jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Paštika z kuřecích jater

Paštika z kuřecích jater
nahoru
Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater Paštika z kuřecích jater
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Studená kuchyně

Suroviny:

1000 g kuřecích jater, 1 šlehačka / 200 ml /, 1 máslo, 1 střední cibule, asi 3 stroužky česneku, čerstvý tymián, sůl, pepř, případně paštikové koření, olivový olej

Postup přípravy receptu

Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, drcený česnek, přidáme očistěná játra, lístky tymiánu a 100 ml šlehačky. Dusíme dokud játra nejsou hotová a všechna tekutina se nevypaří. Ochutíme solí, pepřem, případně kořením a společně se změklým máslem a zbývající šlehačkou rozmixujeme. Dáme do formy na srnčí hřbet a necháme v lednici vychladit, nejlépe do druhého dne.
Tip: servírujeme s brusinkami

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
50 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Paštika z kuřecích jater"

autor: Zdena z JM
vloženo: 25.03.2014 12:25:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tuhle paštiku jsem dělala už několikrát.Vždy mi krásně ztuhla,takže se dala pěkně krájet a servírovat s brusinkama.Uplynulý víkend jsem ji opět dělala a vůbec neztuhla.Byla prostě taková mazací.Nevíte někdo,čím by to mohlo být?smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 25.03.2014 10:47:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fikina:moc děkuju za vyzkoušení, krásně jsi ji vylepšilasmajliksmajliksmajlik

autor: Fikina
vloženo: 24.03.2014 22:32:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je to opravdu vynikající recept, paštika je úžasná. Rychlá a jednoduchá.Dochutila jsem tymiánem,sušeným zázvorem,koprem(měl to být rozmarýn)a brusinkama.smajlik
Před uložením jsem vyložila terinu Anglickou slaninou a dala na chvilinku do trouby podle rady p.Filipa
Máslo jsem rozehřála,protože bylo z mrazáku a šlo to taky pěkně.
Díky za recept a dávám bodík.smajliksmajlik

autor: Pavlína (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.02.2014 19:28:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zkusila jsem,a přidala na nudličky nakrájené mandle,výborné moc mocsmajlik

autor: janatka
vloženo: 03.02.2014 10:41:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nikola:jestli mohu já,tak když se hned nesnísmajlik vydrží i týden.Mám odzkoušeno.smajlik

autor: Nikola (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.02.2014 11:28:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mohla bych se prosím zeptat, jak dlouho se taková paštika může v lednici skladovat?smajlik
Moc děkuji

autor: jajiti
vloženo: 26.01.2014 14:11:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za výborný recept, včera připraveno, dnes ráno na snídani jsme si hodně pochutnali. Přidávám bodík!!!smajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2014 21:15:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zavařuju maso i paštiku, ale máslo nahrazuju sádlem.Nikdy se mi nic nezkazilo.

autor: Jitkas (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.11.2013 10:28:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tento recept je teoreticky jatrova mousse - pena a urcite bych ji nesterizovala, ani jsem ji nikdy takovou nevidela. Maslo by se teplem urcite uvolnilo a usadilo pod vickem, alespon myslim. Prikryva se vetsinou slanou ochucenou zelatinou, ta zamezi pristupu vzduchu, ovsem max. tak tyden a v lednici.

autor: Erika (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.11.2013 09:29:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak žampiony miluju asi taky zkusím smajlik

autor: janatka
vloženo: 28.11.2013 08:44:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušela jsem společně s játry podusit žampióny a také to bylo fajn.smajlik

autor: Zdena z JM
vloženo: 28.11.2013 08:24:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Erika:Já budu paštiku dělat zítra.Dcery už se ptaly,kdy se pro ni můžou u mě zastavitsmajlik.Chystám se,že taky vyzkouším pár obměn.Zatím mě napadlo provensálské koření,nakládaný zelený pepř nebo na kousky nakrájená slanina.Ty oříšky jsou taky dobrý nápadsmajlik.

autor: Erika (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.11.2013 07:51:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdena z JM: děkuji za odpověď smajlikdělám si domácí šunka a přebytečné maso zavářím do sklenice. Zatím jsem problém neměla, ale ja pravda, že i z té sklenice rychle zmizí smajlik máte pravdu v tom že paštika je velice jednoduchá a rychlá takže čerstvá bude nejlepší smajlikbudu dělat opět dnes smajlik zkusím přidat vlašský oříšek.....

autor: maris
vloženo: 26.11.2013 13:38:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Erika: Eriko, děkuju za zprávu, jsem moc ráda, že paštika chutnala,smajlik s tím zavařování jsme Ti zatím moc nepomohly, ale třeba se ještě někdo ozve a poradísmajlik

autor: maris
vloženo: 26.11.2013 13:36:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdena z JM: Zdeni díky za odpověďsmajlik, já bych napsala v podstatě totéž, se zavařováním masa nemám zkušenosti, nedělám to a mám k tomu docela respekt.

autor: Zdena z JM
vloženo: 26.11.2013 12:47:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Erika:protože nikdo neodpovídá,pokusím se odpovědět já.Paštika se určitě dá i zavařit,ale je potřeba ji zavařovat tak,jako všechny masové domácí produkty tedy 2x 1 hodinu na 100°C(mezitím nechat vychladnout).Já osobně k tomuto domácímu zavařování masových pokrmů nemám důvěru.Zkoušela jsem jedenkrát zavařit zabíjačkový guláš a všechno se mi zkazilo.Tahle paštika je na výrobu celkem snadná a rychlá,tak si ji raději udělám vždy čerstvou.

autor: Erika (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.11.2013 09:15:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak paštika byla výborná smajlik kilo zmizelo za jeden den smajlik je možné paštiku zavařit i do sklenic?

autor: Erika (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.11.2013 12:36:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím, rozhodla jsem se, že vyrobím domácí paštiku taťuldovi k narozenám a našla jsem tento recept. Dle komentářů musí být baječná. Takže dneska vyrobím a zítra dám vědět smajlik chtěla bych se zeptat zda je možné nějak dlouhodobě třeba týden, 14 dní paštiku uchovat. Pochybuji dopředu otom že zbyde smajlik ale kdyby náhodou...smajlik

autor: maris
vloženo: 18.11.2013 08:32:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdena z JM: Zdeničkosmajlik děkuju za zprávu, moc mě poěšilasmajliksmajlik

autor: Zdena z JM
vloženo: 18.11.2013 07:25:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Když jsem četla komentáře,neodolala jsem a paštiku taky vyzkoušela.Vždycky jsem si myslela,že výroba paštiky je zdlouhavá,ale tahle je velice rychlá a jednoduchá na přípravu a velmi jedlá.V sobotu jsem vyrobila, dnes už není ani kousek.Výborná.Určitě budu často opakovat.smajlik

autor: maris
vloženo: 15.11.2013 14:08:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana.Ma:smajlik, dávej pozorsmajlik, ale jinak mám radost, že chutnásmajliksmajlik a moc děkuju za krásnou fotkusmajliksmajlik

autor: Jana.Ma
vloženo: 15.11.2013 10:51:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Poprvé v životě jsem se málem udávila chlebem s paštikou. smajlik Foto přidáno.

autor: maris
vloženo: 15.11.2013 08:23:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc vám všem děkuju za vyzkoušení a těší mě, že jste spokojenísmajliksmajlik

autor: Jana.Ma
vloženo: 14.11.2013 23:42:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes to můj první pokus o paštiku. Chválím, už tuhne v lednici. Do vychladlé hmoty jsem ještě přidala ½ skleničky brusinkového kompotu bez šťávy a Portské víno (víno jsem tady vyčetla z jiného receptu) a má fantastickou chuť. Už se těším na ráno. Dávám bod. smajlik smajlik

autor: zalesak40
vloženo: 13.11.2013 09:46:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jdu dělat druhou dávkusmajlik, paštika měla velký úspěchsmajlik.

autor: janatka
vloženo: 06.11.2013 13:10:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chutnásmajlik,konečně jsem sehnala koření do paštik,tak zrovna toho využila.Mňam!!Musela jsem ji vyzkoušet už po třech hodinách a byla krásně zatuhlá.

autor: maris
vloženo: 03.11.2013 13:59:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

senky: děkuju, děkujusmajlik, krásná fotečkasmajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 03.11.2013 13:15:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maru, spokojenost byla doma i na návštěvě velikásmajliksmajlik od té doby jsem už dělala dvakrátsmajlik a na recept upozornila jak ségru, tak i obě neteřesmajliksmajlik Přidávám fotosmajlik

autor: maris
vloženo: 22.10.2013 13:17:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuju vám, moc mě těší, že jste spokojenísmajliksmajlik

autor: jirholu
vloženo: 22.10.2013 13:09:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Paštiku jsem včera dělala a večer už jsme ochutnávali. Je to nesmírná dobrota - luxus smajliksmajlik, s těmi kupovanými hnusy se to vůbec nedá srovnávat. Děkuji za výborný recept smajliksmajliksmajlik

