Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos na hlívách

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

1. 2. 2011 22:25

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie921 kJ / 220 kcal
Bílkoviny10,35 g
Tuky1,95 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 33 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ryba by po pečení neměla být uvnitř syrová, ale zároveň také ne přepečená, aby zůstala šťavnatá. Dobrou přílohou jsou třeba pečené brambory.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

2. 2. 2011 11:29

:-p:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2011 10:20

Karolíno, vítej na Topreceptech.:-K Ryby mám moc ráda, myslím, že recept dlouho nezůstane bez fota. Bohužel, ale nyní bez mé účasti:-(, foťák mám v opravně:-(

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: losos v remosce filety z lososa recepty losos z remosky losos s hlívou ústřičnou losos s hlivou hlíva ústřičná losos losos na hlívě ústřičné losos remoska losos s hlívou ustřičnoz recept hliva ryba losos a hlíva ústřičná recepty na lososa losos s hlivou ustricnou.recepty recepty losos v remosce losos hliva ustricna recept hliva ustricna tunak hlíva ústřičná s lososem hlíva ústřičná a losos filet z lososa karbanatky z hlívy

Suroviny: losos, hlíva ústřičná, paprika čerstvá červená, cibulka jarní, koření provensálské, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Losos na hlívách

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q23R