jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Čalamáda moc dobrá

Čalamáda moc dobrá
Odpoledne jsem nakrájela a nechala do ráva odležet.
nahoru
Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá Čalamáda moc dobrá
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Zavařeniny

Suroviny:

1x hlávka zeli, 2x zelená paprika, 2x červená paprika, 2x žlutá paprika, 3x cibule, 5x mrkev, 4 dcl octa, 3 dcl oleje, 40 dkg cukr krystal, 14 dkg soli

Postup přípravy receptu

Vše nakrájet na nudličky. Přidat cukr, sůl, ocel a olej. Nechat do druhého dne odležet. Zelenina pustí šťávu a tak není potřeba žádný nálev. Zeleninu dejte do skleniček a až poté přidávejte šťávu. Je jí dostatek do všech sklenic, tak je moc nepěchujte.
Já je napěchovala a šťáva mi ještě zůstala. Tak jsem odebrala z každé sklenky ještě trochu zeleniny a přidělala další dvě skleničky. Zavařovat na 80°C 25 minut.

Autor Autor: (Vladimíra Hošková)
Datum vložení Datum vložení:
30 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Čalamáda moc dobrá"

autor: Gabriela (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.10.2014 16:39:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající,mamka mě po ochutnání řekla,že musíme pochválit.Je mlsná,ale tuhle čalamádu vychválila do nebes,moc děkuju zkoušela jsem ji poprvé a hned velký úspěch.Určitě udělám ještě jednu várkusmajliksmajlik

autor: jirholu
vloženo: 25.09.2014 18:20:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Čalamáda je vynikající smajliksmajliksmajlik ... děkuji za recept smajlik Přidávám foto a body zarovnávám na 30 smajlik

autor: Iris (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.09.2014 20:57:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

čalamáda vynikající,barvička krásná,žádná šedá,smajliksmajliksmajlik

autor: Majka (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.09.2014 17:54:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,ještě jsem nikdy nepsala odezvu na recept,ale tento musím pochválitsmajlik,čalamády jsem dělala různé,ale tato je vynikající,musela jsem ji dát do skleniček,jinak by se opravdu snědla,jak se píše i tady..
Takže palce nahorusmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lenka Zatulová (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.09.2014 10:26:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyzkoušela jsem včera, vynikající, je to 5 velkých sklenic.smajlik

autor: sidonie
vloženo: 16.09.2014 00:00:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já k tomu přidávám půl balíčku Deka a nemusí se zavařovat,pokud se brzo nesní vydrží až půl rokusmajlik

autor: Pedro (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.09.2014 21:43:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

boubou:Dnes nacpáno do skleniček, sterilováno a stále krásně barevné... smajlik Japa to? smajliksmajlik

autor: hoskovavl
vloženo: 07.09.2014 13:14:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dana:cca 15 skleniček 0,3. Něco bylo snězeno ještě před zavařením.smajlik

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2014 09:08:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Calamada me moc zaujala;chci ji vyzkoušet a zajímalo by me,kolik budu mit sklenicek.Děkuji za odpověď smajlik

autor: spagetka
vloženo: 25.07.2014 16:49:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

boubou: když se ale podíváte na přidané fotky jiných autorů, mají je zrovna tak pěkné, takže si všichni vymýšlejí? To asi těžko. Dělám také a nemám zeleninu ošklivou ve sklenici.

autor: boubou (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.07.2014 16:29:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No nechci do této " vynikající čalamády mluvit, ale fotečky jsou pořízené jak na reklamní billboard !Pokud se nakrájená zelenina pokape olejem, posolí a pocukruje, tak vše pustí šťávu a to i papriky červené , oranžové a i žluté,, zelí se obarví a ve skleničce to vypadá " šedě a zelenina má ošklivou barvu. smajlikO tom ten "zavařovatel nepíše, takže si recept asi vymyslel! Já, když používám pro spestření a barevnosti zavařovaných komponentů, tak zásadně jako červené a jinak barevné zeleniny nechám projít asi 5 minut varem v hodně octové vodě, neztratí barvu a nebarví tolik zelí !!!!!

autor: Míša (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.07.2014 18:09:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můžu se zeptat na kolik to asi výjde skleniček?smajlik

autor: hoskovavl
vloženo: 12.01.2014 12:30:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Romana:Zavařuje se to jako třeba okurky. Já to dělám 15 minut na 80°C

autor: Romana (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.01.2014 10:59:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak to prosím vás zavařím,nikdy jsem to nedělala..Děkuji smajlik

autor: hoskovavl
vloženo: 10.12.2013 11:24:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jan:nejde o překlep jsou to g né deka

autor: jan (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2013 20:01:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, čalamáda vypadá dobře. Jen dotaz, je-li ten cukr a sůl myšleno opravdu 400g cukru a 140g soli. Předpokládám, že jde o překlep? smajlik

autor: Jožin Maly (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.10.2013 15:26:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento měsíc dnes dělám již druhou dávku.Výborná!!!

autor: edulik2 (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.10.2013 08:52:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hoskovavl:
dakujem,cez vikend ju budem robit,urcite vam dam vediet ako chutila:)

autor: hoskovavl
vloženo: 06.10.2013 06:43:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

edulik2: hlávku určitě větší. Třebas i obří.

autor: edulik2 (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.10.2013 12:49:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Veľmi sa mi pači váš recept,nakoľko sa tam nemusi davať deko,
chcela by som čalamadu urobiť,ale neviem,koľko asi kg myslite toho
1x zeli
dakujem,s pozdravom Edita z Bratislavyedulik2@azet.sk

autor: hoskovavl
vloženo: 24.09.2013 19:04:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

všem moc děkuji za hezké komentáře a ještě hezčí fotečky.smajlik

autor: aisha
vloženo: 24.09.2013 16:13:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborna calamada, pridala jsem fotku a bodik..smajliksmajlik

autor: Barbusa
vloženo: 14.01.2013 17:39:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 12.10.2012 21:23:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

magdalenka: budu ještě muset někde splašit václavky, mi děláš chutě!!

autor: magdalenka
vloženo: 12.10.2012 20:29:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hoskovavl:ja václavky povarím a zamrazím - kulajda, pod mäso atď. Včera som robila tú čalamádu s václavkami podľa Jany.

autor: hoskovavl
vloženo: 12.10.2012 20:24:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:Já je dávám,teda dávala do octa a pak zavařovala. A když bylo třeba tak jsem jen zcedila lák a šup s nima pod maso.smajlik

vloženo: 12.10.2012 20:11:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hoskovavl: no, naši byli včera na Bukovci na houby a našli jen málo. Zato václavek tam byla kupa a mohli vzít víc. Ještě bych je šoupla do sádlasmajlik, právě na ten gulášsmajlik

autor: hoskovavl
vloženo: 12.10.2012 19:50:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova: Díky za přidání dalších foteček. Asi přijedu na návštěvu ochutnat protože miluji zavařené houby a v čalamádě budou určo ještě lepší. Já na václavky nenarazila už několik let. Výborný jsou v guláši.smajlik

vloženo: 12.10.2012 15:05:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chystám se na čalamádu a tak projíždím receptíky. Supersmajliksmajlik Dovolím si přidat fotosmajlik. Dělala jsem tady tuhle čalamádku, dala jsem tam vše, co tam být mělo a proti receptu jsem tam ještě přidala tepelně upravené václavky. Věřím, že všem bude chutnatsmajliksmajlik

autor: hoskovavl
vloženo: 22.09.2012 06:30:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Marky:To jsem nikdy nezkoušela tak nemůžu říct.

autor: Marky (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.09.2012 19:50:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musí se čalamáda zavařovat? Jak dlouho vydrží ve sklenicích bez zavaření a dá se zavařit dodatečně, třeba až po týdnu co je uzavřená ve sklenicích? Díky za odpověď.

autor: ali (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.08.2012 14:09:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Báječný recept, bez deka a um.sladidel.Přesně takový jsem hledala.
Přidala jsem tam okurku a za syrova to bylo moc dobré .
smajliksmajlik

autor: Máňa (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.08.2012 15:56:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě jsem jí nezavařila a záhadným způsobem se ztrácí smajlik je fakt výborná i za syrova. smajliksmajlik

autor: eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.08.2012 22:01:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super recept jsi šikulka.přijedu ochutnat at se ti vše daři jak tato čalamajda...nejen v kuchyni pá pá.evasmajlik5 5

autor: Svatava
vloženo: 16.07.2012 11:21:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za recept,je výborná!!! Dávám bodík smajlik

autor: Metaphora (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.07.2012 09:26:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem tuto čalamádu poprvé a je výbornásmajlik

autor: sisina/neregistrovaná (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2011 15:01:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Čalamáda je super. O víkendu jsem ji dělala a chutná výborně i před zavařením.

autor: jjirkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.09.2011 17:15:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super, moc dobrásmajlik

autor: janatka
vloženo: 06.10.2010 09:27:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také dělám a letos jsem přidala i houby je jich dostatek.smajliksmajlikJe to skvělá mňamka na zimu.

autor: hoskovavl
vloženo: 01.10.2010 11:01:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Všem mockrát děkuji za tak krásné komentáře a za opravdu hezké přivítání. Ještě jednou děkuji.smajlik

vloženo: 01.10.2010 08:30:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá dobře a bude i dobrá.+bodík 13

autor: rebeka
vloženo: 30.09.2010 19:11:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

krásně barevnásmajlika samý vitamínsmajliksmajlikco jsem to chtěla..bodíksmajliksmajlikuž vímsmajliksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 30.09.2010 17:00:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

HoškováVl., vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás a s náma líbilo a načerpáš tu spousty dobrých receptůsmajlik
Za čalamádu máš 10.bodsmajlik

autor: Merylas
vloženo: 30.09.2010 14:39:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Vlaďko. Vidím, že jsi nová uživatelka Topreceptů a tohle je Tvůj první recept. Tak ať se Ti tady líbí, čalamáda vypadá moc hezky, barevně a jedle. A těším se na další receptíky od Tebesmajlik

autor: Ivana Ch
vloženo: 30.09.2010 14:11:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá nádherně, musím ji vyzkoušet, u nás jdou čalamády na odbyt víc než okurky.smajliksmajliksmajlik

vloženo: 30.09.2010 14:08:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělávám,ale jen z červenou kapiísmajlikTuhle verzi taky moc ráda vyzkoušímsmajlik+7smajliksmajlik

autor: janatka
vloženo: 30.09.2010 13:46:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Přesně takovou dělám také a přidávám ještě houby a cuketu.Je jinak vynikající.smajlik

autor: popletko
vloženo: 30.09.2010 10:44:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 30.09.2010 10:29:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Ivana79
vloženo: 30.09.2010 09:53:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Robím podobne a je naozaj moc dobrásmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

jak se dělá čalamáda domácí čalamáda recept recept na domácí čalamádu čalamáda z paprik nalev na calamadu zavarena calamada čalamáda výborná čalamáda recept na čalamádu čalamády čalamáda recept recept čalamáda domaci calamada jak udelat calamadu domácí čalamáda. zavařujeme čalamádu čalamády recepty čalamady na zavařeni jak zavařit čalamadu výborné čalamády čalamáda recepty calamada moc dobra domácí čalamády dobré čalamády dobrý recept na čalamádu čalamada bez zavaření dobra calamada recept na dobrou čalamádu vynikající čalamáda jak dlouho zavařovat čalamádu recepty na čalámádu dobrá čalamáda ze zeleniny čalamáda z okurek a zelí recepty čalamády super čalamáda calamada bez zavarovani zavaření čalamády zavařujeme čalamády zavarovani calamady jak na čalamádu recepty na čalamády recepty čalamada




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty