Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kotleta na způsob japonského tonkatsu

Hodnocení receptu je 4,8 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 1. 2011 23:11

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 026 kJ / 484 kcal
Bílkoviny25,70 g
Tuky19,88 g
Vláknina6,51 g
Cholesterol 648 mg
Sodík 2,54 g
Sůl5,98 g
Sacharidy39,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jedná se o moji variantu oblíbeného japonského pokrmu a nečiní si žádný nárok ohledně originality původní receptury (tu bohužel neznám). Vycházela jsem z vlastního rozboru chutě kupované marinády, ochutnávky japonského jídla a z několika nalezených receptů na internetu, shodujících se v základních ingrediencích, jinak velmi rozdílných.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Stana_K Stana_K

8. 7. 2018 11:42

To vypadá úžasně, musím zkusit :)

mysulka mysulka

26. 1. 2011 20:51

:yes: moc pěkné;-):-K

magdalenka magdalenka

26. 1. 2011 20:49

Máš môj obdiv...:yes:

Eliza Eliza

26. 1. 2011 18:53

Děkuju :-K,
Evo, určitě můžeš smažit ve fritéze, pokud jsi na to zvyklá.
Aničko, to krájení jsem odkoukala u Číňanů...;-)

Eva

26. 1. 2011 18:10

Vypadá to bohovsky, jenom se chci zeptat,zda je možné kotletky dělat ve fritéze:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 1. 2011 18:07

Eli,to je krása+15:yes:a jak to hned vypadá jinak,když se hotové maso nakrájí a nazdobí:-K:yes:

zizala zizala (moderátorka)

26. 1. 2011 13:48

Po přečtení mám pusu plnou slin, vypadá to dobře :-p:yes:
Pokusím se sehnat omáčku a pak jdu do toho;-):yes::yes:

Paprika Paprika

26. 1. 2011 12:13

Vypadá to moc dobře :yes::yes:

marcik marcik

26. 1. 2011 10:05

:-p:-K:yes:

maris maris

26. 1. 2011 08:32

Eli, už je opravdu na čase;-):-)

Eliza Eliza

26. 1. 2011 07:52

Maris, koupila jsem ji u nás na náměstí u Vietnamců. Myslím, že je na čase se zase sejít, dostaneš dáreček...;-):-)
Děkuju všem za zájem.:-K

maris maris

26. 1. 2011 07:47

Budu shánět tonkatsu, Eli, můžeš prozradit, kde jsi ji koupila,
abych nelítala sem tam:-)
Bodíka posílám předem, protože to nemůže být jiné než dobré:yes:+:-)

Pajaska Pajaska

26. 1. 2011 06:45

Tak tohle vypadá také na výborný recept.:yes: :yes: Nádhera.:-p

isindy isindy

26. 1. 2011 00:29

Elizo, posílám velký bod, tohle bych si z fleku dala :-O:-O:yes: závidím ti trpělivost s přípravou, já "jedu" spíš v rychlovkách ;-)

Nonya

26. 1. 2011 00:29

Aj u mna to je velmi oblubeme ,ty opakovaci papagaji japonci to robia uplne super, ich struhanka je tiez tajomnstvo da sa kupit v azijskych obchodoch pod menom Panko.
http://www.reluctantgourmet.com/blog/ingredients/p...
Omacka Tomkatsu sa da velmi lahko vyrobit doma :
je to zmes kecupu, worcesterskej , cesnek, zazvor,cukor a ich ryzovy ocot mirin , vsetko prevarit...:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kotleta vyrobit pánko strouhanku panko strouhanka jak vyrobit panko strouhanku co je pánko strouhanka strouhanka panko japonská strouhanka panko strouhanka recept domácí panko strouhanka japonská strouhanka pánko asijská strouhanka pankostrouhanka japonske recepty ton katsu omáčka katsu kari japonská jídla recepty co je pankostrouhanka japonská panko strouhanka panko recept zelný salát podle japonců

Suroviny: kotleta vepřová, sůl, pepř, jablko, mrkev, cibule šalotka, protlak rajčatový, zázvor čerstvý, česnek, cukr hnědý, ocet balsamiko, víno červené, omáčka sojová tmavá, vejce, strouhanka, olej, tonkats

TopRecepty.cz

Kotleta na způsob japonského tonkatsu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OZng