jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí

Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
nahoru
Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso

Suroviny:

1 kg vepřového masa /plecka/
2 cibule, 5 stroužků česneku, sůl, pepř, bobkový list,

1 dcl piva, 1 pol. lž. medu, 1 čaj. lž. maggi, 1 pol. lž. kečupu
1 čaj. lž. Country koření

instantní jíška - tmavá

Postup přípravy receptu

Vepřové maso nakrájíme na kostičky, cibuli na půlměsíčky a česnek nadrobno. Cibuli a česnek poskládáme na dno pekáčku, na ně položíme nakrájené maso, které osolíme a opepříme, vložíme bobkový list, podlijeme asi 1 dcl vody, pekáček zakryjeme víkem a dáme péct do trouby asi na 200st.
Mezitím si rozehřejeme med, přidáme pivo, maggi, kečup a Country koření.
Až je maso poloměkké, zalijeme ho pivním roztokem, dáme do trouby a dopečeme již odryté.
Pokud chceme více omáčky, třeba k rýži, pak výpek dolijeme vodou a zahustíme instantní jíškou, necháme projít varem buď v troubě nebo na sporáku.

Autor Autor: (Ivana)
Datum vložení Datum vložení:
21 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Vepřové kostičky pečené s medovo-pivní směsí"

autor: Alca B.
vloženo: 09.02.2013 14:08:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chválím! Právě jsme dojedli a je to výborné! Pivo jsem použila černé a dala jsem více contry koření (3 lžičky). Jelikož máme rádi více sosíku, tak jsem vodu přidala hned do té směsi med, pivo atd. Na konci jsem malinko zahustila. Jako přílohu jsme měli hranolky. smajlik smajlik

autor: majerma
vloženo: 17.06.2012 15:36:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nooo,dnes jsem to skusila....přesně dle návodu a musím říct,že mně to moc nezaujalo (rodinu také né).Na tomhle receptu se moc skazit nedá a fakt to dobrý nebylo.Nejlepší byla rýže.Možná máme jiné chutě.Nechci nikoho urazit,ale tohle už nikdy více.....smajliksmajlik

autor: nikiii
vloženo: 14.01.2012 19:20:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem odzkoušela a výýýýýborné, doporučuji všude kama chodím smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: nikiii
vloženo: 14.12.2011 21:35:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ivulinka: díky moc, hned v sobotu se na to vrhnu (aby z toho něco měl i manžel), už teď se mi sbíhají sliny. smajlik

autor: ivulinka
vloženo: 14.12.2011 20:28:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

nikiii: já použila světlé, ale ani tmavým nic nepokazíš, díky za zájemsmajlik

autor: nikiii
vloženo: 14.12.2011 20:17:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept vypadá báječně, co nejdřív vyzkouším. Jen bych se chtěla zeptat, jestli je lepší použít pivo světlé nebo černé?

vloženo: 11.11.2011 18:26:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A tak díky tvému novému receptu vidím i jeden, na který jsem zapoměla. Ivo, já miluji tvoje hotovkysmajliksmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 06.11.2010 14:47:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Aničko, děkujismajliksmajliksmajlik.
Jsem ráda, že chutnalo, nám ostatně takysmajlik, díky za fotky, jsou supersmajlik

vloženo: 06.11.2010 14:44:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivulinkosmajliksmajliksmajlik
Dnes jsem dělala k obědu,přesně podle Tebe i s tím světlým pivemsmajlikŠťávy bylo dost,máme rádi přírodní,tak jsem ani nezahušťovala.Moc nám chutnalosmajlikdíky za krásný,chutný receptíksmajlik
Bodík jsem dala už minule,tak dnes jen pochvalusmajlika fotkysmajlik

autor: mysulka
vloženo: 04.11.2010 19:03:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik krásasmajliksmajlik

autor: jahoda
vloženo: 03.11.2010 21:00:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zvláštní směsice chutí, já si dokonce myslím, že to pivo s medem se ve spojení česneku+maggi vytratí. Kombinaci černé pivo+med znám, ale toto bude o něčem jiném...
No nejspíš to budu muset vyzkoušetsmajliksmajlik a uvidímesmajlik, už proto, že ty fotky vypadají jedlesmajliksmajlik

vloženo: 03.11.2010 19:43:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivanko,krásné fotkysmajlika príma receptíksmajlikukládám,také mi plecko odpočívá na mrazákusmajlika brzo udělám.Jen pivko dám černé,zdá se mi,že i hezky barvísmajlik+10bodík máš jistýsmajliksmajlik

autor: Pajaja
vloženo: 03.11.2010 19:09:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Joj, to je krásná kombinace med - pivo! Tak tohle na tom svém masožravci vyzkouším! Díky Ivulinko smajlik +8

autor: Bibinka
vloženo: 03.11.2010 18:30:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivulinko, tohle bude jasná dobrota, krásná fotka a máš 7.bodsmajlik

vloženo: 03.11.2010 18:00:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivuli super receptíksmajlik+1

autor: isindy
vloženo: 03.11.2010 17:23:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ivulinko, ukládám, plecko je na mrazáku, bude se hoditsmajlik+

autor: djany
vloženo: 03.11.2010 17:20:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak to musí být dobrota,určitě zkusímsmajlik

autor: Iriska
vloženo: 03.11.2010 16:55:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to nám bude určitě více chutnat než kupované marinády smajlik+

autor: Inka1
vloženo: 03.11.2010 16:16:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik to vypadá zajímavě smajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

pečený bok s kostí vepřový bok na medu vepřové kostky na medu vepřová plec pečená vcelku pečene veprove kostky pečený vepřový bok bez kosti vepřové kostky pečené pečený vepřový bok pečené vepřové maso na medu medovo pivni marináda recepty vepřové kostky vepřový bok bez kosti recept vepřový bok pečený recepty pečená vepřová plec na pivu pečené vepřové plecko recepty veprove kosticky pečený vepřový bok recept vepřové kosti pečené pečené kosti na medu veprové maso na kostičky recept pečený vepřový bok s kostí pečené vepřové kostičky vepřový bok na pivě plecko na pivu vepřové kostky na pivě vepřové kostky na pivu vepřová pečeně bez kosti recept vepřová plec na medu vepřová plec recepty minutky vepřové plecko na česneku veprova plec bez kosti recepty pečené maso na medu pečená vepřová směs vepřový bok na pivu vepřová plec na pivě veprový bok pečený pečená vepřová plec bez kosti recepty vepřové plecko pečené pečené vepřové kosti veprové maso na kostičky pečený vepřový bok s kostí recept pečený vepřový bok bez kosti recept




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty