jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Nejjednodušší kokosky

Nejjednodušší kokosky
Trochu moc upečené kokosky
nahoru
Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky Nejjednodušší kokosky
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Cukroví - Pečené

Suroviny:

200 g strouhaného kokosu, 150 g cukru moučka, 2 vejce

Postup přípravy receptu

Všechny suroviny zpracujeme v těsto a na pečící papír tvoříme hromádky. (Nic se nešlehá v páře, jen smíchá).
Peče se při nižší teplotě do zrůžovění.

Autor Autor: (Jana Kutačová)
Datum vložení Datum vložení:
92 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Nejjednodušší kokosky"

autor: lenka sucha (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.07.2014 16:31:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jsou moc dobre vynikajici Rada je pecu smajlik mam je moc Rada i smajlik

autor: Danuse (neregistrovaný/á)
vloženo: 23.12.2013 20:17:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucie:taky tady bydlim,zrovna je jdu pect,doufam,ze se podari!!!

autor: marie (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.12.2013 11:44:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborný recept,ale musi se trochu zvýšit množství kokosu a pokud chcete ještě víc vylepšit chuť kokosek přidejte šťávu z 1/4 citrónsmajliksmajlik

autor: Jolka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2013 14:48:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky moc dobre,ridala jsem vice kokosu, aby se daly lepe tvarovat a misto hromadek jsem udelala malinke spicky ;) Kupodivu drzi krasny tvar ;)

autor: Timusa (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.12.2013 17:47:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je skvely, neskutocne jednoduchy. Piekla som to na 175stupnov a 8 minut. Navrchu chrumkavé, vo vnútri makkučke. Fakt TOP RECEPT! :)

autor: Naty (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2013 20:19:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak pišu ještě jednou první varka se mi nepovedla testo bylo řidké ale druha varka už byla dobra přidala jsem vic kokosu tak že těsto mi shuslo a pusinky drželi vcelku a mužu jen doporučit jsou moc dobře a po uleženi ješt vynikajici smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Lůca (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2013 18:32:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejjednodušší a k tomu ještě nejměkčí a asi nejchutnější kokosky! Děkuju za recept. Už vím, že jiné dělat nebudu smajlik

autor: Edith (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2013 00:20:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ted jsem je dopekla,tvar jsem dělala dvěma polévkovýma lžícema(něco jako noky do kulata smajlik)trošku se to drobilo,ale drželo to při sobě. teplota 175C -8min.Jsou výborné na povrchu křupavé,ale uvnitř mněkounké smajlik smajlik

autor: anitass (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.12.2013 17:50:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď mám v troubě, zatím to vypadá báječně :) smajlik

autor: chytruska
vloženo: 12.12.2013 20:36:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

velmi dobrá měkké , jednoduché , jen malá dávka nestíhám je péct, nějak se mi vypařují pod rukama smajlik

autor: tejaja
vloženo: 10.12.2013 18:13:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Trochu sa mi piekli nerovnomerne, ale sú veľmi chutné. Pridala som ten jogurt podľa rady a fakt nemajú chybu. smajlik Piekla som tiež podľa rady, si 8 min na 170°C. Dala som obrázok. a bod, zaslúžia si Mne práve táto chuť vyhovuje viac ako tie klasické so snehom smajlik

autor: Milada (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2013 17:54:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím děvčata,tak zkuste tohle:
20 dkg kokosu a jedno Salko - slazené mléko v plechovce.Smíchat a dvěma lžičkami dělat kopečky na pečící papír.Péct na menší teplotu v troubě až zrůžoví vyndat.Jsou koc dobré a netvrdnou!!!smajlik

autor: dedek (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2013 08:07:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vážené dámy, máte-li rády patlámo - matlámo tak prosím. Vše jde udělat i tak že ruce zůstanou čisté.
Děkuji autorce za recept.Nasypal jsem do mísy dohromady kokos, práškový cukr a dvě vejce, pak mě napadlo přidat dvě PL řeckého 10% jogurtu a vše rozetřel obyčejnou lžící.
Těsto bylo krásně spojené a hladké. Pak už stačilo dělat ''zmrzlináře'' lžičkou na zmrzlinu nabírat těsto a šup na plech. ( lžičku občas namočit ve vodě, aby se těsto na nelepilo. Vznikly tak pěkné hladké kopečky. Pekl jsem to při 180 stupních. Kokosky jsou chutné a měkké.smajliksmajlik

autor: adi (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.12.2013 11:50:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kokosky se mi povedly až na potřetí až když jsem pekla při vyšší teplotě kratší dobu, jako super rychlý a dobrý nápad, ale na klasickou chuť kokosek ze sněhu to teda nemá, takže se vracím zpátky ke sněhovým kokoskám... smajlik

autor: kokoska (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2013 20:32:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky peču na 180st. 8-10 min. Jinak jsou vysušené.

autor: 123 (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.11.2013 14:25:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Supr díkysmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Naty (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.11.2013 14:12:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem je skoušela a nevim kde jsem udělala chybu už ta konzistence těsta se mi nelíbila byla řidka a když jsem udělala hromadky tak se roztekli smajliksmajlik no uvidim jak po upečeni

vloženo: 10.08.2013 15:20:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou prostě dokonalé, dávám bodík smajlik

autor: Milan (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.05.2013 20:57:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsem úplný laik, ale vyzkoušel jsem už udělat kokosky 2x a zcela se zdařily. Přidal jsem i trošku vanilkového cukru a rumu.

autor: Darina
vloženo: 25.12.2012 09:31:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moje dcere řekla "Ty jsou LUXUSNÍ"!smajlik

autor: tereza (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.12.2012 12:19:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dik na za rychlys recept ktery jsem rychle ve skole opsala pri praci v hodine :D smajliksmajliksmajlik

autor: Renáta (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2012 16:10:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělé, rychlé, výborné, křehoučké. Díkysmajliksmajlik

autor: Luc (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2012 12:42:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

kokosky mám moc ráda, tyhle jsou po upečení senzační :) uvidíme, jaké budou za týden :) přidala jsem do těsta trochu vanilkového aroma, doporučuji :)

autor: Jane M. (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2012 19:39:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak právě je v troubě druhý plech. Děkuji za tento úžasný recept. Bojím se, že budu do krabice schovávat tak polovinu, ta druhá bude snědená smajlik smajlik

autor: medunak
vloženo: 16.12.2012 11:58:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Naprosto bezvadné, za mě další bod. Teď peču druhou várku, první zmizela smajlik přidala jsem trochu vaječňáku a máčela v čokoládě, váždě dobrota! Díky!

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2012 08:40:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za tento skvělý recept.Zkusila jsem z jedné dávky a do druhého dne skoro všechny zmizely smajlik Už jsem dělala další a pro jistotu jsem je schovala, aby nám do svátků nějaké zbyly smajlik
Ještě jednou díky...a smajlik

autor: kacaba33
vloženo: 10.12.2012 01:39:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Diky za tento jednoduchy recept. Kokosky jsem delala letos vubec poprve a jsem z toho nadsena. Lehke, snadne, levne! Hlavne ta rychlost. Zkusila jsem jen jednu davku, ale okamzite pridelavam dalsi. Ta prvni zmizla jak nic! Dikysmajlik

autor: Nikys (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2012 21:39:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejlepší kokosky jsou se salkem smíchaný kokos a péct do růžova. Také jednoduché a rychlé a kokosky jsou vevnitř pěkně vláčné smajlik

autor: Kristina (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.12.2012 21:34:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu výborné, a recept velmi jednoduchý...Myslím, že do Vánoc budu muset přidělat.smajlik

autor: Deihero
vloženo: 09.12.2012 12:23:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Úžasný! :) Děkuji moc za recept, pekla jsem je poprvé, kokosky jsou vynikající! Už se chystám na další várku!:) smajlik

autor: Standa (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2012 20:22:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, kokosky jsou výborné pekl jsem 25minut na 100°C poté na zbarvení a dopečení 5minut na 180°. na vrchu jsou pěkně zbarvené a křupavé, vnitřek je krásné vláčný. (pekl jsem bez horkého vzduchu, tedy klasicky)

Jana:

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2012 21:05:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem před chvilkou vyndala první plech z trouby a jsou vynikající smajlik, nedělala jsem to tím udělátkem ale šoulala kuličky, už zmizela první řada, asi do Vánoc nevydrží...smajlik

autor: Lenka30
vloženo: 07.12.2012 17:51:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zrovna se dopékají smajliksmajlik povedlo se mi jich s tím " udělátkem " 67 ks a peču při 100°C 30 min a na barvu 5 min na 180°C smajlik ale asi dlouho nevydrží smajlik smajlik smajliksmajlik

autor: Efča (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2012 13:56:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jestliže kokosky ztvrdnou, zkus dát do krabice ke kokoskám několik plátků jablka smajlik

autor: Fiona (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.12.2012 19:53:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nepovedli sesmajlik Celý plech kokosek se během pečení slil v jednolité těsto a já jen zíralasmajlik Nezbývá, než napéci linecké čtverečky a kokosky rozkrájetsmajlik

autor: Mňamka (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.12.2012 18:37:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Velmi ráda to skusím díky za inspiraci!smajliksmajliksmajlik

autor: Malciska
vloženo: 22.11.2012 18:08:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

bohužel se mi stalo to co některým smajlik těsto krásně drželo, ale po upečení ač pomalu a jen do zrůžovění mi ztvrdly....zkusím ještě jednou a uvidím jak se mi to povede smajlik

autor: Gabina (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.11.2012 19:48:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept super, opravdu jednoduchý a mňamózní smajlik kokosky jsou na světě letos jsem je dělala poprvé a budu dělat ještě jednu dávku. Nahoře křupavé a uvnitř vláčné smajlik takže perfektní děkuji za receptík smajlik

autor: lejdy gaga (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.10.2012 15:43:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

yvett13: asi si to pekla dlouho az se to vysusilo kdyz se mne to stalo skusila sem to dat do mrazaku na nekolik dni a bylo to mneksi jinak davam i jine cukrovi co ma dele se ulezet do mrazaku a ono to zmnekne

autor: yvett13
vloženo: 22.10.2012 12:32:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevím jestli dělám něco špatně já, ale tenhle recept už jsem zkoušela podruhé, poprvé byly suché a tvrdší, tak jsem si říkala, že jsem někde udělala chybu nebo byl špatný kokos, tak jsem to vyzkoušela znova s jiným kokosem ůplně přesně podle návodu a výsledek je stejný, takže fakt nechápusmajlik. Potřetí už to zkoušet nebudu a vrátím se k osvědčenému receptu se šleháním nad parou.

autor: Štěpánka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2012 20:32:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě dodatek,mám starou plynovou troubu,naučila jsem se péct s kastrúlkem s vodou abych nepálila,takže ani pořádně nevím na jakou tepotu.Žádná moderní technika,jen čekat a hlídat.A dělala jsem navlhčenýma rukama kuličky a vypadá to moc pěkně.smajliksmajliksmajlik

autor: Štěpánka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2012 20:29:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky jsou úžasnýsmajliksmajliksmajlikPekla jsem je místo bonboniéry jako dárek,trošku jsem nevěřila že dopadnou dobře,ale nemají chybu.Jsou rychlé,levné a hlavně dobré.Takové cukroví na poslední chvíli,které neurazí.Upečte je a uvidíte.smajliksmajliksmajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.02.2012 16:03:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobry den, je lepsi pect klasicky nebo v horkovzduchu? Pekla jsem 30 minut klasicky, ale porad byly bile, tak jsem pak pekla jeste asi 15 minut v horkovzduchu, tak trochu zruzovely, ale ztvrdlysmajlik Chutove jsou moc dobre, jen nevim, jak je pect. Poradite? Dekuji

autor: JT (neregistrovaný/á)
vloženo: 01.01.2012 10:49:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosy byly udělány přesně podle receptu a jsou naprosto perfektní. Do druhého dne změkly a ještě v tom pokračují. Jen to pečení nestačilo 30 min na 100 st. C, ale musel jsem je do růžova péct skoro hodinu kdy na posledních 5 minut jsem to dal na 125 st. C.smajlik

autor: IVA (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.12.2011 07:45:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak mě ještě napadlo(pokračování předchozího příspěvku)dát místo kokosu pomleté ořechy! Těsto bylo řídké (asi tím, že ořechy mají ještě víc oleje,než chudák kupovaný kokos smajlik)-DOPORUČUJI TAKÉ VYZKOUŠET! Dělala jsem na peč. papír lžičkou hromádky, pekla úplně stejně-pomalu,ale nesušit-jako kokosky a bylo to opět výborné a vydržely dlouho vláčné a dobré.smajlik Opět opakuji,recept vynikajícísmajliksmajliksmajlik

autor: IVA (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.12.2011 07:33:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím, první musím poděkovat autorce za opravdu výborný recept smajlik.Kokosky jsem udělala před Vánocemi,vydržely výborné 14 dní. (déle nevím,žádný nezbyl). Byla jsem přemluvena vyrobit další a ouha, byly dobré ale sušší.Už tady někdo psal,že se těsto nechtělo spojit-mě ty druhé také ne. Tak mi to nedalo a udělala jsem znovu přesně tak, jak jsem dělala ty první! Světe div se-opět výborné a bez chybičky!! Takže teď rada všem co se jim to nepodařilo-JE TO KOKOSEM!!! Já ty první dělala z kokosu prodejny COOP zn.Dle Gusta. Asi má více oleje proto byly bez vynikající! Na ty sušší to byl kokos z Albertu a už při míchání těsta bylo vidět, že to není ono!Takže příště už vím. Recept nemá chybu!!smajlik

autor: IVA (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.12.2011 07:07:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Olivie (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.12.2011 13:43:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

..kokosky po upečení bezva, ale potom hrůza - tvrdé, tvrdé ...
už níkdy více smajliksmajlik

autor: kerynka
vloženo: 17.12.2011 17:56:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Skvělý a jednoduchý recept.
Pekla jsem na 100°C cca 25 minut- jsou křupavé a jemně narůžovělé
Mohu opravdu doporučitsmajliksmajliksmajlik

autor: Katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2011 19:59:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem delala tyto kokosky..a jsou vynikajíci smajlik děkuji za recept..jen se opravdu musi dělat jen při těch 100stupních..Pěkné Vánocesmajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2011 19:28:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Super jednoduchý a dobrý recept smajlik , kokosky jsou vynikající smajlik . Chválím. smajliksmajlik

autor: Terka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.12.2011 14:52:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Měla jsem v plánu tyto kokosky vyzkoušet, ale po přečtení komentářů jsem teď v rozpazích. Asi tak polovina píše jak jsou výborné a druhá polovina, že horor. No ale asi to risknu a zkusím je udělat, protože se mi libí, jak je recept jednoduchý. Snad budu mezi těmi kladnými ohlasy.

autor: monnika
vloženo: 13.12.2011 10:21:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak kokosky mám tvrdý jak beton smajlik jsou už týden na balkoně a stále tvrdésmajlik

autor: bobzbrd
vloženo: 11.12.2011 17:28:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hóódně starý recept na kokosové koule:
4dkg másla
3dkg kakaa
12dkg cukru
1 bílek
5dkg strouhaného kokosu
Vše spojit a dělat kuličky (cca36 ks),obalit v kokosu a sušit na vduchu

autor: Lída.K (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.12.2011 21:38:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za skvělý superrychlý recept, jsou naprosto úžasné, křehké a takové, jaké mají být... smajlik (Peču na 100 stupňů, ze spodu i z vrchu.) Krásné Vánoce!

autor: Mirka (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2011 23:09:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bohuzel ja z kokosek nadsena nejsemsmajlik Jsou suche, tvrde a chybi mi tam ta vlacnost snehu. Treba se jeste rozlezi, ale uz bych je dle tohoto receptu nikdy nedelala.smajlik

autor: Václav (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2011 12:29:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Bingoooo,nespálil a jsou fakt skvělýsmajliksmajlik....díky za recept

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2011 23:04:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

velmi jednoduchý, rychlí, ale hlavně výborný recept.smajliksmajlik

autor: Václav (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2011 19:41:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem kokosky "uplácal" a už peču,tak mi dámy držte palce ať je nespálímsmajlik

autor: ladka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2011 15:09:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Simona K. - dík, ale je to jen zvyk. Zrovna teď jsem dopekla cukroví-sušenky pro pejsky, ať nemusí dělat smutné oči.smajlik Pro nás už mám, tak teď jsou na řadě oni (ony-baby)smajlik

vloženo: 07.12.2011 14:50:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ladka:tak to před tebou smekám!!!smajliksmajlikkdysi asi před 35lety jsem neměla troubu a tak jsem pekla též vše v remosce i pár cukrovíček,ale byla to teda makačkasmajliksmajlik

autor: ladka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2011 13:50:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept na tyto kokosky, ale se 3 vajíčky, jsem našla na internetu na jiném serveru. Tam se toto těsto vmáčklo do formičky košíčku, vyklopilo na plech (pečící papír), upeklo a slepilo s lineckým koláčkem. Je pravda, že jsme se, těsto i já, na sebe trochu divně dívaly, ale společně jsme došly ke zdárnému cíli.smajlik Komu nejde dělat kopečky, může zkusit formičku. Lepší je ji pokaždé vypláchnout studenou vodou a mít ruce namočené ve vodě - ne moc, raději vlhké.
Jinak já peču cukroví v remoscesmajlik, všechno, takže mě odpadá "jak dlouho a na kolik ?" a prostě musím hlídat.

autor: Denisa (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.12.2011 11:48:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Letos peču poprvé, snad se to povede. Těsto se hezky spojilo, teď udělat kuličky, jen doufám že se nebudou rozpadat. Super recept!!! smajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.12.2011 12:59:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dana: Já je peču na 100 stupňů 30 minut. A mám nastavený horkovzduch, protože tam mám dva plechy plné kokosek smajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.12.2011 12:54:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kotatko-jana: Při tvoření kokosek si namáčejte ruce ve vodě, jde to pak krásně smajlik

autor: Ivana41
vloženo: 05.12.2011 12:27:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Konečně recept na jednoduché kokosky, máme je moc rádi, ale přesto, že peču hodně,kokosky se nikdy nedařili, až jsem začala kupovat polotovar od Dr.Oetker, tam se také vše smíchá, ale jsou dost drahé, pokud vezmu materiál, který se používá, určitě letos vyzkoušímsmajliksmajlik

autor: peťule (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.12.2011 21:36:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky jsou fakt jednoduché a VÝBORNÉ!!smajlik

autor: spagetka
vloženo: 02.12.2011 12:12:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kotatko-jana: no ono to drobivější je, není to těsto nijak tekuté, na dělání hromádek na plech použiju dvě lžičky, mám takové jakoby mininaběračky a těma to jde parádně, ale jde to i kávovými - naberu a na plechu tu hromádku urovnám.

autor: Kotatko-jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.12.2011 11:42:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušela jsem je včera a vůbec se mi to nepovedlo. Těsto se mi v ruce rozpadalo. Jsem začátečník. Poradíte mi?

autor: smisek
vloženo: 01.12.2011 15:54:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky jsou výborné,musela jsem udělat další várku,protože ta první je už skoro snědená.Posílám bodíksmajlik

autor: Malu (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.11.2011 14:26:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Gabriela01: Ale autorka píše, že se v páře nic nemíchá. Jako v některých receptech. Zde se suroviny jen smíchají a hotovo. Klidně tu poznámku v závorce vynechej.

autor: Gabriela01
vloženo: 29.11.2011 14:00:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj chci se zeptat jak je myšleno to stou párou to mám smíchat nad ní? děkuji

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.11.2011 14:53:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Prosím jak dlouho se pečou kokosky??

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.11.2011 12:52:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Majko neregistrovaná - u druhé fotografie s tím tvořítkem napsala Hella, že jich měla 63- což vidím na plechu. Já jich dělám ručně cca 50-55

autor: Danielka (neregistrovaný/á)
vloženo: 05.10.2011 16:33:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborne kokosky a super receptik rychly,nemela jsem cukr moucka da se nahradit i krupici.smajliksmajliksmajlik

autor: Majka (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.09.2011 12:59:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

baby prosim vas kolko cca kuskov vyjde z jednej davky?

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.07.2011 02:08:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dekuji moc za recept,ziji pres 112255555 let v usa,moje maminka je cukrarka tak mam trosku prehled o peceni a moc mi tady chybi Ceske zakusky atd.Dnes jsem mela pbrovskou chut na kokosky tak jsem rychle nasla tyhle stranky,musim rict ze je to opravdu bajecny recept,rychly a vynikajici,davam bodik,a zdravim vsechny kucharinky a cukrarky v CESKE REPUBLICE,co je Ceske to je hezke.smajliksmajlik

autor: JanisekB
vloženo: 18.03.2011 08:16:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou výborné, kde se na ně hrabou kdejaké složité recepty smajlik

autor: Luxie
vloženo: 23.12.2010 00:36:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

naprosto mňamózní! smajlik

autor: Marta U (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.12.2010 21:01:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jitko--nereg.-- asi jste otevřela troubu.Pekla jsem je na 100°C ,prostřední rošt,pečení vrch i spodek.jsou opravdu úúúúžasné.Jsou křehoučké i chutově výborné.Ještě jednou díky.

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.12.2010 18:18:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

teď jsem je udělala, no nic moc...lepší mám sněhové.

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2010 20:08:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

trochu se mi roztekly nevíte kde jsem udělala chybu

autor: ruzena42
vloženo: 18.12.2010 14:44:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ted je zrovna dělám smajlik

autor: ruzena42
vloženo: 18.12.2010 14:44:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ted je zrovna dělám smajlik

autor: ruzena42
vloženo: 18.12.2010 14:44:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ted je zrovna dělám smajlik

autor: Marta U (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2010 22:56:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky jsem právě dodělala,jsou úúúúúžasné.Dělala jsem raději dvojitou dávku,ale nevím,zda vydrží do Vánoc.Musím je slepovat něčím nebo zůstanou takové pořád.Asi je dám pod elektriku 380W a pak snad vydrží.Jinak díky za recept.Už je uložený.

autor: dajens
vloženo: 16.12.2010 21:00:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem je zkusila a povedly se, budu muset jen udělat další várku, protože budou určitě hnedka pryč smajlik

autor: kamila29
vloženo: 15.12.2010 09:26:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik skutečně jednoduché, rychlé a hlavně velmi chutné.

