Kuřecí roláda s bílým vínem a holandskou náplní
Suroviny
Porce: 8 - 10 porcí.
Nutriční hodnoty
Energie | 7 290 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,69 g |
Tuky | 112,44 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 228 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,05 g |
Sacharidy | 50,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Roládu jsem dělala v návaznosti na to, že jsme dělali mleté holandské řízky. Dělali jsme je asi z kila masa a tak jsem část míšeniny využila i na plňku do rolády, jen jsem ještě přidala víno.
Odkazy na vykošťování kuřete - http://www.toprecepty.cz/recept/3910-pikantni-kure..., nebo http://www.toprecepty.cz/recept/1899-vykostovanie-... .
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 11. 2010 21:18
Všem vám děkuji za milé komentáře a pokud vyzkoušíte, budu moc ráda.
Maris, až budu umět alespoň čtvrtinu toho co ty ( co se tady vaření a focení týká), tak si teprve budu myslet, že něco málo umím.
Katica (neregi.), vykostit kuře není až takový problém. Vem odvahu, tenký a hodně ostrý nůž, kuře a od hřbetu mu odřezávej maso od kostí. Uvidíš, že už u dalších vykošťování, si budeš jistější a jistější.
Magdalenko děkuju za přečtení celého receptu. Taky ráda studuju podrobné návody, recepty,.....
Maris, až budu umět alespoň čtvrtinu toho co ty ( co se tady vaření a focení týká), tak si teprve budu myslet, že něco málo umím.
Katica (neregi.), vykostit kuře není až takový problém. Vem odvahu, tenký a hodně ostrý nůž, kuře a od hřbetu mu odřezávej maso od kostí. Uvidíš, že už u dalších vykošťování, si budeš jistější a jistější.
Magdalenko děkuju za přečtení celého receptu. Taky ráda studuju podrobné návody, recepty,.....
11. 11. 2010 19:38
Bezkonkurenční roláda- paráda,posílám boďku
11. 11. 2010 19:06
Mirčo, ty jsi ďábelFotky přenádherné+
11. 11. 2010 16:03
Pohádkové!
11. 11. 2010 15:27
naozaj krasa a ja tak chcem vediet vykostit kurca a nikdy nemam odvahu sa do toho pustit,hold kto vie ten vie a ja sa mozem iba pozerat a chvalit.
11. 11. 2010 15:16
Miruš, ta teda je!
11. 11. 2010 14:48
Parádička to si ukládám +
11. 11. 2010 13:07
Mirko,to jsou tak parádní fotky,teda.Mohla by ses klidně živit jako fotograf a stylista foodu a nejen to .Ta roládka musí šmakovat.
11. 11. 2010 13:04
Tééda, Miru! Dala bych si, máš to pěkný a bude to určitě úžasný. Nechceš mě pozvat na večeři? No né, já už mám vymyšleno na dnešek, ale. . . +12
11. 11. 2010 13:02
Nádherné fotkya závidím ti tvé kuchařské umění+11
11. 11. 2010 12:53
Miruš, ty tvoje roládky a to nejen z masa, ale i sladké jsou skvělé jak pro oko, tak chutíDávám ti 10 bod
11. 11. 2010 12:50
nádhera
11. 11. 2010 12:23
Nedávno dávali v televizi film pro pamětníky Barbora řádí a já říkám - Mirca řádí
Mirco, když se dívám na Tvé recepty a fotky - vypínám sporák a dávám foťák k ledu, máš obojí naprosto dokonalé+
Mirco, když se dívám na Tvé recepty a fotky - vypínám sporák a dávám foťák k ledu, máš obojí naprosto dokonalé+
11. 11. 2010 12:21
Luxus, Mirko, člověk by si hned nabral!!
11. 11. 2010 12:04
Miru, to musím vyndat mlýnek na maso, co? . No tak jo no..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 9 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 14 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 58 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: náplně do kuřecích rolád náplň do kuřete kuřecí roláda náplň do rolády čím naplnit kuře napln dokuřete naplne do kuřete recept na kuřecí roládu recepty rolady čím naplnit vykoštěné kuře holandská kuřecí rolka kureci roláda délka peceni roláda z kuřecího masa kuřecí roláda recept kuřecí maso na víně bílém jak balíme masovou roladu směs na špagety z veprovky pomazánka z bučku s bílým vínem nápln do kuřecích rolády napln do kurecich rolad
Suroviny: bůček, sýr eidam, slanina anglická, sůl, pepř bílý, víno bílé, petrželka zelená, cibule, máslo, ořech muškátový, vývar, mouka hladká
Kuřecí roláda s bílým vínem a holandskou náplní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N0lD
20 názorů