Rebarborový koláč
Ještě jste letos nevyzkoušeli rebarboru? Velká chyba, protože v tomto šťavnatém koláči s drobenkou je neodolatelná. Nenápadná zelenina původem z Tibetu dá vašim pokrmům pikantní nakyslou chuť a překrásnou růžovou barvu.
Suroviny pro 1 plech
1 plech
Nutriční hodnoty
Energie | 20 590 kJ / 4 921 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,85 g |
Tuky | 207,52 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 727 mg |
Sodík | 472 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 660,56 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 8. 2023 09:44
20. 8. 2023 08:11
10. 6. 2023 12:23
10. 6. 2023 12:06
28. 5. 2023 16:34
28. 5. 2023 16:10
21. 5. 2023 19:33
21. 5. 2023 14:48
11. 5. 2023 07:53
7. 5. 2023 07:55
6. 5. 2023 22:13
24. 5. 2022 17:32
5. 8. 2021 09:01
4. 8. 2021 07:20
17. 7. 2021 11:26
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 9 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Právě bylo uvařeno:
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 1 hodinou
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 2 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 4 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 6 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 7 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 8 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 8 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 8 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
10 pravidel péče o rebarboru: Jak sklízet silné a chutné řapíky
Špičkový šéfkuchař Marek Raditsch miluje vnitřnosti a nám prozradil recept na vepřová líčka po kantonsku s omáčkou pěti vůní
Jak zpracovat rebarboru. Využití je všestranné, hodí se na limonádu, marmeládu i koláč
Další recepty
Tématické fráze: rebarborovy kolac rebarborovy kolac výborný od babičky rebarborový koláč rebarbora recepty kolac s rebarborou koláč z rebarbory recept na koláč z rebarbory recepty z rebarbory rebarbora koláč rebarborový koláč recept rebarborový koláč recept rychlý rebarborový koláč recepty rebarbora rebarbora recept rebarbora na koláč rebarborový koláč s drobenkou rebarborový koláč s tvarohem recept na rebarborový koláč recept na rebarborový koláč recepty s rebarborou
Suroviny: mouka polohrubá, cukr krupice, vejce, olej, prášek do pečiva, jogurt bílý, rebarbora, mouka hrubá, cukr krupice, máslo, tuk, mouka hrubá
Rebarborový koláč
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yYz
136 názorů