jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  38 000  receptů

Praví Indiánci

Praví Indiánci
nahoru
Praví Indiánci Praví Indiánci
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
Doba přípravy Doba přípravy: cca 1 hodina

Suroviny:

6 bílků, 200g cukru krupice, 1 jahodový vitacit, 1 balíček piškotů, čokoláda na vaření

Postup přípravy receptu

Bílky s cukrem a vitacitem šleháme el. šlehačem ve vodní lázni cca 20 minut. Musíme dávat pozor, aby teplota vodní lázně nebyla příliš vysoká a bílky se nám neuvařily. Vzniklou hmotu naplníme do cukrářského sáčku a stříkáme na piškoty. Indiánky necháme hodinu odležet a pak namáčíme v roztopené čokoládě,necháme ztuhnout.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
11 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Praví Indiánci"

autor: Ivča (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.12.2014 20:21:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zrovna jsem je dodělala a musím říci že jsou vynikající na vánoce je udělám znovasmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Zuzana (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.07.2014 11:42:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jdu koupit suroviny a zkusím udělatsmajliksmajlik

autor: Kvestr
vloženo: 09.04.2014 09:43:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik..slaďounký...smajlik

autor: Miluše (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.12.2013 14:04:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

prosím vás jakou mají trvanlivost?Děkujismajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.03.2012 17:16:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem je také zkusila, protože indiánky miluju :) Byly hotové raz dva! Dělala jsem jen ze 3 bílků, takže na to padlo asi jen 60 g cukru + jsem tam mrskla 2 lžičky domácího jahodového džemu. Sladké to bylo ažaž a šlehala jsem to na vodní páře na nejvyšší stupeň normálně el. šlehačem. Vyšlehané to bylo fakt mega rychle! Fakt max. 5 minut jsem to šlehala. Ale to bylo tím, že jsem to šlehala fakt ve vysoké teplotě, ale musí se to rychle, aby se bílky nepřipálily. Pak jsem to hodila do dřezu napuštěného ledovou vodou a šlehala dál, bílky coby dup zchladly a byly ještě hustší :) Pak jsem to zdobičkou aplikovala na ty piškoty :D No to mi moc nešlo, ale některé jsou pěkné :) Mám z toho asi jen 2 malé talířky, ty jsem dala postupně do mrazáku a pak namáčela v čokoládě. Díky tomu, že byly zchladlé, ta to šlo docela dobře. A jsou výborné! Udělejte si je, je to fakt rychlé, jednoduché a super, lepší než z cukrárny :)

autor: majda 2
vloženo: 21.12.2010 19:41:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak na takou pěnu si pamatuji ze školy v hodině Vaření,jen místo Vitacitu jsme tam dávali marmeládu.Dělala jsem si to pak nějaký čas doma,když jsem měla na něco chuť,pak přišel tento recept k zapomnění.Děkuji za připomenutí a posílám bodík!smajliksmajliksmajlik

autor: Dornysek
vloženo: 21.12.2010 19:28:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou opravdu výborné, ta pěna mi připadá jako z cukrárny ;) Doporučuji ;)

autor: srettka
vloženo: 21.12.2010 15:53:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak pindiánky moc nemusím, vždycky jsem jen vožerouskala polevu, ale vypadaj krásně a pro fajnšmekry prima nápadsmajliksmajlik

vloženo: 21.12.2010 15:47:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můj nejoblíbenější zákuseksmajlik, škoda, že mám alergii na bílky, ale co, pak bych spravila kapkama, ne?smajliksmajlik

autor: Boubelinda
vloženo: 21.12.2010 15:32:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Předloni jsem dělala taky (bez vitacitu), ale moc to na odbyt nešlo.smajlik

autor: Dornysek
vloženo: 21.12.2010 15:00:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

My pečeme až teď, a s konzumací u nás problém nebude :)

autor: Věrka. (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2010 14:58:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ty mě děláš chutě, ty já mám hrozně ráda. Ale už nic letos nepeču, už toho je, že nevím kdo to všechno sní.


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

domácí indianci domaci indianek recept indiánek pěna na indiánky indiánci z bílků recept na indiánky indiánky cukrářské domácí indiánky recept bílkoví indiánci pravi zakusky recepty domácí indiánky pravé indiánky pravé recepty indiánci zakusek indiánky cukroví indiánci z vitacitu indianky z vitacitu domácí indiánci recept velikonoční indiánci indianci zakusky indiánky s vitacitu malé indiánky recept pěna do indiánku zakusek indianek recept recepty na cukrářské indiánky indiánek cukrářský indiánek jahodoví indiánci indiánek zákusek indiánci s vitacitem praví indiánci indiánky cukrářské recept indianky recept zákusek indiánek recepty indiánek indiánek recept cukrářské indiánky indiánci indiánky s vitacitem recept indiánci indiánky zákusek recept indianci recept




Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               Obecné podmínky | Pexeso | RSS | Kontakty