Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná játrová paštiková pochoutka

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

19. 2. 2011 15:56

Suroviny

Porce: Jidlo minim. na tyden a porce individualni

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 678 kJ / 3 030 kcal
Bílkoviny181,91 g
Tuky229,00 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 3,25 g
Sodík 3,46 g
Sůl8,88 g
Sacharidy56,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

23. 2. 2011 21:58

Musím se přiznat, že jsem domácí paštiku ještě nikdy nedělala, protože mám z dětství nehezké vzpomínky. Jezdili jsme s rodiči na chalupu často za tmy a někdy se stalo, že jsme zajeli zajíce nebo i srnu a já jsem nenáviděla to jejich nadšení, že zabili lesní zvířátko ("bude maso" :-/:no:)...Dodnes mi je těch zvířat líto a při vzpomínce jsou mi rodiče zas tak nesympatičtí, jako tehdy. No a těšili se, že bude paštika... Nikdy jsem ji nevzala do pusy, stejně jako maso z králíků, se kterými jsme si hráli... Ale - když suroviny koupím, bude to něco jiného...takže ráda zkusím...

senky senky

19. 2. 2011 19:44

Domácí paštika je delikatesa už jenom proto,že víme,co jíme:yes::yes:

Iriska Iriska

19. 2. 2011 18:37

Domácí paštika nikdy nezklame :yes::yes:+ bod

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2011 17:47

Paštiky máme rádi:-pa tato je taky príma:-*+6:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2011 17:21

Jéé, to vypadá na dobrou paštiku!! Mńáám!! Já jsem paštiková a nedávno jsem dělala z drůbežích jater, jen nevím, jestli byla od jikotky, nebo Růži :-D, ale byla vynikající:-p:yes:

monikaK

19. 2. 2011 17:10

ukládám a určitě vyzkouším:yes:

marcik marcik

19. 2. 2011 17:05

ukládám, mám ráda paštiky:-K:yes:

ivulinka ivulinka

19. 2. 2011 17:01

Ivi, posílám ti prvního bodíka, protože domácí paštičky mám moc ráda.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halloweenské pochoutky játrová paštika delikates recept pastikova forma retro paštiky paštikové formy játrová paštika jatrova pastika se slaninou posli recept jatrova pastika játrová paštika retro vepřová játrová domácí paštika recepty vynikajici játrová paštika pastikova omáčka jatrova paštika vepřova haloweenské pečivo játrová paštika za studena haloweenské pochoutky vetrnik delikatesa recept paštikové knedlíčky jak zjemnit játrovou paštiku recept na jemnou jatrovou pastiku

Suroviny: játra vepřová, slanina libová, slanina anglická, cibule, vejce, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, květ muškátový, koření kari, sádlo, voda

TopRecepty.cz

Jemná játrová paštiková pochoutka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jvQP