Játrové řízky
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Aby řízky vypadaly jako řízky, obalíme je 2x.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2013 13:25
Před přípravou těchto řízků jsem si přečetla recept a udělala je přesně podle něj ( to zn. sůl a pepř rozmíchat ve vajíčku) Smažila jsem je pomleji a byly výtečně, měkounké. Možná proto, že se sůl přímo nedotýkala jater.
17. 12. 2011 06:37
sabina: Já jsem jednou právě vepřová zkusila osolit a bohužel pravdu mám já - drůbeží jsou v pohodě, ale vepřová a hovězí tvrdnou. Nebo snad mají dnešní prasátka a býčci jiná játra než dřív?
16. 12. 2011 23:16
zizala:to už dávno není pravda, že játra solením tvrdnou, je to překonaný mýtus, kdo jednou zkusil, dá mi za pravdu.
13. 2. 2011 14:06
Játra jsem měla kuřecípřidala jsem foto+9
16. 1. 2011 16:35
Drůbeží játra se před přípravou solit mohou, u vepřových a hovězích opravdu hrozí ztvrdnutí.
16. 1. 2011 16:32
játrové řízky solím celý život a taky jsem je ještě neměla tuhé, nejradši mám krůtí játra.
16. 1. 2011 16:28
zatím se mi nestalo ani jednou, že by řízky byly tuhé, a to je děláme již pěkných pár let
16. 1. 2011 16:03
...stejně nejlepší jsou drůbeží jatýrka, před obalením v trojobalu schovaná do anglické......
16. 1. 2011 14:56
miluju játra jako řízek,dávám bodík
16. 1. 2011 14:17
Rozhodně bych nezkusila na játra přidávat sůl v jakékoli podobě, ani ve vejcích ne. Jak chutná podrážka z jater, jsem už zjistila dávno, a to byla špetka soli smíchaná s moukou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 7 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 10 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 5 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: řízky z jater jatrovy rizek vepřová játra jako řízek řízky z vepřových jater hovězí játra jako řízek játra na řízek játra jako řízek rizek z jater řízky z játry smazene jatrove rizky řízek z vepřových játer řizek z jatry vepřová játra na řízek řízky z kuřecích jater vepřova jatra řizek kuřecí játra jako řízek játra řízky krůtí játra jako řízek řízky z krutích jater rizky z hovezich jater
Suroviny: játra, vejce, mouka, strouhanka, sůl, pepř
Játrové řízky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OZDp
10 názorů