Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kynute povidlove buchty (bezvajecne)

Hodnocení receptu je 4,9 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 11. 2010 12:15

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 787 kJ / 4 968 kcal
Bílkoviny99,00 g
Tuky220,63 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,38 g
Sacharidy635,38 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Budárková

16. 10. 2015 12:51

Jak se na mě smějou.

Zdeňka

15. 10. 2015 15:55

Buchtičky vypadají krásně určitě zkusím;-):yes::-))

BastMetztli

22. 3. 2012 11:46

Jsou výborné! Přidala jsem do těsta a tvarohové náplně ještě trochu citrónové kůry a jak jsme si pomlaskávali. :-)

Jankl

30. 9. 2011 14:43

:-DTak již konečně vím jak si upéct a pochutnat na povidlových buchtách. To bude hamham............

misza misza

11. 3. 2011 20:38

Miško:-) dnes jsem měla premiéru v pečení buchet.:-8 Povedly se výborně:-p Těsto je chuťově skvělé a výborně se s ním pracuje. Dávám bodíka a přidávám fotku.;-)

Klariska Klariska

30. 11. 2010 00:27

Michško, díky za vysvětlení, četla jsem lekvar, viděla džem a byla zmatená :)).

Betyna

26. 11. 2010 14:52

+1 jsou pěkné
převod kvasnic
jedna čajová lžička sušených kvasnic = 1/4 kostičky čerstvých = 10,5 gramu

kdo má rád jablka, může zkusit naplnit strouhanými ochucenými jablky :-K

michsamant michsamant

26. 11. 2010 03:56

@Klariska, lekvar su povidla a buchty su povodne lekvarove (s povidlami). Ale kde byvam, slivkovy lekvar v obchodoch nikdy nemaju, tak som pouzila dzem.

misza misza

25. 11. 2010 21:04

Miško nádherné:-O:-p:-*:yes:

Klariska Klariska

25. 11. 2010 20:15

Myslela jsem si, že lekvar jsou povidla (tedy ze švestek), zdá se, že je to jinak? :-)

Daniella O. Daniella O.

25. 11. 2010 19:31

Konecne buchty, kam se davaji susene kvasnice:yes:. Normalni nesezenu a pokazde strasne zapasim s davkovanim:-D:-D:-D

Pajaska Pajaska

25. 11. 2010 19:18

Krásné buchty a s povidly by mohly být úplně super.:yes::-p:-p

ivulinka ivulinka

25. 11. 2010 17:44

Nemáš zač, když můžu tak poradím, měj se:-K:-K:-K:-!

michsamant michsamant

25. 11. 2010 17:42

To si zapamatam :-):yes: Dakujem.

ivulinka ivulinka

25. 11. 2010 17:42

Miško, mě moje babička vždycky říkala, že buchty jsou tvrdé díky bílku, tak někdy dám raději dva žloutky, než jedno celé vajíčko.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kynuté buchty babiččiny kynuté buchty recept na kynute buchty s povidlama buchty bez kvasnic buchty ze sušených kvasnic povidla do buchet jak zabalit buchty kynuté těsto bez vajec vláčné kynuté buchty kynuté buchty bez vejce kynuté buchty ze sušených kvasnic buchta z kvasnic buchty z kvasnic kynuté buchty s povidlama kynuté buchty s povidlím bezvajecne kynute testo buchta bez kvasnic buchty babiččin recept na kynuté buchty babiččiny recepty na kynuté buchty

Suroviny: mouka hladká, kvasnice sušené, cukr krystal, cukr vanilkový, sůl, olej rostlinný, mléko, džem, olej

TopRecepty.cz

Kynute povidlove buchty (bezvajecne)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xlqr