jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Rizoto s hovězím masem

Rizoto s hovězím masem
nahoru
Rizoto s hovězím masem Rizoto s hovězím masem
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hovězí maso
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

Cibule-100g
Olej-2 PL
Pravá svíčková-400g
Solamyl-1 PL
Rajčatový protlak-50g
Žampiony čerstvé-200g
Sůl
Pepř mletý
Rýže vařená-800g
Sýr strouhaný-100g
Voda

Postup přípravy receptu

Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme.
Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a orestujeme do zlatova. Pak přidáme maso a žampiony a znovu opečeme. Nakonec dáme protlak, podlijeme trochou vody a krátce podusíme pod pokličkou. Vmícháme uvařenou rýži a dochutíme solí a pepřem.
Podáváme sypané strouhaným sýrem a se zeleninovým salátem nebo kyselou okurkou.

Poznámka

svíčková se používá z palce nebo ze špičky, je to ořez když děláte steaky :-)

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
10 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Rizoto s hovězím masem"

autor: monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.05.2013 10:06:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik mňamkahttp://www.toprecepty.cz/recept/19186-rizoto-s-hov...

autor: mysulka
vloženo: 22.02.2011 19:21:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 22.02.2011 15:38:05   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mňam a nádherné foto, mám ráda rizoto.

autor: majda 2
vloženo: 22.02.2011 12:50:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásné,bohatě sýpané sýrem,zaslouží si další bodík!smajliksmajlikRizoto mám ráda,ale rýži k masu moc nemusím,mám raději brambory na všechny způsobysmajliksmajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 12:40:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

taky mam rád džuveč ale je to prostě jiné jídlo a pokud budeme vařit všichni stejně, tak nemáme proč tady psát receptysmajliksmajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 12:29:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Světlanko nemusíš se bát rýže je obecně zdravá ale obsahuje jako každá potravina malé množství silic a eterických olejů, nehledě že při vaření ve vodě je dietnější a nezatěžuje tolik střeva, navíc podívejte se na Japonce, Thajce, Číňany atd jak jsou štíhloučcísmajlik to mají z té vařené rýže

autor: jasminne1
vloženo: 22.02.2011 12:24:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Co se tyce ryze, slysela jsem, ze spravne se ryze ma delat tak, ze se dusi v troube nebo v hrnci na ryzi a vody by melo byt tolik aby ji ryze celou nasala do sebe. Tam ty latky podle me taky zustanou. Ale v cine se to tak pry dela...

autor: Svetlana
vloženo: 22.02.2011 12:23:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

...a toto http://www.toprecepty.cz/recept/2972-rizoto-trochu... miluju a můžu třikrát týdně...smajlik

autor: Svetlana
vloženo: 22.02.2011 12:20:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik...wow...fantome a to já jako přílohovou rýži miluju dušenou rýži na cibulce a tam mi všechno zůstává uvnitř...co se z ní uvolňuje...potvora!...smajlik

autor: rebeka
vloženo: 22.02.2011 12:15:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

krásně jedlé fotosmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: jasminne1
vloženo: 22.02.2011 12:11:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je pravda, ze ja jsem zvykla z prave svickove delat jen steaky, ale mozna se sidim o spoustu dobrych jidel. Kazdopadne gulas z prave svickove jak kdysi varil p. Gott to uz bych fakt zaplakalasmajlik
Ale tohle muzu vyzkouset smajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 11:51:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Světlanko už to mam vyzkoušené ale z pohledu moderní kuchyně je dušení rýže v rizotu téměř nepřípustné, při vaření rýže dochází k uvolňování látek které lidské tělo nepotřebuje a naopak při delším vaření či dušení masa dochází k větším ztrátám jak na hmotnosti tak na energetické hodnotě masa. pokud budete sledovat asijskou kuchyni tak téměř vždy se rýže vaří zvlášť, a poté se dál zpracovává.smajlik

autor: Svetlana
vloženo: 22.02.2011 11:36:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik...to musíš vědět ty, ale někdy to vyzkoušej...smajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 11:34:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Světlanko u toho těstovinového to jde ale tady musí být rýže hotovásmajlik

