Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s dírkami

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

3. 7. 2008 12:17

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 363 kJ / 2 238 kcal
Bílkoviny370,76 g
Tuky68,01 g
Vláknina7,52 g
Cholesterol 825 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,00 g
Sacharidy33,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rujet rujet

22. 2. 2015 16:20

:-p:-p:-p

eligie eligie

26. 5. 2013 09:18

Já si práci ulehčuju tím, že maso s cibulí dám do keramického pekáče a vrazím do rozpálené trouby - pekáč samozřejmě přikrytý - tam dusím téměř do měkka a pak dopeču. Ale za bodík stejně stojí, dělala jsem nedávno, větší porci s tím, že něco uložím na mrazák, ale než k tomu došlo, tak to chlapi stihli zblajznout.

Simona Skolakova Simona Skolakova

13. 10. 2011 07:33

Tak to je moc hezký receptík a i fotka nádherná;-):-p+1:yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

13. 10. 2011 07:12

:-8Nádhera! Nějak podobně jsem dělávala telecí ořech, ten se ale v ranečku opatrně vařil v ochucené vodě a krájel na slavnostní mísy studený.:-p

Merylas Merylas (moderátorka)

12. 10. 2011 21:07

maris: Teď jsem o tomto u jiného RCP psala;-)
Moc pěkný recept i Tvá fotka;-):yes:

maiva maiva

12. 10. 2011 19:54

Dobré maso, dřív se hodně dělávalo a s poctivým špekem:-pDávno jsem nevařila, díky za připomínku- jen to chce sehnat solidní hovězí, že jo:-D:yes:
Maris a moc pěkná fotka:yes:

maris maris

12. 10. 2011 19:49

BILKOVAI: Ivetko děkuji,:-K ale hlavně vyzkoušej receptík, je to opravdu moc dobré:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

12. 10. 2011 19:42

Maris, překrásná fotka. Hovězí masínko můžeme:-*:-p

maris maris

12. 10. 2011 19:29

Toto je typický přiklad toho, jak některé starší, vynikající recepty mají malý počet bodů. Jsem přesvědčená, že by tu teď zazářil:yes:
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny ";-):-D
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.

maris maris

11. 7. 2009 14:30

Jani, pipre, děkuju:-)Jani,:-D ono by to šlo i z vepřového, určitě by to bylo výborné, ale zase jiná chuť.

pipre pipre

11. 7. 2009 12:34

Vypadá to moc dobře a dávám bodík:yes: ten je i pro Maris za krásné a lákavé fotky :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 7. 2009 12:29

maris, řeknu ti bez mučení, že jsem včera na to v noci koukala a nebyla jsem si jistá, jestli ráno seženu nějaký solidní kus hovězího, tak jsem udělala ty flíčky se zelím. No a jak se tak dívám, ještě, že tak!:-D:-)) Každopádně, určitě si to někdy prubnu. Vepřové mám v mražáku pořád, s hovězím je to horší. V Albertu bych ho nebrala a tzv.Supergongu je to trochu z ruky, ale je tam za skoro poloviční cenu. Tak příště!;-) No a tvoje fotky rozhodně zaslouží plus.:yes::yes:

maris maris

11. 7. 2009 12:28

Moc dobré:-p dávám bodík:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: keramický pekáč recepty hovezi krk recepty hovězí z keramického pekáče plněné tortily hovězím masem španělské ptáčky recept recepty v keramickém pekáči hovězí na pekáč recepty 1900 recepty \"telecí ořech\" hovězí pečeně merunkovy kompot žemlovka recept

Suroviny: hovězí zadní, párky, slanina, olej, cibule, kečup sladký, rajče, mouka, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Hovězí s dírkami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MR1