Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Švestková krémová polévka - Krémová kdoulová polévka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

26. 11. 2010 13:40

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 326 kJ / 1 512 kcal
Bílkoviny7,16 g
Tuky14,00 g
Vláknina15,20 g
Cholesterol 43 mg
Sodík 86 mg
Sůl0,12 g
Sacharidy284,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

casino casino

5. 11. 2015 23:38

Tak už znovu dozrávají kdoule...
Kdysi jimi soudruzi zaplevelili kdejakou náves a za tento počin je velebím:-8
Kdoule málokdo zná a skoro nikdo je nesklízí:yes:
Já sklízím plné koše toho co jsem nevysadil:-8 stačí vědět kde a ještě jsou mi vděčni, že nemusejí pod stromy uklízet;-)

Letos jsem zkusil rosol:
http://www.labuznik.cz/recept/kdoulovy-rosol/

a znovu i džem:
http://www.toprecepty.cz/recept/29397-kdoulovy-dze...


ale hlavně jsem odzkoušel, že usušené kdoule, posléze povařené a pomleté jsou plnohodnotná náhrada na hruškové frgále:yes::yes::yes: (hrušky zatím nemáme, ale hrušně už rostou :-)

magdalenka magdalenka

27. 11. 2011 10:42

Mám menšiu dulu v záhrade (mierne hruškovité plody), zatiaľ si ich ich nechávam ako ozdobu a krásne voňajú. Poznám dulový "syr", ale vyskúšam aj polievku. Fotka od Maris vytiahla tento recept na svetlo.:yes:

smukoo smukoo

28. 6. 2011 12:27

:-p Tak toto by ma ani vo sne nenapadlo!!! :yes:

citromail

26. 11. 2010 14:39

Kdoule chuťově nestojí za nic, ovšem jsou velice bohaté na vitamíny. V říjnu se sklízí, a když si je vyrovnáš v obýváku, dělají ti ozdobu a překrásně voní. Rostou všude, dřív nebylo stavění na vsi, kde by nebylo gdoulí, zeptejte se babiček

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 11. 2010 14:33

Citromail,vítej na topkách;-):-K kdoule jsem též neochutnala,ale říkají,že je to mdlé ovoce,tak kdo ví.;-):-K

zizala zizala (moderátorka)

26. 11. 2010 13:47

Kdoule jsem nikdy nejedla, u nás nerostou, jsou teplomilné:-(

spagetka spagetka

26. 11. 2010 13:44

:-O To znám, to jsme dělali ale z pravých švestek teda :-O:-*:-*:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: švestková polévka kdoulové víno švestková polévka recept ovocna polevka svestkova polevka smetana svestky skořice ovocná švestková polévka gdoulový sýr jemná švestková polévka recept svestkova houbová polevka vanocni smetanova polevka svestky vánoční polévka mrkvovo švestková ovocné polévky švestkové polévka z gdoulí polévka švestková mrkvová palenka svestkova vanocni polevka víno z kdoulí recepty švestkova polévka švestková polévka víno recept na pravé domácí nudle

Suroviny: víno bílé suché, voda, skořice, badyán, koření hřebíček, cukr, smetana, kdoule, kůra citronová

TopRecepty.cz

Švestková krémová polévka - Krémová kdoulová polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W8Og