Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene)

Hodnocení receptu je 4,3 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

28. 10. 2010 08:34

Suroviny

Porce: 1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie12 841 kJ / 3 069 kcal
Bílkoviny92,60 g
Tuky277,78 g
Vláknina20,72 g
Cholesterol 2,78 g
Sodík 464 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy45,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: našla som na madarskom webe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Erika

11. 8. 2012 21:49

www.erika.sovadinova@seznam.cz 5Paštika je výborná,dělala jsem z krůtích jater.Pouze jsem přidala česneku a zelené bylinky ze zahrádky-tymián a oregáno.Oregáno pouze zelené-má jinou chuť jak sušené.Doporučuji,je rychlá a moc dobrá.Jen se musí pořádně dochutit.Díky za nenáročný a výborný recept.

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 10. 2010 13:03

Ibi, kde?:-D Opravila jsem to;-):yes:

Meszarosovabolya Meszarosovabolya

28. 10. 2010 11:19

Amira, dakujem,už som to v recepte doplnila:-))

Amira Amira

28. 10. 2010 10:50

Iby, pro neznalé slovenštiny - hydinová pečeně jsou drůbeží játra, že? Možná zrovna toto - pečeně - by chtělo psát pro česky mluvící v receptech do závorky, aby to někoho nezmátlo, že je to pečené maso. ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí drůbeží játrová paštika recepty husí játrová paštika recept drůbeží játrová paštika recept na domácí pečenou paštiku domaci pastika prostreno domácí husí paštika domácí drůběží játrová paštika recept drůbeží játrová paštika recept pečená paštika z kuřecích jater francouzská paštika recept paštika z husích jater paštika z kuřecích jater játrová paštika z drůbežích jater-recept prostřeno recepty pastika recept paštika z husích jater domaci pastika pečená domácí játrová paštika recepty paštika z pečených jater kachní paštika charakteristika domácí paštika recept

Suroviny: játra drůbeží, cibule, sádlo husí, česnek, majoránka, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jemná domácí paštika z drůbežích jater (hydinovej pečene)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/A1Zj