Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Můj segedínský guláš

Segedínský guláš je typická ukázka chuťově skvělého a přitom jednoduchého jídla z jednoho hrnce. Nejlépe chutná druhý, až třetí den, kdy se propojí chuť měkkého masa a kysaného zelí. Chybět nesmí mletá paprika a zakysaná smetana.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 2. 2011 22:07

Suroviny pro 8 porcí

8 porcí

Nutriční hodnoty

Energie18 108 kJ / 4 328 kcal
Bílkoviny224,34 g
Tuky353,90 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 6,67 g
Sůl16,20 g
Sacharidy48,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

iroot

17. 3. 2024 09:55

Vynikající, jen dávám trochu víc zelí <3

kuchartom

27. 2. 2024 18:18

Super 😋

Palika Palika

16. 2. 2022 23:06

Erzsebet: souhlas :-)

mika59 mika59

10. 8. 2021 14:26

Guláš je dobrý, jen jsem zahustila cuketou místo mouky..vložila jsem foto..:-K

luciehutt luciehutt

28. 6. 2017 22:37

Dobrota. :-) Akorat ho delam podle sebe.. Trochu speku s jednou cibulkou, pouze plec, zadne koreni na gulas, smetana normalni a tak dve lzice max. :-) Ovsem at je to tak ci onak, segedin je proste skvela basta :-)

burda

12. 12. 2015 12:06

Místo mouky je dobrý třeba jemně nastrouhat dvě brambory,a vařit společně se zelím, taky to pěkně zahustí. Po mouce se práší od huby :-))

Miškys

1. 7. 2015 23:31

Segedínský guláš byl opravdu moc dobrý,moc jsem si na něm pochutnal.
DĚKUJI:-p:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2014 22:14

kucerova45:;-):yes:

kucerova45 kucerova45

30. 3. 2014 21:58

Jani, vůbec to nevadí, ba naopak.;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2014 13:34

Evi, dovolím si přidat foto, pokud nevadí :-)

Erzsebet

2. 2. 2014 17:20

Vsetko O.K., len tá múka - tá tam nepatrí - v Madarsku sa guláse nezahustujú.

taddy1 taddy1

15. 5. 2013 17:02

Výborný, dneska jsem ho podle tohoto receptu vařila. Akorát jsem přidala bobkový list, použila vývar, který jsem právě dělala na polévku, jinak přesně podle receptu. Ze tří velkých cibulí jsem měla strach, že bude guláš moc sladký, ale byl to dobrý chuťový kontrast ke kysanému zelí. Zbyl ještě na zítřek, chutě se rozleží - to si dáme :-p. Dávám bodík.

kucerova45 kucerova45

23. 3. 2013 19:18

Nepokazí,taky ho používám.;-)

ramona

23. 3. 2013 19:11

jistěže každý jak má rád ... předchozí recept byl jen o jedné cibuli,tak jsem šla dál a tak tento:-D:-p:-) ted dělám ...koření nemám doma,tak jsem dala masox,ten nic nepokazí ...

kucerova45 kucerova45

23. 3. 2013 18:55

U nás si dává každý feferonku až na talíř,tolik kolik má rád,já mám raděj bez feferonky,ostré nemusím a vnouček taky ne.;-):-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: segedínský guláš nejlepší recepty segedinsky gulas segedínský guláš se zakysanou smetanou nejlepsi segedínský guláš výborný segedínský guláš segedínský guláš z bůčku segedínský guláš speciál výborné recepty na segedinsky guláš nejlepší recept na segedínský guláš segedínský guláš bez smetany segedínský guláš recept segedínský guláš top recepty segedin z bucku segedinsky gulas se smetanou nejlepší segedinsky gulaš recept guláš segedínský guláš z bůčku recept segedin guláš recept segedinsky gulas segedínský guláš z veproveho bucku

Suroviny: bůček vepřový, plecko vepřové, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, koření na guláš, sůl, kmín mletý, zelí kysané, smetana zakysaná, mouka polohrubá

TopRecepty.cz

Můj segedínský guláš

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G9yL