Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rizoto s hovězím masem

Hodnocení receptu je 4,4 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 2. 2011 11:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 403 kJ / 574 kcal
Bílkoviny24,65 g
Tuky37,34 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy33,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

svíčková se používá z palce nebo ze špičky, je to ořez když děláte steaky :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Karla

14. 9. 2015 08:07

:yes::yes::yes:

monika

6. 5. 2013 10:06

mysulka mysulka

22. 2. 2011 20:21

:-p:yes::yes::yes:;-)

ivulinka ivulinka

22. 2. 2011 16:38

Mňam a nádherné foto, mám ráda rizoto.

majda 2

22. 2. 2011 13:50

Krásné,bohatě sýpané sýrem,zaslouží si další bodík!:yes::-))Rizoto mám ráda,ale rýži k masu moc nemusím,mám raději brambory na všechny způsoby:-)):yes:

Fantom

22. 2. 2011 13:40

taky mam rád džuveč ale je to prostě jiné jídlo a pokud budeme vařit všichni stejně, tak nemáme proč tady psát recepty;-):yes:

Fantom

22. 2. 2011 13:29

Světlanko nemusíš se bát rýže je obecně zdravá ale obsahuje jako každá potravina malé množství silic a eterických olejů, nehledě že při vaření ve vodě je dietnější a nezatěžuje tolik střeva, navíc podívejte se na Japonce, Thajce, Číňany atd jak jsou štíhloučcí:-D to mají z té vařené rýže

jasminne1

22. 2. 2011 13:24

Co se tyce ryze, slysela jsem, ze spravne se ryze ma delat tak, ze se dusi v troube nebo v hrnci na ryzi a vody by melo byt tolik aby ji ryze celou nasala do sebe. Tam ty latky podle me taky zustanou. Ale v cine se to tak pry dela...

Svetlana Svetlana

22. 2. 2011 13:23

...a toto http://www.toprecepty.cz/recept/2972-rizoto-trochu... miluju a můžu třikrát týdně...:-O

Svetlana Svetlana

22. 2. 2011 13:20

:-O:-O...wow...fantome a to já jako přílohovou rýži miluju dušenou rýži na cibulce a tam mi všechno zůstává uvnitř...co se z ní uvolňuje...potvora!...:-)

rebeka rebeka

22. 2. 2011 13:15

krásně jedlé foto:yes::yes::yes::-K

jasminne1

22. 2. 2011 13:11

Je pravda, ze ja jsem zvykla z prave svickove delat jen steaky, ale mozna se sidim o spoustu dobrych jidel. Kazdopadne gulas z prave svickove jak kdysi varil p. Gott to uz bych fakt zaplakala;-(
Ale tohle muzu vyzkouset :yes:

Fantom

22. 2. 2011 12:51

Světlanko už to mam vyzkoušené ale z pohledu moderní kuchyně je dušení rýže v rizotu téměř nepřípustné, při vaření rýže dochází k uvolňování látek které lidské tělo nepotřebuje a naopak při delším vaření či dušení masa dochází k větším ztrátám jak na hmotnosti tak na energetické hodnotě masa. pokud budete sledovat asijskou kuchyni tak téměř vždy se rýže vaří zvlášť, a poté se dál zpracovává.:yes:

Svetlana Svetlana

22. 2. 2011 12:36

:-)...to musíš vědět ty, ale někdy to vyzkoušej...;-)

Fantom

22. 2. 2011 12:34

Světlanko u toho těstovinového to jde ale tady musí být rýže hotová;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rizoto s hovězím masem hovězí rizoto rizoto z hoveziho masa hovezi rizoto recept rizoto recept s hovězím masem rizoto s hovezim rizoto hovězí italské rizoto s hovězím masem rizoto z hovězím masem hovezi ryzoto rizoto s mletým hovezim masem recept na rizoto z hovězího masa rizoto recept ryzoto s hovezim masem risoto s hovězím masem rizotos hovězím masem recept na rizoto s hovezim masem recept na hovězí rizoto ryze s hovezim masem rizeto s hovezim

Suroviny: cibule, olej, svíčková hovězí, solamyl, protlak rajčatový, žampióny, sůl, pepř mletý, rýže, sýr strouhaný, voda

TopRecepty.cz

Rizoto s hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/1YjP