"Roštěná" omáčka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 073 kJ / 1 212 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 200,16 g |
Tuky | 42,17 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 7,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Omáčku nezahušťuju, chutná nám víc. Vyzkoušejte, je moc dobrá :)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 3. 2016 11:49
Vegetě a kostce se dá vyhnout, když do začátku přidáme doma udělanou prosolenou zeleninu, bobkový list a pár kuliček nového, usmahnme a pak dáme maso atd......
8. 11. 2013 15:29
kuřecí rizoto- na nudličky nakrájíme sojové maso,dáme vegetu,masox...............................................
8. 11. 2013 15:23
no super ,bezva! masox ,vegeta,to fakt musí být dobrota!!!!!!!Co to nazvat vepřové na žampionech a nemusíte se dohadovat.To už nikdo neumí vařit bez té chemie?
7. 8. 2013 13:10
bylo to dobré :) vařila jsem to hodinu a půl, než maso změklo, ale výsledek stál za to :) akorát jsem ji mohla zahustit.. tak příště :)
6. 8. 2013 19:48
zítra se ji chystám poprvé udělat... a použiju hovězí, tak uvidíme, snad se povede moc se těším
23. 7. 2013 07:43
Chtěla jsem se zeptat, jsem nová v kuchyni, nikdy jsem nevařila, tak se jen chci zeptat, jak dlouho se to přibližně vaří s vepřovym masem?
10. 11. 2012 11:34
Nezalezi na druhu masa,veprove je dokonce lepsi,levnejsi a hlavne si lidicky zvykejte,protoze hoveziho je v cesku nedostatek .Zkupuji ho turci,polaci a dalsi.Kdyz nam v cesku nejake kraviny tustanou,budeme radi ale to masicko stejne nezaplatime.Takze hura do chovu prasatek at mame co jist. Jinakrecept uzasny,spousty bodu
24. 9. 2012 09:51
Řešíte zbytečně věci,které nejsou důležité..:) slovičkaříte..já to našla..aniž bych hledala hovězí..a nejsem sama,jak vidím..:)
5. 12. 2011 12:12
n:jsem ráda,že jsi si všiml/a
Jinak autorce děkuji za vysvětlení
Jinak autorce děkuji za vysvětlení
5. 12. 2011 11:36
jsi nejaka chytra na???simona kucerova
5. 12. 2011 10:50
no veprova rostena nema chybu hovezina me nechutna a navic je draha
17. 11. 2011 09:03
Jestli můžu recept malinko vylepšit tak naklepane,osolené a opepřené maso potřete z obou stran plnotučnou hořčicí a poté vložte do mouky. Do omáčky také přidávám na čtvrtky nakrajené kyselé okurky.
10. 11. 2011 11:29
Výborný,nemá chybu
10. 11. 2011 11:27
Právě uvařeno,mňamka Posílám bodíky
19. 10. 2011 10:11
Přesně takový recept jsem hledal. Hovězí nám nechutná a je drahé, roštěnou omáčku máma dělala určitě taky z vepře. Název je v pořádku, prostě se omáčka jmenuje podle původní ingredience.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 8 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: rostena omacka roštěná rostena z veproveho masa rostena omacka recept roštěná omáčka z vepřového masa recept na rostenou omacku roštěná recept omáčky z vepřového masa roštěná vepřová roštěná roštěnky z vepřového masa rostena z veproveho omáčka roštěná recept roštěná omáčka omáčky rostena recept na roštěnou omáčku z veproveho masa roštěná z vepřového masa recept omáčky recepty roštěná omáčka omáčky recepty omáčka z vepřového
Suroviny: cibule, mouka hladká, ramínko vepřové, houby, sůl, pepř, olej, masox, vegeta
"Roštěná" omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7X2w
43 názorů