Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Barončiny řezy

Voňavé máslové těsto, které se nastrouhaná na plech a mezi tím šťavnatá vrstva jablíček se skořicí a jemný bílkový sníh - to jsou barončiny řezy. Také je můžete znát pod názvem hraběnčiny. Ať už je název jakýkoliv, výsledný moučník je opravdu delikatesa.

Hodnocení receptu je 5,0 (53×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 45 min

70 min (25 min příprava + 45 min tepelná úprava)

24. 11. 2010 19:33

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie19 145 kJ / 4 576 kcal
Bílkoviny88,32 g
Tuky188,36 g
Vláknina38,40 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 798 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy612,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dejna

16. 1. 2021 21:59

Jsou to hraběnčiny řezy

janusse janusse

17. 9. 2018 12:38

Děkuji za recept, opravdu výborné! Jablka jsme nastrouhala na plátky, prosladila a proskořicovala a dále jsme přidala do jablek asi 3 - 4 lžíce chia semínek. Pěkně nasají přebytečnou šťávu z jablek a navíc jsou zdravá. Bohatě jsem zasypala nasekanými vlašáky a pak ten sníh a těsto. V mojí troubě řezům stačilo na 180 st půl hodiny. Výsledek famózní, ještě jednou díky! :-K

Jana

24. 2. 2016 15:40

U nás jim říkáme Hraběnčiny řezy. Výborné jsou i s meruňkami, borůvkami... V jablečné verzi jablka sypeme ještě nasekanými ořechy. Zrovna dojídám poslední kousek :-)

paradajka

12. 12. 2015 15:13

jdu na to,samé kladné hodnocení a o to víc se těším.:-p:yes:

Hanyy

23. 3. 2015 11:03

Mamka místo jablek dáva taky tvaroh nebo pul buchty udělá s tvarohem a půl s jabkama.
A mě v létě dělala s domácíma jahůdkama - luxus :-8

mimosa mimosa

25. 1. 2015 11:03

Leni,dneska pečeno,budu dělat asi častěji.:yes::-K.Chodí se užírat ještě teplé:-))Bodík letí a dovoluji si i fotku.

danka1965

6. 1. 2015 16:06

My zase říkáme hraběnčiny řezy :-)), ale ať tak či tak, je to dobrota a za bod

Eficka82

6. 1. 2015 15:32

Právě dopečeno,tyto řezy máme moc rádi-říkáme jim akorát žížalová buchta:-D přidávám zasloužený bodík;-)

Dana

3. 10. 2014 19:13

do sněhu přidávám 2 lžíce kokosové moučky a jablka ještě posypu nastrouhanými ořechy.

Nela88

2. 5. 2014 15:48

Vyborny kolac, napoprve jsem to popletla a dala jsem na druhy plat testa snih a na to strouhane testo a pod strouhana jablicka mlety vlasaky a ted uz mam zakazano to jakkoli menit. Kolac je vlacny a vubec neni vysuseny, taky jsem trosku pridala mleka do testa. Diky moc za receptik!!!!;-):yes::-K posilam bodiiik :yes:

zizalka

1. 3. 2014 11:26

:-p:yes:

alondra alondra

14. 11. 2013 20:15

:-)Dneska jsem je upekla a jsou výborné:-):yes:

Martina29 Martina29

11. 11. 2013 21:06

:yes::yes:do těsta jsem musela přidat trošičku mléčka, aby se to spojilo, ale pak super, jiný už nedělám :-K

Natalie

31. 10. 2013 17:54

:-D:-)):yes::yes::yes:

janno69

19. 10. 2013 16:20

:yes:přidala jsem ještě vlašské oříšky a je to velká mňamka, určitě dávám bodíky:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy na plech nejnovější recepty hraběnčiny řezy hrníčková kuchařka řezy z hery barončin koláč vynikající řezy a moučníky recepty s foto výborné meruňkové řezy hraběnčiny řezy s meruňkami vyborné řezy na plech řezy na plech recept na řezy hraběnčiny řezy na plech recepty z hery hraběnčiny řezy z hery výborné hraběnčiny řezy top řezy recepty kakaový hraběnčin koláč z héry řezy hraběnčiny řezy řezy recept řezy z jablek

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, tuk hera, vejce, prášek do pečiva, jablko, skořice, cukr vanilkový, tuk

TopRecepty.cz

Barončiny řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pzw6