autor: Svetlana
vloženo: 22.02.2011 11:31:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik opět bych rýži vysypala do směsky a nechala dojít smajlik

autor: misza
vloženo: 22.02.2011 11:23:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Parádasmajliksmajlik

vloženo: 22.02.2011 10:52:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jo tak z panenky to by asi šlo,z té dělám moc ráda a tu rýži jsem ještě nezkusila,tak vyzkoušímsmajliksmajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 10:51:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani ,děkuji za příspěvek jste moc milásmajliksmajlik

vloženo: 22.02.2011 10:42:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Stret, mravenčí kukly?smajlik. Já nevím, každý má asi rád jinou rýži, ale mne třeba Basmati, nebo jasmínová rýže totálně zklamala a tahle parboleid je z mého pohledu fakt nejchutnější rýže. No, taky si myslím, že jiné hovězí by se dělalo hodně dlouho, ta svíčka bude nejlepšísmajlik

vloženo: 22.02.2011 10:39:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fantome, to nemá chybu!!!smajliksmajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 10:22:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to na každém jaké použije maso ale u zadního nebo roštěnky to nebude tak jemné, dá se použít i vepřová panenka a nebo kuřecí prsa, postup je stejný a když máte uvařenou rýži tak máte jídlo za pár minut hotovésmajliksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 22.02.2011 10:18:24   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hezký recept, ale taky bych použila nějaké pěkné mladé zadní hovězí... smajliksmajliksmajlik

autor: srettka
vloženo: 22.02.2011 10:17:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

parboleid?? to je jak mravenčí kuklysmajlik lepší dlouhozrnka a ještě lepší jasmínkasmajliksmajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 10:14:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

radulko musela bys koupit nějakou mladou roštěnou mramorovanou páč je to minutková úprava, a rýže parboiled co se nikdy nelepísmajlik

autor: Fantom
vloženo: 22.02.2011 10:11:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tohle je lepší než ten steaksmajliksmajlik

autor: k.radulka
vloženo: 22.02.2011 10:11:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jaký druh rýže? nestačilo by to z roštěné?smajlik

vloženo: 22.02.2011 10:10:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No to si tak někdo papkásmajliksmajlik,je to hezký receptík,ale já bych použila určitě levnější kousek hovězího a ze svíce bych si udělala bifteksmajlik,ale nic proti každý podle sebe.smajlik+1smajlik

autor: srettka
vloženo: 22.02.2011 10:06:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No tě bůh, rizetko z pravý svíce...to je jak z Intercontinentálusmajlik
kurňa, ale táák dobře to vypadásmajliksmajliksmajliksmajlik
p.s.bod za fotosmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte aktuální rok

Tématické fráze

rizoto se syrem a hovezim jak na spravne rizeto rizoto s hovězím masem protlak asijská kuchyně recepty rizoto s masem rizoto s hovezim hovězí svíce hovezi rizoto recept hovězí rizoto pravá vepřový svíce recept rizoto s mletým hovězím recepty na risotto s hovězím masem rizoto basmati parboleid rizoto s hovězím masem recept italské rizoto s hovězím masem rizoto ze zadního hovězího co k vařenému hov. masu hovězí zadní rizoto omáčka s rýží a hovězím masem pravé italské rizoto s hovezím hov.zadni hruska co je hovězí svíce veprove minutkove rizoto hovězí kliška rizoto recept hovězí rizoto rizoto s mletým hovězím masem a zeleninou rizoto z hovězím masem vařeným a zeleninou rizoto s steaku rizoto z hoveziho masa rizoto hovězí rizoto hovezi maso rizoto s hovězím masem co ze zbytků hov.masa a rýže vařené rizoto s hovězím masem¨ recepty z hoveziho masa rýže parboleid kapustové placičky s hovězím masem placičky z mletým hovězím masem italské rizoto z mletého rizoto s hovězím mletým masem teleci rizoto recept správné rizoto s hovězím masem




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz