Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce

Na přípravě sulcu není nic složitého, jen je třeba počítat s časem na ztuhnutí v lednici. Hotová huspenina je krásně barevná díky kořenové zelenině, chuťově výborná a navíc plná kolagenu – takže prospěšná pro klouby a chrupavky.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

30. 9. 2010 20:17

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Do formy na srnčí hřbet.

Nutriční hodnoty

Energie2 103 kJ / 503 kcal
Bílkoviny72,13 g
Tuky15,17 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 228 mg
Sodík 304 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy16,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučení:

Podáváme s čerstvým chlebem, cibulí a octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

27. 11. 2011 11:49

Sulc je u nás velmi oblíbený, pochutnali jsme si a posílám :yes::-p+

ReceptyOnLine.cz

1. 10. 2010 17:39

Tento recept byl natvrdo zkopírován včetně fotografie z portálu ReceptyOnLine.cz JIMO-MI je podvodník a jen kopíruje recepty z jiných portálů!

Klariska Klariska

1. 10. 2010 14:13

Snad proto, aby se měla Jimo-mi k obvinění z kradení receptů a kopírování fotek kde vyjádřit...

isindy isindy

1. 10. 2010 14:08

všechny zkopírované recepty této uživatelky byly smazány, škoda, byly jistě zajímavé a stačilo smazat jen fotky a do poznámky receptu uvést zdroj...proč ne i tento? a u něj zkopírovaná fotka zůstává?

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 10. 2010 12:09

:-(ježíš, to mě mrzí......a já už se těšila, jaký další šikula se nám to tu vyloupl......možná jen nezná pravidla a neví, že fotky se nekopírují a k receptům třeba psát odkaz na ten původní....

Teta Lena

1. 10. 2010 10:07

Ještě cibuli a ocet,no nemá to chybu:yes:

chitkitka

1. 10. 2010 09:13

No to jsem na to hned dostala chuť...Sulc mám moc ráda, babička do něj dává ještě hrášek :) Ukládám a při nejbližší příležitosti zkusím :)

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 10. 2010 08:20

:-)Znám, dělávám, fotka je jak živá!:-)):yes::yes:

Ivana79 Ivana79

1. 10. 2010 06:00

Doma už zabíjačky nerobievame,ale huspeninu máme radi,tak asi urobím:-pDík za ten postup,robila som ju len dva krát v živote a raz bola kalná:-S:-8,tak dúfam že sa podarí:-))

cardanka

30. 9. 2010 21:48

Jimo-Mi:-Kvítej na topáckém webu, kde schází se spousty báječných:-p receptů:-! Ať se Ti tu s námi:-) líbí, podle receptů se prima:-p vaří, těšíme se na Tvou inspiraci:-K:-K:-K

Huspenina:-pta je chutná:yes:z Tvé fotografie báječná:yes:a 6.bodíka posílám já;-):yes:

Colombo65 Colombo65

30. 9. 2010 21:33

Nóóóó - pěkná chlapská dobrota- chváááááálíííím !!!;-);-);-)

Jikotka Jikotka

30. 9. 2010 21:31

Sulc miluji,těším se na další dobroty...:-p:-p:yes::yes::yes:

aanet3

30. 9. 2010 21:19

ukládám a bodík letí :yes::-p

rebeka rebeka

30. 9. 2010 20:52

Jimo-Mi,neboj..na to přijdeš:-!:yes::-D:-D:-D

Eliza Eliza

30. 9. 2010 20:49

I když sulc moc nemusím (můj problém), tak ta fotka je prostě úžasná...:yes::-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: sulc huspenina recept domácí vepřová huspenina domácí zabijačka recepty výroba domácího sulcu zabijačkový sulc domácí výroba sulcu domaci zabijacka domácí zabíjačka video jak se dela sulc sulc se zeleninou jak se vari sulc huspenina nejlepší sulc huspenina video recept na huspeninu sulc recepty domaci zabijacka recept na sulc jak se dělá domácí zabijačka video zabijačka recepty

Suroviny: plec vepřová, zelenina kořenová, pepř celý, koření nové koření, nožička vepřová, bobkový list, cibule, voda, ocet, pepř mletý, sůl

TopRecepty.cz

Domácí sulc (huspenina) připravený při domácí zabijačce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/B6XN