autor: Michala
vloženo: 11.12.2010 19:59:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem vyzkoušela a povedlo se,dobrý recept,děkuju smajliksmajlik

autor: Luxie
vloženo: 09.12.2010 20:21:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Poradíte mi někdo prosím, nějaký kakaový krém na to slepení s lineckými kolečky? Díky smajlik

autor: Mischell (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2010 19:28:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nevěřila jsem, ale přesto mi to nedalo a zkusila jsem.
Výsledek je takový, že jsem ještě ani nedodělala druhý plech a po tom prvním se zaprášilo smajlik
Takže zítra V NOCI budu dělat další várku. Moc díky a dávám tucet bodů smajlik

vloženo: 05.12.2010 19:52:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky nechápu komu kokosky ztvrdnou. Takhle je už peču hodně dlouho, protože kokosky miluju a koupit maličkej pytlíček kokosek za nějakých 25-30 korun mi přijde absolutně zbytečné, když tyhle jsou ještě lepší.
A to já z nich pak dělám klasické kokosky - na linecké kolečko dám čokoládový krém, doprostřed trošku rybízové marmelády, na to přitlačím kokosku a spodek máčím v čokoládě. Co říct - no prostě "žrádlo".

autor: ewwita
vloženo: 03.12.2010 15:12:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou výborné, skvělý recept.smajliksmajlik

autor: fraudidi
vloženo: 02.12.2010 19:48:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

upečeno, úžasný!!! děkuji!

autor: Jackie79
vloženo: 30.11.2010 14:11:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Někde jsem četla, že do cukroví by se měly dávat pouze žloutky, když se přidají i bílky, cukroví ztvrdne. S kokoskama mám rovněž zkušenost takovou, že druhý nebo třetí den ztvrdnou. Ale jen se žloutky jsem kokosky zatím nepekla, vyzkouším to letossmajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.11.2010 12:07:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pro Kača - vejce se dávají celá - prostě vše zamíchej a na pečící papír tvaruj kokosky (lžičkou, nebo rukou kuličky a na mírně je přimáčkni)smajlik
Pro Kačka 19 - to opravdu nevím, proč jsou tvrdé. Peču je již léta a nikdy mi neztvrdly - peču do růžova a po upečení je dávám do tmavé a studené špajzky a jsou báječně měkké.smajlik

autor: Kačka19 (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2010 09:05:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahooj,
recept je výborný, jen kokosky jsou měké první a druhý den poté jsou tvrdé, nevíte čím to je??smajliksmajlik

autor: kača (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.11.2010 13:24:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

a ty vajíčka se dávají celá?smajlik děkuju za odpověď

autor: hobllinka
vloženo: 31.10.2010 17:43:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

povedly se mi smajliksmajlik jsou výborný smajliksmajlik

autor: michelle
vloženo: 13.08.2010 14:37:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jdu to zkusit! Vypadají senzačně! smajlik

autor: Aneta
vloženo: 12.05.2010 23:25:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak i já jsem zkusila kokosky, a jsou dobré, přidala jsem foto a bodíksmajlik

autor: Lenus
vloženo: 31.03.2010 18:35:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Před chvílí sem vyndala z trouby a jsou výborné !! Hotové byly za pět minut, super smajlik

autor: JIŘKA (neregistrovaný/á)
vloženo: 26.03.2010 14:23:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Dana61 (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.03.2010 10:09:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tyto kokosky peče již dlouho - jako kokosky raz dva. Jsou opravdu bezvadné. Na vánoce je spojuji krémem a marmeládou s lineckým kolečkem a máčím do do čokolády. Nikdy nezklamaly.smajliksmajliksmajlik

autor: Jenny (neregistrovaný/á)
vloženo: 04.02.2010 18:55:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělala jsem je ted po vánocích a byly opravdu super...dávám za jedna,manžel kokosky šlehané nemusí,ale tentokrát si pošmááááááákl Radko,nejlepší vejce do kuchyně jsou M a vytáhněte všechny suroviny aby byly alesponˇna 1 hod.na jednom místě jako na perníčky a kokos aby byl čerstvý-uvidítě,že se vám to povede...neměly by se rozpadat...alesponˇjá to takhle dělám smajliksmajlik

autor: BILKOVAI
vloženo: 29.12.2009 11:54:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ještě jsem je potřela marmeládou a zalila čok. polevou. Vynikající. Foto přidáno, bodík udělensmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 28.12.2009 17:51:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

... je tím myšleno 100st., pak růžoví víc a už nejsou sněhově bílé, jinak musíš hlídat troubu, každá peče jinaksmajlik

autor: .... (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.12.2009 17:44:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Při nižsí teplotě do zrůžovění. Ráda bych je připravila kamarádkám na oslavu mohu se zeptat na kolik minut a stupňů jste to udělala přesně vy jen pro inspiraci

autor: Míša (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.12.2009 20:58:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky jsou výborné .... uložené v chladu jsou tvrdší, ale jakmile je přenesete do místnosti , kde se topí, krásně zvláční/nasajou vlhkost/ .... na chuť výborné. Nebojte se je upéct, doporučuju!!!!Zítra jdu péct potřetí a to z dvojité dávky, protože dnes děti od sestry, ale i dospělí vše "zlikvidovali"

autor: janiko
vloženo: 20.12.2009 18:08:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsme to vyzkoušela a super.Sice se povedly až na druhý pokus..viz.recept..kokosky jinak..ale jsou fakt moc dobré a rychle mizí.Sníh mi veůlmi dobře držel pohromadě a tak jsem dělala kuličky

autor: Lucie (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.12.2009 15:20:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejlpší kokosky, Které jsem kdy jedla. Velice jednoduché jak někteří Psali, ze se jim nepovedly, tak jsem se bala abych Nebyla mezi nima, pač se mi spousta cukroví letos nepovedla.Ale kokosky jsou suprááácký. smajlik Díky za recept..

autor: BILKOVAI
vloženo: 18.12.2009 13:10:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Honestka, tyto kokosky se taky nerozpadají na jazyku, Jsou dobrý, ale tužšísmajlik

autor: HONESTKA
vloženo: 18.12.2009 03:51:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Este sa mi nepodario najs taky recept na kokosky, ktore by sa v ustach rozsypali same...
Vzdy su troska tvrde a neviem, cim to je, kedze kazdy recept povie, ze zarucene tieto su perfect!
Takze TIETO smajlikmozem urobit t.r.?

autor: rulik (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 15:56:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dámy,trochu som rozmýšľal,prečo sa drobia a ma napadlo, či by nebolo lepšie najprv vymiešať vajcia s cukrom do penista www.dusanhalicky@centrum.skaby sa rozpustil(pretože asi cukor je ako lepidlo) a až potom primiešavať vajcia,lebo vajce je vajce-veľké alebo malé dobré alebo skazené

autor: Dana (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 14:51:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Teď jsem je kokosky dopekla a jsou VÝBORNÝ. pekla jsem je 17 minut při 145°C,spodní pečení kombinované s horkovzduchem,plech v troubě uprosřed na pečícím papíru. Tvořila jsem je pomocí vykrajovátka na kuličky, jsou pravidelné a velmi dobré. Kdo má rád kokosky, vřele doporučuji.

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 12:29:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Magdalenka,ty bílkový jsou opravdu lepší,jsou sice pracnější,ale nejsou vysušený,tyhle jsou zase jiný a jednodušší,ale fakt suchý.A stačí špatnej kokos a problém je na světě.

autor: magdalenka
vloženo: 16.12.2009 11:34:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Radka, ja sa tiež vrátim k tým bielkovým kokoskám, zo 4 bielkov ich narobím ajajaáááj...tieto práve lepím na linecké kolečká, čokokrém a džem. Ako rýchlovka a k "nalepeniu" sú v pohode.

autor: Ketrin (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 11:07:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušela jsem je...ale není nad klasické kokosky se sněhem. Toto je úplně o něčem jiném. Tento recept je sice jednodušší, ale chuťově nejsou takové, jako klasika se šlehanými bílky a je to spíše jakási náhražka.smajlik Stejné jsem jedla už před 10 lety u krišňáků v restauraci,kam občas chodím, ti akorát místo vejce dávají trochu mléka, jinak je to úplně stejný recept, jak jsme zjistili.

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2009 11:00:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

BILKOVAI,tak jsem zjistila,že opravdu to bylo tím kokosem.Teď jsem koupila jiný a je jemnější a hlavně není tak suchý,a přitom je to stejné balení.Já jsem si říkala furt že to neni možné aby mě to takhle nešlo,takže bacha na hodně vysušený kokos a hruběji nastrouhaný.

autor: Sabča (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2009 20:42:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak kokosky su dneska dělala..byl to rychlý a velmi snadný recept..;) a sou výbornééé..;);)

autor: pipre
vloženo: 15.12.2009 17:14:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dnes jsem dělala a jsou opravdu výborné.smajlik 27.

autor: BILKOVAI
vloženo: 15.12.2009 14:08:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky jsou upečený a je to fantaziesmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik Přemýšlím, že na ně dám kopeček marmelády a zaliju čokoládovou polevou. Ale i samotné jsou seuper. Bod jsem dala, ale kdybych mohla, tak dám 100 bodů!!
Potom přidám foto. Radko, že se ještě k tomu vracím. Nejde mi to pořád do hlavysmajlik Neměla jsi ten kokos hrubě strouhaný? Já jsem použila jemný. To přece není možný, aby se to nespojilosmajlik

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2009 13:35:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mě právě taky nalákala ta rychlost s jakou se tyhle kokosky připravují,bohužel se my nezdařily ikdyž jsem dala víc vajec,myslím že těsto jsem propracovala dost-hrála jsem si s tim fakt dost dlouho.Ale ono je to vlastně teď už jedno,to co zůstalo ďobe manžel,a já prostě holt upeču ty sněhový.Ale dík za rady.

autor: BILKOVAI
vloženo: 15.12.2009 13:06:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak, kokosky už se pomaličku pečou v troubě. Použila jsem místo vykrajovátka na meloun vršek od půllitrasmajlik Taky to vypadá pěkně. Ještě jsem do těsta přidala pár kapek rumové trestismajlik Těsto se spojilo. Radko, myslím si, že jsi ho málo propracovala. Taky se mi to ze začátku drolilo, ale vyndala jsem si ho z misky na desku a propracovala pořádně rukama. Ten cukr potom pustil šťávu tím propracováním.

autor: Svetlana
vloženo: 15.12.2009 13:03:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Magdalenko, já jsem to už dole taky psala...při dvou vejcích jsem měla kokosovou drobenku, když jsem přidala třetí, tak "silou vůle" jsem udělala kuličky...je pravda, že se krásně upekly, chvíli jsem měla strach, že se rozpadnou, ale do druhého dne hezky zatuhly, jsou měkounké, výborné...asi to chce fakt víc vajec...prostě, aby se pohodlně hmota spojila...

autor: magdalenka
vloženo: 15.12.2009 12:59:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Radka, ja tiež zvyčajne robím zo snehu, teraz ma zlákala tá rýchlosť. Možno je problém vo veľkosti vajec...

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.12.2009 11:40:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Magdalenka,tak nevím co jsem s tím provedla,ale opravdu se my to nespojilo,a testo bylo jak na drobenku,jako když je hodně vysušenej kokos,něco pohromadě po upečení zůstalo,manžel to ďobe a říká že je to dobrý,ale fakt i po upečení se my rozpadaj.Myslím že dnes raději upeču kokosky se sněhem jak jsem zvyklá.

autor: hafikov
vloženo: 14.12.2009 20:51:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělala jsem je a jsou moooc dobré.smajliksmajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 14.12.2009 20:14:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Radka, pred polhodinou som vytiahla z rúry. Lyžicou som formovala kopečky, pred pečením to bola hustá "kašička" a po upečení to drží po kope. Tak neviem, prečo sa ti to nepodarilo...

autor: Radka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.12.2009 20:03:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem tyhle kokosky zkusila,ale tedy nevím no,těsto se rozpadalo.Přidala jsem tedy ještě jedno vejce a stejně to nedrží pohromadě.Nějak jsem to,ale uplácala ve hrudky,ale v troubě se to celé rozpadá.Připadá my,že je to těsto hrozně suché.Peču leta a né že bych byla nějaký začátečník,ale fakt by mě zajímalo jak to těsto má držet pohromaděsmajlik

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.12.2009 16:57:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejsem žádná velká kuchařka, ale tenhle recept je skvělý, rychlý a hlavně jednoduchý. Já nemám ráda kokos,ale rodinka si je chválí a tchýně si hned po ochutnání vzala recept a už je má taky hotovésmajlik A s vykrajovátkem je to bombasmajlik

vloženo: 13.12.2009 13:36:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Petra (neregistrovaný/á) to vykrajovátko je na jedné z fotografií, jestli se nemýlím, je to taky tvořítko na melounové kuličkysmajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.12.2009 12:48:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtěla bych je také dělat a to opravdu jen 2 bílky na 200g kokosu? A co je míněno s tím vykrajovátkem smajlik, děkuji za vstřícnost. Petra

autor: Zdenka1
vloženo: 12.12.2009 17:30:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik23smajlik

autor: Katka (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.12.2009 16:35:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě jsem kokosky dodělala u musím uznat, že chutnají nejlíp ze všech, který jsem kdy zkoušela, a přitom jsou nejjednodušší! smajlik

autor: maris
vloženo: 12.12.2009 12:27:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky peču podle tohoto receptu už asi třetí rok, ale letos chci poděkovat Helle za super vychytávku s vykrajovátkem. smajliksmajlik, přidávám taky fotku.smajlik

autor: Svetlana
vloženo: 11.12.2009 07:29:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...včera jsem upekla, vyzkoušela, receptík předávám s díky dál...jen jsem měla asi malá vejce, musela jsem jedno přidat, protože se hmota šíleně drobila...ale po upečení jsou mňam mňam...smajliksmajlik

autor: Khase
vloženo: 10.12.2009 20:47:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikajícísmajliksmajlik,dávám bodíksmajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.12.2009 18:40:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím,,Kokosky jsou báječné .Nikdy mi moc nešli ,ale tyto se snad ani skazit nedají,,A jsou prostě báječnéééééésmajliksmajlikDěkuju a krásné svátky.smajliksmajlik

vloženo: 10.12.2009 11:09:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím, takže se těsto připravuje i se žloutkem? žádné šlehání sněhu? Jsou opravdu měkké? Jak se znám tak mě to ztvrdne. Máte někdo nějaké rady?

autor: Eva (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2009 17:02:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

upečeno,ochutnáno...jsou výbornýsmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 06.12.2009 18:53:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Upečenosmajlik Tyhle kokosky jsou vynikající, jednoduché a rychlé-prostě 3 NEJ...budu je dělat každý rok a jak tak koukám, možná znova ještě teďsmajlik Bod č.16 je jasnej, dala bych jich i vícsmajlik
Přidala jsem fotkysmajlik

autor: 123Rony321
vloženo: 06.12.2009 15:24:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

.... a myslím, že ani další dvě dávky do Vánoc nevydržísmajlik

autor: 123Rony321
vloženo: 06.12.2009 15:23:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vynikající!!!!! Bohužel dnes tvoříme znovu, neboť zbylo minimum. Všem doporučuji !!!!!!

autor: socatko
vloženo: 04.12.2009 22:14:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ja kokosky miluju, jsou tak sladoucke a v puse se hned rozpousti, tyhle vypadaji uzasne, vyzkousim v nedeli!!! smajlik

autor: Petule-02
vloženo: 02.12.2009 18:35:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já jsem dnes kokosky dělala podle tohoto receptu a nevím co jsem zkazila,ale po upečení ztvrdli a skončily v košismajlikNevíte čím se to stalo?

autor: BILKOVAI
vloženo: 02.12.2009 18:34:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jeeej, vzpomínka na mládísmajlik Takové dělala moje maminka.smajlik

autor: Jana Kutačová (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.12.2009 17:38:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem strašně moc ráda,že se Vám kokosky tak daří a že chutnají.Taky už jsem je letos napekla ze dvou dávek a mám obavu,že je to do Vánoc pořád málosmajlik

autor: janina (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.11.2009 23:33:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky musím vyzkoušet, jsem moc zvědavá a ohlasy jsou tady supersmajlik Dělávala jsem je taky se sněhem. Jo a ještě něco,jak je uskladnujete,zvlášť, jednou se mi všechny kokosky jakoby rozteklysmajlik byla jsem z toho na pepku..Dáváte je zvlášť či s jiným cukrovím...Nevím proč tady někdo rejpe, že je tento recept od jinud. Je to jedno, hlavně že tu je a čtenáři jsou spokojený. Někteří lidé, jsou fakt hrozní...Hezké svátkysmajlik

autor: autor (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.11.2009 16:09:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to uplne spersmajliksmajliksmajlik

autor: Lucia
vloženo: 23.11.2009 07:48:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

VÝBORNÉ!!!!!smajlikMůžu jen DOPORUČIT...BODÍKsmajlik

autor: Pavla (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.11.2009 21:37:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Třeba Tě zaujmou.Já je zkusímkramnd@seznam.cz

autor: Verunka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2009 12:09:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak dlouho to trvá prosím..A jak dlouho se to peče a nakolik v normalni troubě ona neni elektricka.smajlik

autor: Verunka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.11.2009 12:08:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No sestra je delala a jsou mc dobre..smajlik

autor: Tana K
vloženo: 18.09.2009 11:44:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Na tyto kokosky jsem se chystala tak dlouho, až na ně konečně došlo.smajlik Jsou vynikající a opravdu ihned měkké. Z těsta jsem tvarovala malé kuličky, které jsem na plechu dotvořila tak, aby udělaly malé zaoblené kopečky. Pekla jsem je v elektrické troubě na 130 stupňů 45 minut a po vychladnutí jsem je slepila kakaovým krémem a rybízovým džemem s lineckými kolečky. Rodina ochutnala a shodli jsme se na tom, že můžou být i bez toho spodku, třeba jen polité čokoládou. Kokosky jsou prostě výborné. Na Vánoce letos určitě budou.smajlik

autor: eevza
vloženo: 17.08.2009 07:05:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mohla bych mít dotaz?mě by zajímalo na kolik je tak mám péct?dekuji

autor: cathleen
vloženo: 29.07.2009 13:56:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Celá, kokosky jsou opravdu rychlé a moc dobré.smajlik

autor: amater (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.07.2009 13:43:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

davaji se tam celá vejce nebo ne smajlik

autor: Denisa
vloženo: 11.06.2009 14:17:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělávám také hlavně na vánoce a proto bodíksmajliksmajlik

autor: Bibinka
vloženo: 02.06.2009 22:39:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jéééé, ty jsou tak jednoduché a chválené, ty musím vyzkoušet stůj co stůj-ukládám k vyzkoušenísmajlik

autor: cathleen
vloženo: 24.12.2008 08:03:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Strašné....smajlik Včera ráno jsem je upekla, a přestože manža i syn kokos nemusí (peču z něj hlavně pro sebe), po obědě už nezbyla ani jedna, normálka mi je kluci sež.ali!!!smajlik

Tak jsem musela upéct další, rovnou ze dvou dávek. Dávám za jedna s vykřičníkem!smajlik

autor: Marta
vloženo: 19.12.2008 10:38:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak jsem se večer do nich také pustila, jsou skvělé smajliksmajliksmajlik

autor: Jitka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.12.2008 19:42:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ahojky,dneska to budu zkouset,tak doufam,ze to vyjde,kdyz to kazdy chvali!!!!!!!!!!smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Tereza (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2008 20:24:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkoušela jsem Vaše cukroví..Vždy se mi kokosky buď připekly nebo pak ztvrdly...byzkoušela jsem proto Vaše kokosky a jsou výborné,měkkoučké...smajliksmajlik

vloženo: 10.12.2008 12:11:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vašku, zkus to, taím tedy zaregistrovaný nejsismajlik

autor: Václav Froněk (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.12.2008 11:09:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pokusil jsem se zaregistrovat ( po informaci jedné mé internetové přítelkyně), ale nevím , zda se mi to podařilo . Rád se zapojím do debaty, když budu cítit potřebu. Váš Václav.smajlik

autor: Jana (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.12.2008 18:27:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kokosky pro zaměstnané ženy:o).Dělaly jsme je s kamarádkou ze 4 dávek a ještě je budeme přidělávat a slepovat s lineckým kolečkem rybízovou marmeládou.Moc dobré.o))

autor: Paprika
vloženo: 02.12.2008 09:49:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hello, skvělý nápad s tím vykrajovátkem.smajliksmajliksmajlik

autor: maris
vloženo: 02.12.2008 08:57:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vybusna: já mám taky každou jinou, ale zase je vidět, že je to ruční práce, ne ? smajliksmajliksmajlik

autor: vybusna
vloženo: 02.12.2008 08:06:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hella tie kokosky su jedna ako druha. moja mamicka robievala puserliky, tak, ze ich vytlacala cez okruhlu trubicku. tiez vyzerali jedna ako druha.....ja toto raz neviem pochopit...moje by boli kazda ina.

autor: Hella
vloženo: 01.12.2008 23:09:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsou moc dobré, ale čím světlejší, tím lepší, jinak se ale rozleží. Tvarujeme kuličky rukou nebo nandaváme lžičkou. Ideální je použít takové udělátko, které jsem vyfotila (slouží na vykrajování kuliček např. z melounu). Z jedné dávky je 63 ks.

vloženo: 30.11.2008 17:53:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hmm, ještě jsem nikdy nedělala kokosky bez sněhu, mám na něj alergii, jako na bílky, tak třeba to vyzkouším letos!smajlik

autor: Hella
vloženo: 30.11.2008 17:47:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jano, vaše kokosky jsou známe z Kuchařky on-line po názvem Kokosky raz dva. Škoda, že jste ten název změnila smajlik

autor: Pavlínka* (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.11.2008 14:18:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksouhlasímsmajlik

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.09.2008 12:33:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept velmi jednoduchý, výborné na chuť. Můžu jen doporučit...smajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

kokosky měkké plněné kokosky hned měkke nejjednodušší recepty vánoční kokosky recepty kokosky nejlepsi kokosky rychlé kokosky z bílků kokosky - recept nejjednodušší kokosky kokosky se salkem nejjednodussi cukrovi kokoska recept vánoční cukroví kokosky nejlepsi recept na kokosky jak dlouho péct kokosky jak upect kokosky kokosky z bílků osvědčený recept na kokosky jak péct kokosky nejlepší kokosky recept recepty na vánoční cukroví kokosky recept na kokosky recept kokosky kokosky raz dva jednoduche kokosky kokosky-recept recepty-kokosky recepty na kokosky kokosky recept kokosky z bílků hned měkké vanocni cukrovi recepty kokosky kokosky hned měkké výborné kokosky kokosky recepty koksky dobré kokosky kokosky cukroví kokosky jak na měkké kokosky rychle kokosky kokosky cukroví mekké kokosky




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz