Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nekynutý chléb z podmáslí a piva

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 2. 2011 16:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 490 kJ / 2 746 kcal
Bílkoviny89,27 g
Tuky72,22 g
Vláknina20,25 g
Cholesterol 660 mg
Sodík 13,34 g
Sůl25,06 g
Sacharidy424,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na přípravu není třeba ani pekárna, jistě by stačilo důkladně těch 10 min. prohníst rukama, ale proč nevyužít nabízenou techniku, když práci ušetří :)

Do trouby jsem dala i kastrůlek s vodou, ale myslím, že není nutné.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

conkverka

19. 5. 2013 19:46

předevčírem upečen,dneska peču znovu:yes::-) moc dobrý:-K

isindy isindy

8. 2. 2011 22:12

BILKOVAI, to je mi líto, ale i tak díky za komentář :-K jak říkáš, 100 lidí - 100 chutí ;-)

BILKOVAI BILKOVAI

8. 2. 2011 22:01

Upečeno a musím konstatovat, že nám nechutnal. Vůbec to nepřipomínalo chutí chleba, přestože jsem přidala i mouku chlebovou. Na pohled vypadal krásně, to je fakt, ale to je tak vše. No, sto lidí, sto chutí. Snad jsem někoho neodradila, aby vyzkoušel. Druhým bude možná chutnat;-)

mangiochemipiace

8. 2. 2011 12:18

:-p:-p:-p:-D:yes:

Betyna

8. 2. 2011 08:12

+1 vypadá moc dobře

isindy isindy

6. 2. 2011 23:02

Nadjo, já jsem dělala na zkoušku z poloviční dávky, "spolklo" mi to přesně 250g mouky a 1 polévkovou lžíci navíc...možná jiná mouka...:-8:-8:-8 chleba je opravdu trochu hutnější, není to taková ta nadýchaná kynutá vata, ale u nás zmizel...takže ani neposoudím, jaký je 2.den :-O

V každém případě děkuji, žes tak rychle vyzkoušela a i za fotečky :-K, chleba máš moc hezký :yes:

Nadja Nadja

6. 2. 2011 21:04

Tak jsem improvizovala, podmáslí nahradila rozředěným jogurtem, pivo měl soused. A hned jsem zadělala, ale někde se chybička vloudila - těsto bylo moc řídké, zapracovala jsem spoustu další mouky. Chleba se upekl perfektně, i na řezu vypadá dobře, ale je takový hutnější. Tak příště vyzkouším s podmáslím.
Přidala jsem foto, ale klidně ho vymaž, chceš-li.

senky senky

6. 2. 2011 20:27

:yes::yes:+

misza misza

6. 2. 2011 20:07

:-*:yes:

isindy isindy

6. 2. 2011 20:03

Bibi, já taky raději kynutý (svůj k svému :-8:-D), ale tento je dobrý a jako vychytávka, když není čas na kynutí (teda těsta, mně to jde pořád :-O), tak fajn vychytávka ;-)

Bibinka Bibinka

6. 2. 2011 20:01

Isahu, máme rádi kynuté, ale ten tvůj vypadá dobře a jedle, tak ho vyzkouším;-) Máš 13.bodíka:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 2. 2011 19:48

Tak to jooooo, ten vypadá supééér!!:-O

isindy isindy

6. 2. 2011 19:16

díky všem :-K, chleba je fakt dobrý a hlavně - rychlý, odpadá min. 1,5h. kynutí ;-)

isindy isindy

6. 2. 2011 19:15

Jani, tak tady máš řezík ;-)

Jikotka Jikotka

6. 2. 2011 19:06

Krásný chlebík...:-p:yes::yes::-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chléb z podmáslí chleba z podmáslí chleba z piva domácí chleba z podmáslí chléb z piva podmáslí recept na chleba z podmáslí domací chléb z podmasli chleba s podmáslí chléb s podmáslí recept na chléb z podmáslí chléb podmáslí chléb z podmasli recept domaci chleb nekynuty chleba podmáslí nekynutý domácí chleba nekynutý domácí chleb domaci chleba nekynuty domácí nekynutý chléb domácí nekynutý chleba

Suroviny: mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, soda jedlá, máslo, kmín celý, vejce, podmáslí, pivo světlé

TopRecepty.cz

Nekynutý chléb z podmáslí a piva

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VNwo