jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  40 000  receptů

Pražma na bylinkách

Pražma na bylinkách
nahoru
Pražma na bylinkách Pražma na bylinkách Pražma na bylinkách
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu:

Ryby

Doba přípravy Doba přípravy: 90 minut
Počet porcí Počet porcí: 2ks

Suroviny:

2 ks Pražma
500 g brambor
2 ks citrón
4 stroužky nakladaného česneku
olivový olej
tymián
rozmarýn

Postup přípravy receptu

Umytú a osušenú pražmu nasolíme z vonkajšej aj vnútornej strany. Do vnútra vložíme strúčiky naloženého cesnaku /chilli olej/. Pripravíme si alobal, polejeme olivovým olejom, poukladáme na kolieska nakrájané zemiaky, plátky citróna. Osolíme a posypeme thymianom. Na zemiaky položíme rybu polejeme olivovým olejom, na vrh položíme plátky citróna a vetvičku rozmarínu. Celé zakryjeme alobalom a pečieme v rozohriatej rúre cca 60 minút.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
4 18 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Pražma na bylinkách"

autor: Pavel (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.09.2013 11:09:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Konkretne tenhle druh ryby neznam.Jedl jsem ale casto podobnou,pribuznou rybu. "Doradu",ktera je cervena a neuveritelne dobra.
K tomu receptu bych mel namytku: Samotna ryba bez brambor
potrebuje tak 15-20 minut maximalne.Jenze s tema bramborama to nefunguje.Neco je na dranc a neco bude nedodelane.Proto bych delal ty brambory oddelene.

autor: Natyollie
vloženo: 27.01.2013 08:27:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

60 minut je opravdu moc, v pohode stačí 40-45 minut ať z toho není sušenka. A navíc nám ty brambory, na kterých byly citrony vůbec nechutnaly, byly jakoby kyselo-hořké. Příště citronek až na rybu a ne mezi brambory a rybu. :) Jinak pěkný nápad.smajlik

autor: eraserhead (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.01.2012 12:13:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

60 minut je moc, strašne moc

vloženo: 30.01.2011 19:57:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mňam, to je rybka +17smajliksmajlik

autor: Sarovka
vloženo: 06.12.2010 10:17:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pražmu (a většinu ryb) dělám obdobně. Jen olivový olej a rozmarýn. Citron a nakládaný česnek určitě vyzkouším.smajlik Díky

vloženo: 09.10.2010 13:09:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Moshe
vloženo: 09.10.2010 10:33:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dakujem za komentiki, u nas rybu jeme cca 3x do tyzdna, tiež sa nevieme toho nabažiť a hlavne ich príprava je v podstate rýchla:)

autor: ramona79
vloženo: 09.10.2010 10:03:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

rybu bych jedla každy den, mňam mňam, smajliksmajlik

vloženo: 09.10.2010 08:24:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris, dakujem, idem sa tam pozrieťsmajlik

autor: maris
vloženo: 09.10.2010 08:22:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ibi, Moshe už Ti odpověděl na slov. TOPkách. Kupuje ji v Metru / u nás je to Makro /.

vloženo: 09.10.2010 08:09:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je ale supeeersmajlikjednoducá príprava, ktorá dá vyniknúť chuti tejto úžasnej delikatesysmajliksmajliksmajlikAle bežný človek sa k tejto rybe ani nedostane. Prezrad, kde sa dá zohnať, dakujemsmajlik

autor: J. A.
vloženo: 09.10.2010 04:04:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hmmm :) smajlik

vloženo: 09.10.2010 01:28:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Takto podobně dělám štikozubce,kterého doma milujemesmajlikJe to opravdu bezva pochoutka,nevím,jak chutná pražmasmajlikale bodík posílám+smajliksmajlik

autor: Suvicka
vloženo: 09.10.2010 01:10:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jasny 5. bodik. smajliksmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 08.10.2010 20:41:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pražmu si občas také dopřejeme - u nás jen v Makru. Ale je to taková pochoutka, že ji dělám také co nejjednodušeji, tak vynikne její delikatesa. smajliksmajliksmajlik

autor: petrzelka
vloženo: 08.10.2010 20:33:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásná rybkasmajliksmajlik


Přidat komentář

Váš komentář se na stránkách zobrazí až po jeho ověření kliknutím na odkaz v emailu, který vám ihned zašleme na vyplněnou emailovou adresu. Z daného počítače poté můžete psát další komentáře bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

pražma recepty moran recept recepty prazman recept pražman jak pripravit prazmu ryba moran pražma recept moran zlaty pražma královská recept recepty mořaň prazma zlata recept recept pražma královská pražma na bylinkach moran ryba jak připravit štikozubce recept pražman zlatý recepty pražman zlatý příprava pražmy pražman recept recept na pražmu recept mořan pražma recept pražma ryba moran recepty recepty pražma recept na pražman zlatý pražman zlatý recepty pražma kralovska recepty pražman recepty pražman zlatý pražman zlatý příprava prazma kralovska moran tmavý pražma příprava mořan recepty pražman zlatý recept bylinky na ryby prazman prazman cely recept mořan zlatý recept ryba mořan recept pražma ryba



Copyright © 2008 - 2015 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partner: Videorecepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty | Google+ | přihlášení přes Facebook
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz