Burgundské dušené hovězí
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 4 270 kJ / 1 020 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,61 g |
Tuky | 26,89 g |
Vláknina | 26,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 2,64 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 34,74 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z "The California Culinary Academy".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2012 16:50
19. 2. 2012 16:30
27. 9. 2010 16:23
8. 9. 2009 23:03
1. 9. 2009 14:50
28. 7. 2009 10:29
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 14 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 19 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 7 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 7 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 7 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 9 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 9 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 12 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 13 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Bavorská specialita z jednoho hrnce: Pichelsteiner je šťavnatá směs masa a zeleniny, kterou si zamiluje každý
Butikové dorty v běžné cukrárně nekoupíte: Jsou precizní, luxusní a neobvyklé
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
Další recepty
Tématické fráze: burgunská hovězí pečeně burgunska omacka burgunska pecene hovězí kližka recept hovězí po burgundsku dita p. burgunska hovezi pecene recept hovezi klizka recepty hovězí v mrkvi na francouzský způsob hovězí plecko recepty z hovezi klizky burbunská omáčka burgunská omáčka recept dušené hovězí maso hovězí kližka po burgundsku hovězí po burgundsku podle dity burbunská maso po burgunsku hovezi maso po burgunsku hovězí pečeně po burgunsku burgunské víno
Suroviny: kližka hovězí, máslo, ramínka vepřová uzená, cibule, česnek, mrkev, petrželka, bobkový list, sůl, pepř, tymián sušený, protlak rajčatový, víno červené suché, houby naložené
Burgundské dušené hovězí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A0p
6 názorů