Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z Poruby

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 12. 2010 16:03

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 820 kJ / 1 152 kcal
Bílkoviny135,92 g
Tuky51,28 g
Vláknina7,80 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 4,71 g
Sůl10,84 g
Sacharidy32,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivča

13. 4. 2016 19:38

Já dávám místo jablek kompotované mandarinky a celer dávám čerstvý, nastrouhaný. Výborné.:-)

Ivča

13. 4. 2016 19:30

Já dávám místo jablek kompotované mandarinky a celer dávám čerstvý, nastrouhaný. Výborné.:-)

barca

24. 8. 2014 10:11

vynikající :yes:

biales

21. 6. 2014 18:27

výýýborný salátek:-D:-D:-D:-D:-D:-Dmůžem se ho ujíst k pečenému masu je vynikající:yes::yes::yes::yes::yes:

Renka2001

8. 1. 2014 15:01

Tento salát je výborný.Já ho znám pod názvem Půlnoční salát a přidávám ještě vrstvu bílého jogrutu a majonézy,taky nechávám uležet do druhého dne.Je to opravdová pochoutka ;-).

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 4. 2011 18:17

:-p+:yes:

Daniela

6. 1. 2011 21:26

Moje teta tomuto salátu říká "vrstvený" a dělá se i v Jihlavě. :-p

Nezamíchané v míse, se nechají ingredience do druhého dne, poté se promíchá a servíruje v mističkách. Moc dobré. Mám ráda sladkou chuť ananasu se zeleninou. Utloukla bych se po tomto salátu. Manželovi to ovšem moc nechutná.

jahoda jahoda

21. 12. 2010 23:49

Podle ingrediencí salát vypadá moc dobře, už ta kombinace zeleniny a ovoce - no mám uloženo a určitě vyzkouším. Možná tatarku něčím nahradím, ale "vo tom to je", že si každý může zvolit podle svých chutí;-):-p:yes:

Dornysek

21. 12. 2010 20:31

Nadja:Podává se to takhle, a nabírá se to po vrstvách, určitě se to nemíchá, nemělo by to pak takový úžasný vzhled ;)
Jana Remkova: U každé suroviny jsem napsala do závorky co s tím ;) A z Ostravy Poruby ;) Ani nevím, jak se ten recept k nám dostal, ale je výborný ;)
Tanule19: Ty jablka tam nejsou skoro cítit ;)

Tanule19

21. 12. 2010 19:33

Jinak salát se nakládá tak jak je,ono se to smíchá samo pak:-)

Tanule19

21. 12. 2010 19:32

My děláme podobný,ale bez jablek a je to skvělé...U nás je to snězené hned..;-) A ještě necháváme uležet 24 hod. v lednici:yes:

srettka

21. 12. 2010 16:48

to je asi pro vizuelní efekt, než to žroutíci rozhňahňaj:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 12. 2010 16:43

Ano, dáme do mísy a..krájíme? Nebo jak? Z jaké Poruby? Z Ostravy, z Orlové? Tím nějak nerýpu, jen se ptám, Porubu mám kousek od sebe:-)

Nadja Nadja

21. 12. 2010 16:39

:-S A co s tím dál - zamíchá se před podáváním, nebo si každý zamíchá sám, nebo se musí jíst také po vrstvách?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: porubský salát půlnoční salát salát ze sterilizovaného celeru saláty recepty skládaný salát vrstvený salát sterilizovaná kukuřice recepty sterilizovany celer maminčiny recepty vrstvený salát salat z celeru salát z kukuřice salát vrstvený salát recept recepty z celeru půlnoční salát recept sterilizované saláty 8 ingredienci salat skládaný salát recept celerovy salat s kukurici salat celer ananas kukurice

Suroviny: celer, kukuřice, ananas, šunka, vejce, tatarská omáčka, pórek, jablko, sýr tvrdý

TopRecepty.cz

Salát z Poruby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jn54