Hovězí s dírkami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 363 kJ / 2 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 370,76 g |
Tuky | 68,01 g |
Vláknina | 7,52 g |
Cholesterol | 825 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 33,10 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2015 16:20
26. 5. 2013 09:18
Já si práci ulehčuju tím, že maso s cibulí dám do keramického pekáče a vrazím do rozpálené trouby - pekáč samozřejmě přikrytý - tam dusím téměř do měkka a pak dopeču. Ale za bodík stejně stojí, dělala jsem nedávno, větší porci s tím, že něco uložím na mrazák, ale než k tomu došlo, tak to chlapi stihli zblajznout.
13. 10. 2011 07:33
Tak to je moc hezký receptík a i fotka nádherná+1
13. 10. 2011 07:12
Nádhera! Nějak podobně jsem dělávala telecí ořech, ten se ale v ranečku opatrně vařil v ochucené vodě a krájel na slavnostní mísy studený.
12. 10. 2011 21:07
maris: Teď jsem o tomto u jiného RCP psala
Moc pěkný recept i Tvá fotka
Moc pěkný recept i Tvá fotka
12. 10. 2011 19:54
Dobré maso, dřív se hodně dělávalo a s poctivým špekemDávno jsem nevařila, díky za připomínku- jen to chce sehnat solidní hovězí, že jo
Maris a moc pěkná fotka
Maris a moc pěkná fotka
12. 10. 2011 19:49
BILKOVAI: Ivetko děkuji, ale hlavně vyzkoušej receptík, je to opravdu moc dobré
12. 10. 2011 19:42
Maris, překrásná fotka. Hovězí masínko můžeme
12. 10. 2011 19:29
Toto je typický přiklad toho, jak některé starší, vynikající recepty mají malý počet bodů. Jsem přesvědčená, že by tu teď zazářil
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.
Jani, asi sem už nechodíš, ale nedávno jsem opět dírkované hovězí vařila. Recept už jsme " vzali do rodiny "
Bod už jsem dala dávno, další bohužel nejde.
11. 7. 2009 14:30
Jani, pipre, děkujuJani, ono by to šlo i z vepřového, určitě by to bylo výborné, ale zase jiná chuť.
11. 7. 2009 12:34
Vypadá to moc dobře a dávám bodík ten je i pro Maris za krásné a lákavé fotky
11. 7. 2009 12:29
maris, řeknu ti bez mučení, že jsem včera na to v noci koukala a nebyla jsem si jistá, jestli ráno seženu nějaký solidní kus hovězího, tak jsem udělala ty flíčky se zelím. No a jak se tak dívám, ještě, že tak! Každopádně, určitě si to někdy prubnu. Vepřové mám v mražáku pořád, s hovězím je to horší. V Albertu bych ho nebrala a tzv.Supergongu je to trochu z ruky, ale je tam za skoro poloviční cenu. Tak příště! No a tvoje fotky rozhodně zaslouží plus.
11. 7. 2009 12:28
Moc dobré dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 4 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 4 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 18 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 19 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 22 minutami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 46 minutami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 52 minutami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 1 hodinou
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 1 hodinou
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: keramický pekáč recepty hovezi krk recepty hovězí z keramického pekáče plněné tortily hovězím masem španělské ptáčky recept recepty v keramickém pekáči hovězí na pekáč recepty 1900 recepty \"telecí ořech\" hovězí pečeně merunkovy kompot žemlovka recept
Suroviny: hovězí zadní, párky, slanina, olej, cibule, kečup sladký, rajče, mouka, pepř, sůl
Hovězí s dírkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MR1
13 názorů