Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 100 min

110 min (10 min příprava + 100 min tepelná úprava)

5. 12. 2010 19:50

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Množství dáme podle počtu porcí.

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

30. 8. 2023 09:29

U nás jsou drůbeží vývary s droby v oblibě. Vařím je ale i se skelety, nebo pokud mám třeba kosti z vykostěných stehen. Mám pak do polévky i malinko obraného masa. Játra přidávám až později. Hřebíček nedávám, dávám bobkový list. Cibuli i s hezkou spodní slupkou dávám ihned a taky přidávám nití svázaný smotek natí ze zahrádky, libeček, petrželku a celer. Na zimu si je v malých svazcích mrazím. Polévku podávám s nudlemi, ale pro někoho je dobrou volbou jen to vajíčko. To jsem zase zvyklá dávat do zeleninových polévek. Dovolila jsem si přidat foto. :-K

zoran

8. 1. 2011 21:13

asi bych místo hřebíčku přidal bobkový list,

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží polévka drůbeží polévka s droby polévka z husích drobů polévka z kuřecích drobů polévka z drůbežích drobů polevka z drubku polevka z husich drubku polévka drůbeží husí droby polévka z kachních drůbků drubezi polevka recept kuřecí polévka z drobů drůbeží droby husí polévka polévky z drůbeže polévky drůbeží drubezi polevky drůbeží polévka polévka z drůbeže polévka z drůbežích krků

Suroviny: droby drůbeží, mrkev, celer, petržel, sůl, pepř celý, koření nové koření, koření hřebíček, cibule, česnek, vejce, petrželka

TopRecepty.cz

Drůbeží polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/W8PX