Domácí rosol
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 481 kJ / 832 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,26 g |
Tuky | 33,44 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 306 mg |
Sodík | 719 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 25,76 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2010 19:31
Jak jsem se koukal, tak jsem nikde nedokoukal, že by skutečně prasátko vlastnilo kližku. Asi má na to móc krátké nohy
15. 12. 2010 02:40
Kližka je stejné pojmenování pro stejné části masa jak u hovězího tak vepřového - viz odkaz - pod nadpisem - Vaření:hovězí, telecí, vepřové - http://www.cucinait.cz/index.php?action_cls=clanek...
14. 12. 2010 22:52
No, tak to taky nevím, kde má prase kližku?
14. 12. 2010 18:10
Nejsem anatom, ale prosím o poučení, kde má vepřík kližku
14. 12. 2010 15:35
spagetko ani kližku myslím vepřovou
14. 12. 2010 14:50
Vepřové kůže jsem nějak v sortimentu u řezníka nezahlédla (rosol dělám z nožiček, kolena, hlavy - tam už kůže je), kližku myslíš taky vepřovou?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 1 hodinou
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 4 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 5 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 5 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 5 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
Rákócziho řezy: Jednoduchý křehký koláč s tvarohem a marmeládou krásně dozdobí sněhová mřížka
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Tématické fráze: rosol recept na domácí aspik vepřový rosol aspik z nozicek a kuzi rosol recept recept na rosol jak udělat rosol rosol z vepřového kolena recepty na domácí aspik jak se dělá rosol jak se dělá jablečný rosol rosol z vepřového masa aspik recept třešňový rosol aspik z vepřového kolena rosol z kůží čištění rosolu maso v rosolu rosol z nožiček recepty rosol
Suroviny: kližka hovězí, kůže vepřová, nožička vepřová, voda, sůl, zelenina kořenová, cibule, bobkový list, pepř, koření nové koření, ocet, bílek, šťáva citronová
Domácí rosol
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jnAB
6 názorů