Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečený úhoř na žampiónech

Hodnocení receptu je 5,0 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 9. 2010 12:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Colombo65 Colombo65

27. 9. 2010 17:46

Tak to je tutovka, já bych si taky nepochutnával na štice a candátu kdybych si je nechytl sám. Petrův zdar ;-);-);-)

hanahcotton hanahcotton

27. 9. 2010 17:42

Colombo takže mám vlastně štěstí, že si všechny tyto ryby sama nachytám ;-) pěkně se zrelaxuji a ještě ušetřím za ryby :yes::-))

Colombo65 Colombo65

27. 9. 2010 17:38

Bohužel, je to jedna z našich nejdražších ryb, kilo živé váhy stojí cca 350,-Kč stejně tak drahá je i štika, candát a sumec ;-);-);-) Takové ryby kupujte jen na výlovech tam je cena až poloviční a tedy velmi dobrá !;-)

hanahcotton hanahcotton

27. 9. 2010 17:30

Colombo tak to jsem netušila, že dát si někde úhoře je tak drahé :-O:-O Ještě, že ryby kupovat nemusíme a pěkně si je ulovíme;-):yes:

Colombo65 Colombo65

27. 9. 2010 17:26

Tak to je luxusní dobrota. Jen jeho cena je katasrofa - Brno farmařské trhy 1O dkg uzeného úhoře 110,-Kč. Když dal pán dva kousky i s hlavou na váhu tak chtěl 325,-Kč.:-D:-D:-D Málem jsem ho poslal někam....., ale raději jsem odešel opodál.:-)):-)):-))

Eliza Eliza

27. 9. 2010 17:21

Nikde jsem ho ani neviděla prodávat...:-// Počkám a v létě si ho objednám v třeboňské Šupině...;-):yes:

hanahcotton hanahcotton

27. 9. 2010 17:02

Elizo úhoř je náramná mňamka...navíc po úpravě úplně krásně oddělíš maso od páteře a nemusíš vybírat kostičky:yes::yes:

eva hubova eva hubova

27. 9. 2010 16:09

:-p:yes:+15taky jsem to ještě nejedla,vypadá to dobře:-))

Eliza Eliza

27. 9. 2010 15:24

Hanko, úhoře jsem ještě nejedla... Vypadá to moc hezky. :yes::-K

mysulka mysulka

27. 9. 2010 15:24

:-p Hani to je mňamka+:yes::-K

Jikotka Jikotka

27. 9. 2010 15:23

Hm,musí to být bašta :-p,ještě jsem to nejedla,ale vypadá skvěle na těch žampionech :-p:-p:yes::yes::-D

hanahcotton hanahcotton

27. 9. 2010 14:36

Jahoda není nedostupná...víš kolik jich je na přehradách a v jiných nádržích :yes::yes:chce to rybařit, nebo znát nějakého rybáře ;-)

jahoda jahoda

27. 9. 2010 14:33

Výborná ryba, ale bohužel nedostupná. V Chorvatsku se nám kdysi poštěstilo a byla na grilu božská, lahůdka:-p:yes:

Jiri V. Jiri V.

27. 9. 2010 14:18

:-p:-p :yes:

Iriska Iriska

27. 9. 2010 14:08

Jo úhoř - to je super rybka:yes: Kdysi byla u nás na náměstí rybí prodejna a tam měli úhoře velice často. Dělávali jsme je na másle a kmíně. To byla lahůdka. No ale to je tak 50 let zpátky. Uzeného jsme jedli v Německu. Samozřejmě bodík :yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mořský úhoř recept mořský úhoř ryby recepty mořský úhoř úhoř na másle recept uhor na masle mořský úhoř recepty uhor na grilu uhoř úhoř recepty úhoř recept úprava úhoře recept mořský úhoř uhoř mořsky recept recepty uhoř mořský úhoř mořský uzený úhoř recepty na uhoře recepty úhoř uzený úhoř cena uhoř na grilu-recept

Suroviny: úhoř, žampiony sterilované, brambory, sůl, mouka hladká, koření tandoori masalo, olej, koření provensálské

TopRecepty.cz

Pečený úhoř na žampiónech

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z0rw