku a vyberu jen málo ,co se právě sní !

hanahcotton hanahcotton

19. 11. 2011 21:56

Mám trochu dilema a stejnou otázku jako Magdalenka. Jak dlouho toto cukroví může vydržet, bílkové cukroví musí po naplnění navlhnout a rozpadnout se :-//

amalia amalia

19. 11. 2011 16:05

Robila som ich dnes, sú skvelé +1:yes::yes::yes:

Jana

8. 1. 2011 19:09

Ty bílky se nechají vystydnout nebo se pečou teplé?:-(

janusa

27. 9. 2010 07:55

mnamka na první pohled:-8:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2010 23:30

Tohle miluji!!:-p:yes:

Jitka B

26. 9. 2010 21:21

Nádherné :-p, posílám bod:yes:.

Jenny

26. 9. 2010 19:34

:yes::yes:

Paprika Paprika

26. 9. 2010 18:56

:yes::yes::yes:

kucerova45 kucerova45

26. 9. 2010 18:51

vypadají nádherně,letí bodík:yes::-):-K

lída

26. 9. 2010 18:44

nádhera, jsou luxusní, no k sežrání...

Ida Trencanska

26. 9. 2010 18:33

:-)u nás dlho nevydržali ale boli v chladnej komore:-):-):-):-):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: čokoládová náplň bílkové pečivo bílkové cukroví čokoládové trubičky na dort čokoládová naplň do dortu recept na čokoládovou náplň cokoladova napln do cukrovi čokoládové tyčinky na dort vánoční pečivo z bílků ořechové tyčinky recept čokoládová náplň recept čokoládová nápln do trubiček cukroví z bílků ořechové trubičky s náplní bramborové pusinky karolína bilkova buchta náplň do listových trubiček snehove tycinky bílkový krém do cukroví bílkový dort

Suroviny: bílek, cukr moučkový, pečící papír, žloutek, cukr moučkový, cukr vanilkový, čokoláda na vaření, máslo, kakao

TopRecepty.cz

Bílkové tyčinky s čokoládovou náplní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6Ok