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.10.2013 14:32:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Už se chladí a musím říct,že už jen ochutnání byl luxusní zážitek,všem doporučuji a hlavně - vím,co jímsmajlik

autor: Uřidilová Hana (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.10.2013 21:44:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ta je opravdu pohádkovásmajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 14.10.2013 18:47:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

danami: moc děkuju, to mě těšísmajliksmajlik

autor: danami
vloženo: 14.10.2013 17:32:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to je opravdu bomba, kam se na ni hrabou všechny kupované paštiky. Jinou už nedělám a vždycky se povede. Manžel je navýsost spokojený a mohla bych ji prý dělat stále dokola. Zvládne ji i začínající kuchařka smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 09.10.2013 08:11:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janina: doufám, že budeš spokojenásmajlik

autor: Janina (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.10.2013 00:32:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra, tedy už dnes se na ní vrhnu, samá chvála, má první paštika bude určitě bajéčná smajliksmajliksmajlik Děkujem za receptsmajlik

autor: maris
vloženo: 04.10.2013 08:13:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

senky: moc děkuju za vyzkoušení, jsem moc ráda, že Ti chutná a snad budou spokojení i Tví strávnícismajliksmajlik

autor: senky
vloženo: 03.10.2013 19:05:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maruško, právě jsem paštičku uložila ve formičkách do lednice, ale misku jsem statečně vytřela čerstvou houskou a vynikajícísmajliksmajlik
Uvidím, co zítra chlapcismajlik mám strach, aby na mně vůbec zbylosmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 29.09.2013 12:13:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

AjinkaS: to mám radostsmajliksmajlik Děkujusmajlik

Eliska Bacharka: je dobře, že už máš vyzkoušeno, je to jistější. Díkysmajlik

autor: AjinkaS
vloženo: 29.09.2013 10:35:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem na oslavu narozenin. Byla to moje první paštika, která sklidila obrovský úspěch. Jinou dělat nebudu, je opravdu mňamózní smajlik smajliksmajlik Posílám bodík..

vloženo: 27.09.2013 18:55:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Maris,tak pro velký úspěch kutím paštiku podle tvého receptíku dnes večer na zítřejší oslavu 50.tku tchýně, tak to bude moje už v pořadí 2. VELKÁ PREMIÉRA, hihi smajlik Ale už osvědčená, takže se nebojím ničeho nic.. smajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 24.09.2013 18:50:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eliska Bacharka: ani nevíš, jakou mám radost,smajlik máš pravdu, není lepšího hodnocení než to, že paštika chutná smajlik Díkysmajlik

vloženo: 24.09.2013 18:47:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky, dělala jsem paštiku na oslavu mých narozenin do práce, a jen se po ní zaprášilo!! smajliksmajliksmajlik V říjnu máme společnou akci z práce a opět se kolegové dožadují paštiky, takže nemůže být lepšího hodnocení. Všichni se vyptávali na recept a podivovali se, jak je to jednoduché!! smajlik Servírovala jsem s brusinkami. Vyložila hřbet anglickou,do paštiky dala podle komentářů níže ještě plátky mandlí a na závěr ještě madličkami posypala. Vy- ni-ka-jí-cí!!! smajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 23.09.2013 15:53:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tery: moc děkuju za vyzkoušení a mám velkou radost, že se u vás paštika zabydlela. Moc hezky ji obměňuješ, díky i za inspiracismajliksmajliksmajlik

autor: Tery (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2013 14:31:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj maris,to je taková dobrota!!! smajlik Fakt povedený!!smajlik Po první paštičce se jen zaprášilo. Když jsem pak po čase dělala další,tak jsem do základu přidala ještě směs koření "divočina" ,více česneku a následně rozdělila na čtyři díly. Jeden nechala tak jak je,do druhého dala plátky mandliček,do třetího brusinky a do čtvrtého dílu barevné kuličky pepře. Ach jo,mám doma hrozný mlsouny,ale mám je tak ráda,že pro ně všechno.....smajlik . Díky moc za recept!!!! Ovšem díky tobě už jinou paštiku nikdo nechce a tak jsem "odsouzená" k vaření....smajlik !!!! Měj se hezky Pa a mňam

autor: maris
vloženo: 06.05.2013 12:49:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Míša*: Míšo děkuji, moc mě to těší. Krásně jsi to vylepšilasmajliksmajliksmajlik

autor: Míša* (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.05.2013 12:45:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající..dala jsem jen trošku více cibule, česneku a rozmarýn. Cibuli jsem dle rady nalezené níže smažila na nízkou teplotu do karamelova. Játra jsem ještě na pánvi zakápla panákem portského. A do pomixované směsi přišly nakonec plátečky mandlí. Podávala jsem s brusinkovým želé. Těch možností, co do paštičky přidat, jsou mraky, důležité je mít dobrý základní recept a to je jistě tento od maris, jiný už hledat nebudu smajlik

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.04.2013 17:42:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jednoduchá a VINIKAJÍCÍ!S brusinkami nemá chybu a zaprášilo se po nísmajliksmajliksmajlik

autor: danami (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.03.2013 17:00:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

opravdu vynikající a víme co jíme, zvláště v dnešní době smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 04.10.2012 19:21:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mata3636: děkuju, mám radost, že u vás paštika chutnásmajliksmajlik

Petro, Vám taky děkuju,smajlik mě momentálně nenapadá, co bych Vám doporučila, neznám Vaše chutě, ale tady je opravdu bohatá databáze receptů, určitě si něco vyberetesmajlik Díkysmajlik

autor: mata3636
vloženo: 04.10.2012 16:59:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborná paštikasmajliksmajliksmajlik vyskúšala som už iné dva recepty a do tretice všetko dobré, táto je najlepšia. rýchle, lacné, dobré a človek vie, čo tam dal, nie ako konzervy z obchodu. už sa teším na raňajky - čerstvý chlieb, paradajka, paprika, mňamsmajlik

autor: |Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.10.2012 10:23:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

www.toprecepty,czVy jste potěšila mě tímto báječným receptem.Némáte víc tak chutných receptů??Třeba něco na studenou kuchyni?Když máme oslavy,tak vždy hledám,co dobrého připravit,potřebovala bych inspiraci.Hned o víkendu paštiku udělám,už ji dělal i děda.Petra

autor: maris
vloženo: 30.09.2012 08:30:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petro a Lucie - moc děkuju, potěšily jste měsmajliksmajlik

autor: LucieŠ (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.09.2012 22:50:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Paštika je výtečná,dělám ji již po třetí a každý,kdo ochutnal,tak byl přímo nadšený a už jí dělá celá rodina!smajlik Formu vyložím slaninou a do rozmixované směsi přidávám oloupané na plátky nasekané mandle a celé brusinky.Je tak lahodná,že je do dvou dní slupnutásmajlik Právě jednu dělám a už se všichni moc moc těšíme!Děkuji za výborný receptsmajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.09.2012 20:01:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den.Chtěla bych Vám poděkovat za tento recept,paštika je naprosto jedinečná!!Dělám ji už po několikáté a ani jinou už zkoušet nebudu.Naprosto báječnáááá!!!smajlik

autor: maris
vloženo: 11.08.2012 19:44:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jantar: játra se nejdříve podusí a až když jsou měkká, tak se rozmixujísmajlik

autor: Jantar (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.08.2012 19:36:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musejí se játra předem semlít? Předem děkuji smajlik

autor: dermisek
vloženo: 20.05.2012 12:28:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

parádní paštička, teď ji jdu dělat po čtvrtésmajlik přebytky zavařuju (cca 1,5h) do skleniček

autor: maja f
vloženo: 31.03.2012 18:04:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris

Děkuju za rychlou odpověď smajlik

Ještě jsem se chtěla zeptat - kolik asi toho sušeného tymiánu? Lžičku? Bohužel nemám zkušenosti s paštikami, bude to moje první, v pondělí se na ni chystám smajlik

autor: maris
vloženo: 31.03.2012 17:07:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maja f: nevadilo by to vůbec, ochutit si můžeš podle chuti. Doufám, že bude chutnatsmajliksmajlik

autor: maja f
vloženo: 31.03.2012 17:05:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dotaz - vadilo by hodně, když bych použila sušený tymián? Děkuju a už se těším, až se na tento moc pěkný receptíček vrhnu smajlik

autor: maris
vloženo: 17.02.2012 19:26:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bibiana: ano, dávám šlehačku - smetanu na šlehánísmajliksmajlik

autor: bibiana (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.02.2012 18:59:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

chci se zepta ta šlehačka má být na šlahání a nebo na vaření???

autor: maris
vloženo: 05.02.2012 13:43:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Karel:smajlik, díky za vyzkoušení, myslím, že v tom mrazu bude studená hodně brzy a doufám, že bude chutnatsmajliksmajlik

autor: Karel (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.02.2012 12:13:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

.... a k vyčištění použitého hrnce a mixéru se hodí čerstvý chleba z domácí pekárny. smajlik . Jen nevím jak vydržím to čekání na chladnutí. Na balkoně je -13. Dávám tomu tak hodinu, maximálně.... smajlik

autor: maris
vloženo: 29.01.2012 19:51:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Robin: já taky tvrdím, že cibule není nikdy dostsmajlik, i když tady mám jen jednu. Díky za vyzkoušení a já vyzkouším podle Tebesmajlik

autor: Robin (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.01.2012 19:48:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

já dávám na kilo jater 4 cibule a restuju jí pomalu cca hodinu až zhnědne- zkaramelizuje a přidávám k restování bobkový list. Cibule dává veškerým pokrmům zásadní chuť, bez cibule nelze vařitsmajlik. Jo a restuji na sádle. Ale to je otázka zvyku. Dávám provensálské koření a právě jí dělám a rodina už mlsně obcházísmajlik

autor: Pajaska
vloženo: 13.01.2012 14:24:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eraserhead:Maris ti velice ráda odpoví.Já ji už dělala a zde tato paštika je bezkonkurenční.Ano máslo 250g, ano smetata ke šlehání 33% tzn.tučná,lze dát lehčí a přidat máslo.Koření OK.Není třeba paštikové koření,pokud dáš, bude víc kořenitá a výrazná,taková jadrná(každá směs má jiné složení dle výrobce),bez paštikového koření bude jemnější lahodnější.Je na tobě jaké máš chutě.Při přípravě ochutnáš.smajlik smajlik

autor: eraserhead (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.01.2012 11:08:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ahoj, chcel by som to skúsiť
masla koľko 250g?
šlehačka je myslená smetana ke šlehání 33%?
čo sa týka korenia čerstvý tymián, soľ, čierne korenie, cesnak a cibuľa bude určite postačujúce

autor: maris
vloženo: 06.01.2012 16:27:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hanka: Moc děkujismajlik, já MILUJU Tvůj komentářsmajliksmajliksmajlik

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.01.2012 09:57:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opět Vám musím a hlavně chci,moc poděkovat za tento recept.Vařím paštiku podle něj od srpna loňského roku a dnes sem ji přinesla do práce \\\"ochutnat\\\",pokud 3kg paštiky jsou ochutnávka smajlik .Jen se po ní zaprášilo...Různě jsem ji dochutila brusinkovým želé na povrchu,brusinky vmíchala dovnitř,nasekanými mandlemi,anglickou....Prostě gastroorgáč!smajlik Váš recept prostě MILUJUsmajliksmajlik

autor: Janča (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.09.2011 10:33:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji za recept, paštika všem chutnala, jen jsem přidala provensálské bylinkysmajlik

autor: maris
vloženo: 10.08.2011 20:14:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Corall+Emmy 30.9.2006: moc děkuji za vyzkoušení a mám radost, že vám chutnala, u nás se taky zabydlelasmajliksmajlik

vloženo: 10.08.2011 10:17:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj,jak jsem slibila tak jsem vcera vyzkousela tvuj recept a je Mnamozniiiiiiiii, dceri strasne chutna a i me a priste dam do pastiky nasekan emandle. Pastika je krasne jemna a je lepsi nez Majka,ma proste tu jatrovou chut.

Emmy my neji jatra ale takhle uz snedla 3chleby

Takze s eu ans recept ujal.smajlik

autor: Robin (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.04.2011 19:59:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Paštika je fakt perfektní. Já do ní ještě přimíchám nasekané vařené/oloupanésmajlik/mandle. Každému to moc chutná a během třech dnů je po pašticesmajlik Když se to dá třeba jako předkrm k obědu s bagetkou nakrájenou na kolečka......mmmmmmmmmmňamkasmajlik

autor: lemeL
vloženo: 02.03.2011 18:44:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

A je to smajlik

autor: maris
vloženo: 02.03.2011 18:37:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jestli můžeš ?? Musíšsmajliksmajlik, budu moc rádasmajlik

autor: lemeL
vloženo: 02.03.2011 18:27:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můžu přidat foto? Akorát to nebude vyklopený z formy, no... To budu vyklápět až v neděli.

autor: maris
vloženo: 02.03.2011 18:02:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lemel, to jsem rádasmajlik, nešetři na strejdovi, udělej si svojismajlik

autor: lemeL
vloženo: 02.03.2011 17:49:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem to spojila i s večeří smajlik Pár jater jsem si schovala k večeři a zbytek jsem rozmixovala smajlik Jsou vynikající, teď akorát čekám na přítele, až mi přiveze od mamky formu na srnčí hřbet a je to smajlik Dám to strejdovi v neděli k svátku, jen ještě uvažuju, jestli si půlku neschovám pro sebe smajlik

autor: lemeL
vloženo: 02.03.2011 17:20:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji moc smajlik

autor: maris
vloženo: 02.03.2011 17:14:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lemel, kuřecí játra jsou brzy hotová a měkká, zkus nějaký větší kousek rozkrojit, jestli není ještě vevnitř krvavý a taky se dusí tak dlouho, než se vypaří tekutina smajlik já teď přesně nevím, ale tak slabou půl hodinkusmajlik

autor: lemeL
vloženo: 02.03.2011 17:05:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris prosím, jak dlouho se to dusí cca? Mám to teď v pánvi, tak jenom jak dlouho mám čekat přibl. Díky

autor: lemeL
vloženo: 27.02.2011 20:06:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za odpověď smajlik

autor: maris
vloženo: 27.02.2011 20:03:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lemel - určitě můžeš, nebo můžeš dát jiné bylinky, které máte rádi. Doufám, že si pochutnátesmajlik

autor: lemeL
vloženo: 27.02.2011 19:58:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtěla bych tuhle paštiku zkusit a chci se zeptat, můžu dát místo čerstvého tymiánu sušený? Díky

autor: Marsi Mesi
vloženo: 13.02.2011 18:19:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris ukládám si, posílám bodíka a vyzkoušímsmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 13.02.2011 16:57:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivaan - moc děkuji za vyzkoušení a za krásné fotky, mám radost, že paštika chutnalasmajlik

autor: Ivaan
vloženo: 12.02.2011 19:55:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborná paštika, kterou jsem dělal s těmito rohlíky - http://www.toprecepty.cz/recept/17115-rohliky-jako-dech---uzasne/.
Taktéž vynikající. Přidávám bodík a fotky.

autor: maris
vloženo: 19.01.2011 17:27:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

stanelosmajlik, Ty jsi to dovedla k dokonalostismajlik, škoda, že jsi tu krásu nevyfotilasmajlik. Díkysmajlik

vloženo: 19.01.2011 17:24:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikTak to si ukládámsmajliksmajlika+26smajlikposílám

autor: stanela
vloženo: 19.01.2011 17:01:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dala jsem si záležet a udělala jsem jí v tom slaninovém kabátku (podle Filipa)pod slaninu jsem naaranžovala sušené brusinky a kousky mandlí,zabalila do folie a převázala mašlí-oslavenec skákal radostí a konzumoval jí bez jakékoliv újmy 11 dní.Toliko k trvanlivosti.

autor: maris
vloženo: 18.12.2010 18:30:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Olinko, moc děkujusmajlik
Není nijak konzervovaná, tak bych řekla v lednici tak týden, asi i déle, ale jistota je jistotasmajliksmajlik

autor: olina16
vloženo: 15.12.2010 13:58:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem jí dělala a je to opravdu neskutečná dobrotasmajlik Formu jsem vyložila slaninou podle Filipa. Do druhého dne jsme nevydrželi a večer ochutnali, ale už byla krásně ztuhlá. Všem moc chutnalo. Jen bych se chtěla zeptat, jak dlouho jí asi můžu mít v lednici? Tentokrát už je skoro snědená, ale přemýšlela jsem, že bych jí mohla někomu udělat jako dárek.
A samozřejmě bodík, kdyby to šlo, dala bych jich vícsmajlik

autor: maris
vloženo: 03.12.2010 18:16:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkujismajlik, jsem moc ráda, že chutnalo.
Filipe - Tvá vylešení jsou bezvadná, určitě vyzkoušímsmajliksmajlik

autor: stanela
vloženo: 03.12.2010 13:52:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Včera jsem jí zkusila,napoprvé z poloviční dávky,a je skvělá!!smajliksmajlik

autor: Filip (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.11.2010 10:13:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Toto je opravdu vynikající recept, paštika je úžasná. Rychlé a jednoduché. Dělal jsem ji už asi 3x, dochucuji rozmarýnem, tymiánem, majoránkou, k pepři dávám koriandr a nechybí 1-2 panáčky metaxy nebo portského vína.
V pátek ji budu udělat z chlazených kachních jater.
Před uložením vykládám terinu Váhalovou slaninou, zbylé konce slaniny přeložím přes sebe a dám na chvilinku do trouby do prvních bublinek tuku u stěny teriny (!!! NEPEČU !!!), jen aby se maličko vytáhl ze slaniny tuk a po ztuhnutí šla lépe vyklopit na prkénko. Před vyklopením krátce ponořím do horké vody. Tuk, který se v troubě maličkou oddělil mezi slaninu a stenu teriny se tak rozpustí a paštika vyklouzně jako po másle.

autor: ssimusshka
vloženo: 12.11.2010 21:01:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky se chystám ukuchtit nějakou paštičku.. jen jsem chtěla dodat k problému s ochucováním syrových jater- stačí si dát vzorek paštiky na talířek a na chvíli šoupnout do mikrovlnky a můžete dochucovatsmajlik

autor: Pajaska
vloženo: 17.10.2010 22:07:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tuhle paštiku už jsem dělala a je opravdu nezapomenutelná.Už jsem tu měla jako neregistrovaná komentář jako Pája .Letos bude součástí vánočních svátků.Do spodu formy aspik na něj petrželka jako ozdoba a na to proužek brusinek a na to paštika.Už to mám promyšlené.smajlikNavíc to nebude osychat.smajlik Konečně jsem mohla obodovat,škoda,že nejde dát těch bodů víc.smajlik

autor: maris
vloženo: 17.10.2010 18:14:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Martino, děkuji za vyzkoušení a jsem moc ráda, že paštika chutnalasmajliksmajlik

vloženo: 17.10.2010 13:50:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

naprostý luxus,přidala jsem pár sekaných mandlí a hrst brusinek,a můžu říct že návštěva chválou opravdu nešetřila....výborný receptsmajlik

autor: maris
vloženo: 08.10.2010 21:05:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Světlanko, udělala jsi mi velkou radost, děkujusmajliksmajlik

autor: Svetlana
vloženo: 08.10.2010 19:59:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, teď jsem nalila rozmixovanou paštičku do kelímku...když ti řeknu, že jsme se skoro "pobili" smajlik při vytírání misky, nebudeš věřit...vypadá úžasně a i když ještě neztuhla, je opravdu mňamózní...díky za recept...smajliksmajliksmajlik...bodík jsem ti dávala už předtím, ale dala bych dalších sto smajlik

autor: maris
vloženo: 11.09.2010 14:23:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Corall - moc gratuluji a hlavně nám dej vědět, až se miminko narodísmajlik Držím palce !smajlik

vloženo: 11.09.2010 14:20:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris vyzkousim 100% ale az nebudu tehotna a budu si moc doprat pastiku a jatra.
Mam na to silenou chut

Dam ti pak vedet

autor: maris
vloženo: 06.09.2010 18:43:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Corall - paštikové koření být nemusí, jestli vyzkoušíš, budu ráda a doufám, že bude chutnatsmajliksmajlik

vloženo: 06.09.2010 18:30:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mam prosim otazku,ziji v zahranici a nesezenu tu pastikove koreni,musi se tam davat??

Bylo by pro me vyhoda si duelat pastiku doma,moc ji miluju.

Dekuju z aodpoved a poslala jsem bodika

autor: Jiri V.
vloženo: 23.03.2010 12:16:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bodík smajlik , fotka je super , musím si otřít klávesnici smajliksmajlik

autor: Nadja
vloženo: 23.03.2010 12:13:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik smajlik +11.smajlik

autor: maris
vloženo: 23.03.2010 10:35:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jaajo , už je asi pozdě, ale určitě můžeš, jen vepřová játra se musí dělat déle než kuřecísmajlik

autor: Jaaja
vloženo: 22.03.2010 10:47:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co myslíte, mám tak 20 dkg vepřových jater, můžu je tam přidat? Bude to moc poznat na chuti?

autor: maris
vloženo: 10.03.2010 16:16:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aranosi - mám radost, že chutnalosmajliksmajlik

autor: aranosi
vloženo: 10.03.2010 16:09:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris,už jsem vyzkoušela je výborná.smajlik

autor: eva hubova
vloženo: 04.03.2010 15:51:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik+1

autor: Lusinda79
vloženo: 04.03.2010 15:48:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris super!Já ještě po rozmixování protřu přes síto, aby byla opravdu sametová.Fotka i recept-nádherasmajlik

autor: maris
vloženo: 04.03.2010 15:41:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

aranosi - mixerem,smajlik šlehačem s metličkama by to asi nešlosmajlik

autor: aranosi
vloženo: 04.03.2010 15:34:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris,játra mám rozmixovat šlehačem nebo ponorným mixérem? Jak to děláš ty? Díky.

autor: majka k (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2010 23:13:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem paštiku dělala je opravdu výborná:-manžel jsi ji taky vzal do práce moc děkuji za skvělý recept mužu jen doporučit.

autor: 123Rony321
vloženo: 09.01.2010 19:49:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající !!!!!! Zaslouží si super bod.smajlik

autor: pipre
vloženo: 26.07.2009 14:57:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jejda, ta paštika vypadá skvěle!smajlik Maris, dík za tip!smajlik Bodíksmajlik

autor: Libor (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.07.2009 14:51:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ten recept má drobnou nevýhodu... kdo to má do druhého dne vydržet?smajlik mňáááám

děkuji

autor: ivana (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2009 13:22:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ešte musím doplniť, že pravou stranou myši kliknem vtedy, keď som kurzorom nastavená na obrázok.

autor: ivana (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.06.2009 13:18:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ale keby niekto predsa len chcel vytlačiť obrázok: pravou stranou myši 1x klik - Zobraziť obrázok - Súbor - Nastavenie tlače - Mierka vzolíme požadovanú veľkosť napr. 80% - potom znovu Súbor - Tlačiť (nezabudnúť mierku vrátiť späť na 100%).

autor: Gabina
vloženo: 19.05.2009 15:13:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris, mě to napadlo, když jsem se koukala na tu tvou krásnou fotečku, jak tam byly ty brusinky smajlik

autor: maris
vloženo: 18.05.2009 15:23:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gábino, jsem moc ráda, že chutnalo. S ořechy taky někdy dělám, ale brusinky přímo v paštice musím vyzkoušet. Díky za tip smajliksmajlik

autor: Gabina
vloženo: 11.05.2009 12:21:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Paštiku jsem dělala ve čtvrtek a byla vynikající smajlik. Do jedné poloviny jsem dala nasekané vlašské ořechy, do druhé trochu brusinkového kompotu. Hned chtěli všichni receptsmajlik

autor: maris
vloženo: 08.04.2009 14:16:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mimosa - jsem moc ráda, že se u vás paštika zabydlelasmajliksmajlik

autor: mimosa
vloženo: 08.04.2009 07:58:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

paštička je mňamózní,recept znám cca 2 měsíce,už jsem ji 3x dělala

autor: Jikotka
vloženo: 08.03.2009 10:14:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janko vždycky mně rozesměješ,poradila jsi Vaškovi opravdu skvělesmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik,já jsem taky spokojená že vyjede jen recept,opravdu škoda barevsmajliksmajlik

vloženo: 08.03.2009 10:07:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vašku, já osobně jsem ráda, ža se tady nějak nevytiskne obrázek, škoda barev, ne? Je to taky jediný web, kde to nejde, jinde se vytiskne, aniž bych chtěla. Sedni si k tomu receptu a slintej, to ti stačí, ne?smajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 08.03.2009 09:58:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To je za bodík. Už jsem to vytiskl. Škoda, že mi nejde nějak k receptu tisk obrázku. Na ten se zbíhají sliny.

autor: maris
vloženo: 07.03.2009 17:35:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pájo, to mám radost, že jste si pochutnalismajlik S těmi formičkami je to výborný nápad, jednou jsem ji dělala do muffinkové formy / silikonové / a vypadalo to taky hezky.

autor: vybusna
vloženo: 07.03.2009 13:16:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no...tak si ju dam teda na vyskusanie do oblubenych

autor: Pája (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.03.2009 12:32:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

maris,maris maris,to je pohádková paštika opravdu.smajliksmajliksmajlik Muž prohlásil,že takové snídaně by si nechal líbit pořád.A to je co říci,protože o víkendech děláváme snídaně tzv.na vidličku.Tedy,a s těmi brusinkami, to je pecka.Já bych změnila název na LAHŮDKOVÁ PAŠTIKA Z KUŘECÍCH JATER.Slupli jsme jí už třetinu a ve dvou!!Ani nebudem obědvat.A až bude nějaká oslava,tak je to jasná volba na pohoštění.Ale vyložím si mikrotenem formičky na cukroví a tu paštiku tam nacpu.Vychladím a na talířku ozdobím těmi brusinkami.Dneska kousek vezu,a ani se mi nechce,bráchovi.Ten si pošmákne je to taky gurmet.Doporučuji tuto paštiku,je vážně rychlá a vynikající.A náklady - máslo 15,-;játra 40,-;smetana 15,- a je jí hodně.smajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 06.03.2009 20:20:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pájo, doufám, že si pochutnáte, domácí veka, brusinky -no to bude snídaněsmajliksmajlik

autor: Pája (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.03.2009 19:36:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maris,moc děkuji za bleskovou odpověď.Už chladnou a máslo je vyndané také asi dvě hoďky.To bude snídaně ,s domácí vekou a těmi brusinkami.smajlikNedospim.Dělávám z králíka,ale tato je mnohem rychlejší a není tak pracná.Už teď chutná a co teprve až se zjemní máslem.Dám vědět.smajlik

autor: maris
vloženo: 06.03.2009 19:13:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pájo, játra nechat vychladnout a máslo naopak vyndat předem z ledničky, aby nebylo moc ztuhlésmajlik

autor: Pája (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.03.2009 18:54:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Měla bych dotaz,předpokládám,že je třeba směs po udušení vychladit a pak teprve rozšlehat s máslem a smetanou,že?Děkuji za odpověď.

autor: maris
vloženo: 05.03.2009 16:19:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já teď nejraději dělám tuhle, protože má velkou výhodu v tom, že se játra nejdříve podusí, takže není problém si je hezky ochutit podle sebe. Mám i recept opačný, že se syrová játra umelou, ochutí a potom se pečou v troubě,ale ochutnávat syrová kuřecí játra se mi vážně nechce, proto mi tahle tak vyhovuje.smajliksmajlik

vloženo: 05.03.2009 12:16:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No, maris, koukám se, co že to jdeš ještě udělat po obědě a tady taková dobrota! To si musím uložit a vyzkoušet. Paštiky, to je moje! Ještě tak uzenou, kdyby někdo uměl, tu já miluji a jezdím na ni do Polskasmajliksmajlik

autor: Jikotka
vloženo: 05.03.2009 10:46:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tohle musím vyzkoušet,je to hrozně lákavé smajliksmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a dva a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

paštika z kuřecích jater paštika z kuřecích jater prostřeno paštika z jater drubezi pastika paštika z kuřecích jater s brusinkami kluci v akci domácí paštika recept paštika játrová paštika z kuřecích jater domácí paštika recept játrová paštika recept prostřeno pastika z kurecich jater recept paštika recept paštika z husích jater nejlepší paštika z kuřecích jater paštika kuřecí játra paštika paštika s kuřecích jater domácí paštika z vepřových jater recept paštika z kuřecích jater pastika z drubezich jater domaci jatrova pastika z drubezich jater paštiky a teriny recepty recept na pastiku drůbeží játrová paštika kureci pastika recept domácí kuřecí paštika játrová paštika recept kuřecí domácí játrová paštika z kuřecích jater kuřecí játra recepty paštiky kuřecí játrová paštika recept kuřecí paštika paštika z králičích jater domácí játrová paštika kluci v akci domácí paštika z kuřecích jater kuřecí játrová paštika kureci jatra paštika z kachních jater recept na pastiku z kurecich jater pečená paštika z kuřecích jater paštika z vepřových jater jatrová paštika kluci v akci




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz