Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí biskupy s okurkovo smetanovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

11. 2. 2011 15:16

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie1 622 kJ / 388 kcal
Bílkoviny17,63 g
Tuky26,69 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 93 mg
Sodík 510 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy19,18 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Sice chápu, že mnoho čtenářek udělá fůůůůj a blééééé, ale tento sortiment byl běžně v prodeji. Tak na co asi? Co už s tím? Možná pro psy? Jenže já jsem si fakt pochutnal. http://clupmi.blog.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

23. 1. 2014 21:54

Dalibor: Díky za komentář, doplnění informací a za podporu, že se to dá jíst. :-p

Dalibor

23. 1. 2014 11:41

Výborné. Vařit jsem to nechal hodinu, nevadilo to. Biskupy normálně prodávají v řeznictví, 95 kč za 1 kg. Jsou vyčištěné, jen omýt a šup do hrnce. Ňam.

clupmi clupmi

12. 2. 2011 18:07

Díky všem za komentáře. Někdo by to měl vyzkoušet a provést tak verifikaci validity (ověření pravdivost) a přidat mi tam foto.:-Khttp://miric.unas.cz/

clupmi clupmi

12. 2. 2011 18:00

S tím hodinovým dušením nevím, už si to nepamatuju, ale jak jsem to tehdy hned zapsal, tak jsem to teď jen zkopíroval sem. Tučné jídlo to je, fakt to není pro žádné dietaře, ale spíš pro horníka co vyfaral ze šachty a přišel ze šichty dom. :-):-D:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 2. 2011 17:59

Tak to je zase něco;-):-p:yes:

Pajaska Pajaska

11. 2. 2011 17:16

:-D:-D:-D No já nevím,ale biskupy jsou hodně tučné a kor krůtí a kysaná smetana taky a máslo...No ,nemůžu posuzovat,dokud jsem nezkusila.Ale takto dlouho je vařit v PATLAKU,tak by byla z toho kaše.:-)

Jenny

11. 2. 2011 16:30

hmm,biskupy miluju,:yes:+2:yes:ale jen nemám tlakáč,nestačilo by to jen dusit třeba v parním hrnci nebo to upéct...:-?
ukládám :-K:yes:

spagetka spagetka

11. 2. 2011 16:27

Hm, toho času jsem si nevšimla, na tlakáč a krůtí se mi to zdá taky hodně.....

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 2. 2011 16:03

:-ORecept to není špatný;-)ale s minimálním množstvím vody tj 1,5dl vody a hodinu v tlakáči:-O:yes:I kdyby té vody bylo víc,tak za hoďku ty biskupy budou na maděru:-Sneví,nevím-nevloudila se ti tam do času nějaká chybka:-*

clupmi clupmi

11. 2. 2011 15:47

Cenu bych klidně uvedl i sem, jenže si ji nepamatuji. Bylo to už dýl.

spagetka spagetka

11. 2. 2011 15:44

Můžu se zeptat na cenu? Když tak ji písni do SZ, kdybys ji nechtěl dávat sem, já jen pro porovnání

clupmi clupmi

11. 2. 2011 15:42

Právě, že u nás v řeznictví to měli v misce ve vitríně už nachystané i s cenou. Kde to vzali, proč to vzali a jestli to mimo mně vůbec někdo koupil, to nevím?:-)

spagetka spagetka

11. 2. 2011 15:38

clupmi, což o to, je to určitě dobré:yes::yes: - ale nevím,co mi provede řezník, až mu řeknu o hlavní surovinu, i když on teda pro zákazníky nemožné dělá ihned, zázraky do tří dnů :-D:-D

k.radulka k.radulka

11. 2. 2011 15:30

Nooo Retigová by z tebe měla radost:yes::-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci biskup corničonky kuřecí biskupy slepičí biskup biskup co je biskup krutibiskup corničonka biskup maso drůběží biskup biskup jídlo pečený krutí biskup co je drůbeží biskup biskup u drůbeže prdel- biskup biskup u kurete biskup z kurete biskup u kouhuta prdel biskup jidlo biskup

Suroviny: biskup krůtí, máslo, bujón slepičí, smetana zakysaná, jogurt bílý, okurky sterilované, jíška, voda, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Krůtí biskupy s okurkovo smetanovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YM2A