jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  36 000  receptů

Kadlíkova masová konzerva

Kadlíkova masová konzerva
nahoru
Kadlíkova masová konzerva Kadlíkova masová konzerva Kadlíkova masová konzerva Kadlíkova masová konzerva
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Vepřové maso
Počet porcí Počet porcí: 14 sklenic

Suroviny:

5 kg libový vepřový ořez
0,5 kg vepřový podbradek
0,5 kg vepřové kůže
česnek /moc/
sůl, pepř, kmín

Postup přípravy receptu

Po dlouhé době jsem ochutnal konzervu zvanou - vepřové ve vlastní šťávě. Po rozdýchání šoku, vydesinfikování dutiny ústní rumem a zkrmení konzervy psům jsem vyrazil do místního řeznictví a zakoupil suroviny. Maso jsem nakrájel na drobné kostky, kůže předvařil /použil jsem zkonzervovaný vývar z kořeněného laloku, viz můj předchozí recept/. Do masa jsme vníchal sůl s rozetřeným česnekem /moc/, opepřil, pokmínoval, a dal na dva dny odležet do lednice. Poté jsem do sklenic dal na dno kousek předvařené kůže, sklenice nadusal masem, toto zakryl dalším kusem kůže, zalil necelým deci masového vývaru. Steriloval jsem 2x po 1,5 hodině na teplotu 100 - 110 stupňů, v rozmezí 24 hodin. Náklady na půlkilovou sklenici byly cca 22 korun, chuť ve srovnání s tím koupeným bramborovosojovoseparátním amarounem nesrovnatelná...
Vím, že podobné recepty tady jsou, ale přesto jsem neodolal. Takovouto sklínečku masa, krajíc čerstvého chleba, cibuli, pár zavařených feferonek "beraních rohů", a pochopitelně studené pivo, tak si představuju snídani pravého moravského zemana!!!

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
57 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Kadlíkova masová konzerva"

autor: Ladik (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.02.2014 17:41:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Váš recept je bomba, moc chválímsmajlik

autor: Sarami (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.11.2013 20:59:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji za vynikající recept...od té doby co znám tento recept, bych si vepřové maso v konzervě nekoupila. Vyrábím tuto specialitu v pravidelných intervalech...a právě si jdu namazatsmajliksarajova@seznam.cz

autor: Tom Beyk
vloženo: 09.07.2013 20:01:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Věra: ...udělá to taky. Nejlépe plnit sklenice asi 2,5-3cm od vrchu.
Já dávám na 1kg masa 17g rychlosoli (i když ji dnes zatracují, že to je nezdravá chemie - jím to celý život) a krájím ho na kostky. Kůži je lepší dát jen na dno nebo ji nechat na masu - když se dostane navrch tak je trochu tuhá. Nakonec ještě jedna zkušenost - do každé sklenice dávám navrch 2PL vody - z toho je pak ten výtečný rosol. Dobře utáhnu víčka a jinak do toho nedávám vůbec nic (žádné koření ani česnek). Vařím první den 2hod. a druhý den 1hod. Je to pak typická výborná chuť vepřového ve vlastní šťávě. Věřtesmajlik

autor: Věra (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.06.2013 07:49:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím všechny, máme svoje čuníky a zavářím guláš, paštiku a mleté pečené maso, ale "vepřovku" jsem ještě nezkoušela, chci to napravit, ale mám technický dotaz: Na obrázcích vidím sklenice úplně plné, když jsem zavářela poprvé guláš a mleté a naplnila jsem takto sklenice, všechno to dobré mastné mi uteklo, konzervy byly poživatelné, ale suché jak troud - syrové maso to neudělá? Díky

autor: martin (neregistrovaný/á)
vloženo: 19.12.2012 09:35:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: honauer.dana@seznam.cz (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.05.2012 11:54:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

karlíku proč mi pul várky ztuhlo a pulka ne nejde mi to na rozum a bylo to stejně dělané najednou že by špatné uzávěry an víčkách-,smajlik

autor: Markitek
vloženo: 13.04.2012 18:00:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vzpoměla jsem si, když jsem byla dítě a tohle se u nás dávolo do konzervy, někdy i uzené, vrátím se k tomu díky, bodík je zaslouženýsmajlik

autor: Michaela (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.02.2012 10:57:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je super.Kupuji konzervu na rizoto a fakt nic moc.Jen mě zaráží náklad na jednu sklenici.Přijde mi to hrozně málo 22,-Kč.Předpokládám nakoupení masa a kůží asi na 500Kč.

autor: honauer.dana@seznam.cz (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.12.2011 10:29:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vynikající nápad jemné dobré lahudka kam se hrabou ty šmejdy co je tam napsáno vepřové konzervy pa.

autor: trojzubec72 (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.12.2011 07:06:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Neco fantastyckeho!!! Nam,nam,nam!!! 100 bodusmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 10.12.2011 09:52:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Kadlíku. Protože je ten pravý čas na domácí zavařování vepřového masíka, tak jsem znovu na TOP procházel, abych o něco nového nepřišel. Protože tvůj věk 206 let se dosschoduje s mým jsem rád, že i chutě máme stejné a recepty podobné. FANDÍM TI. Václav. + bodík už jednou ode mne byl tak nejde další. ŠKODA.

autor: valsor
vloženo: 15.11.2011 10:40:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mamka tuhle mňamku taky dělá a mohu říct že je to skoro stejné složení a postup.Už se těším až pojedu na sobotu na návštěvu to bude připravená sklenice s masíkem půl bochníku chleba cibulka sůl,pepř a vychlazené pivko smajlik smajlik

autor: hafikov
vloženo: 27.10.2011 18:56:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku, zapomněl jsi upozornit,že jsou silně žravésmajliksmajliksmajlik.Nějak se mi vytrácejí ze spíže a v myčce se objeví prázdná sklenicesmajliksmajliksmajlik

autor: jimidi
vloženo: 06.08.2011 22:47:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Pajaska
vloženo: 03.08.2011 18:38:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám úplně stejně jako Magdalenka.Přesně popsala důvod dvojí konzervace.Nikdy mne to nevypeklo podle jí popsaného postupu.Také ponořuji celé sklenice i s víčkem do vody,tak cm nad.Léty ověřené!!smajliksmajlik

autor: magdalenka
vloženo: 03.08.2011 15:48:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucie79:Ja som mäsové konzervy - sklené poháre, viečko s červenou gumičkou - sterilizovala celé ponorené vo vode. Sterilizujú sa dvakrát, druhýkrát o 24 - až 48 hodín, autor hore to uvádza. (Spóry rôznych mikroorganizmov odolávajú vysokým a dlhotrvajúcim teplotám, druhá sterilizácia likviduje už vyklíčené spóry, ktoré tam teoreticky môžu byť. nebezpečný je Clostridium botulinum, jeho jed, tzv. botulotoxín.)

autor: spagetka
vloženo: 03.08.2011 15:30:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

lucie79: nejsem autor, a Kadlík se určo ozve. Podle mne můžeš použít oba způsoby. Aspoň já pokiud mám třeba jen 2-3 sklenice troubu nerozpaluju, ale dám do hrnce,pokud mám větší množství, pak do trouby smajlik

autor: lucie79 (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.08.2011 15:04:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtela bych zkusit tuto konzervu. Mohli by jste mi poradit, jestli můžu zavařit konzervu v troubě nebo musím v hrnci ponořenou ve vodě.

autor: jambajs
vloženo: 22.07.2011 20:07:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku díky za inspiraci,zavařuju manželovi hotovky a po vyzkoušení receptu mi připomíná "nezapomeň na vepřovku". Takže posílám bodíksmajliksmajliksmajlik

autor: retrakarka (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.07.2011 21:12:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kájo ÚŽASNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsmajliksmajliksmajlik

autor: DANA HONAUEROVÁ (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.07.2011 15:40:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksuper skvělé masíčko,nechala jsem se inspirovat a udělala to ze 3 kg ořezu a zbytku libové plece.je to skvělé nádherná konzistence-jen u nás ve spíži se to začalo ztrácet,chodí si tam členové rodiny a umyjí i skleničky ,myslí si,že to není k poznání.děkuji a s pozdravem dana

autor: alibabanovakova (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.03.2011 02:20:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zkusila jsem a povedlo se - super.Jen příště nedám česnek jenom sůl,nějak mi to tam vadí. Použíla jsem 2 kg bůčku, seřízla kůži
uvařila ji zvlášt a pak i s vývarem zalila syrové maso -tím jsem si zajistila větší množství dobrého rosůlku. Díky za inspiraci.

autor: Kadlik
vloženo: 18.03.2011 12:37:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak přiznám se, že jsem použil všechny sklínky, které jsem doma našel.... A víčka - typu - pasuje, tak tam půjde... Jenom je před použitím ještě vyvařím.... smajlik a doufám, že trvanlivost bude co nejdelší, páč nějaký domácí bacil způsobuje, že se už několik skleniček ztratilo....smajlik

autor: chocolate
vloženo: 18.03.2011 12:28:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ifča:Tyto víčka jsou určené přímo na zavařování masa
http://www.hyperzbozi.cz/zbozi/v%ED%E8ko%20OMNIA%2...

autor: ifča (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.03.2011 12:25:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vypadá to super, jak dlouho vydrží konzervy? a kde je skladovat?a jak vypadají ta úžasná víčka?

autor: Irrena
vloženo: 17.03.2011 09:42:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Maso jsem udělala, ale nějak jsem to s tím česnekem a solí přehnala, no jo moje blbostsmajlik

autor: anina (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.03.2011 12:45:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadliku přičtení vašeho receptu jsem slintala a hned zítra jdu koupit maso a vyzkouším to. Díky za ispiraci už nevím co dělat k večeři a díky vašemu receptu mám o starost néněsmajlik

autor: Irrena
vloženo: 11.03.2011 16:45:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku skvělésmajliksmajlikBudu se muset pokusit tuhle dobrotu vyrobit, protože ty koupené konzervy se opravdu už jíst nedajísmajlik

autor: Alexa (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.03.2011 16:38:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku, ty jsi génius!!! Nešlo by to lidi zorganizovat aby místo toho hulváta Pohlraicha / snad jsem to napsala dobře, já mu totiž nemohu přijít na jméno/ byl na primě s vařením náš Kadlík ??????

autor: clupmi
vloženo: 10.03.2011 18:43:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já bych byl hodně opatrný, myslím, že jsi mohl otrávit psy?!?!smajlik
Jinak samozřejmě plusový bodík už přistál a ukládám do oblíbených.

autor: senky
vloženo: 02.03.2011 07:53:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

100% souhlassmajliksmajliktaky si zavařuji domácí masové konzervy,jen z pečeného masa,to milujemesmajlik

autor: Ludmila66
vloženo: 28.02.2011 12:31:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikSuper recept bezvadně napsaný smajlikUž jsme vyzkoušeli, zavařili, ochutnali...Velké nadšení smajliksmajlik

autor: Marsi Mesi
vloženo: 26.02.2011 00:02:43   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Týýý jo, je půlnoc a mně kane slina na klávesnicismajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: iveta (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.02.2011 23:21:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: AniCiz
vloženo: 25.02.2011 21:01:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlikvšechno už bylo řečeno mňammmsmajliksmajliksmajlik

autor: PET-lahev
vloženo: 25.02.2011 14:05:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik

autor: PET-lahev
vloženo: 25.02.2011 13:42:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jak nemám ráda udělování bodů předem bez vyzkoušení, tak tady jednoznačně zavařené maso obměkčilo mé srdce smajlik Obdivuji autora za vůbec vytvoření něčeho takového a ještě s tak vtipným popisem smajlik Rozhodně vyzkouším, děkuji za recept a posílám bodíka smajlik

autor: majda 2
vloženo: 25.02.2011 13:09:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Škoda,že to tady nebylo začátkem týdne,zavařovala jsem hotovky pro syna na hory a mé nápady mě nějak opustily.Recept už mám uložený,brzy bude léto a zas se někam pojede.smajliksmajliksmajlik

autor: jollka
vloženo: 25.02.2011 11:22:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku super, při čtení receptíku jsem se i dost nasmálasmajlik bramb....amaroun dost dobrý jasný bodíksmajliksmajliksmajlik

vloženo: 25.02.2011 10:34:08   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Máte pravdu už kdysi dávno před 20lety jsme chtěli pouze víčka s červenou gumičkousmajliktak jak uvidím kupuji do zásoby,abych mohla vyzkoušet "masovky"smajliksmajliksmajlik

autor: cathleen
vloženo: 25.02.2011 10:17:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Musím se přidat k debatě o víčkách...minulý týden jsem dělala paštiku, manžel byl vyslán koupit mi víčka s červenou gumičkou. Ve 3, možná i 4 obchodech mu tvrdili, že už se nevyrábí, že má vzít bílá - univerzální. Nevzdal to a v dalším obchodě mi ta červená normálně koupilsmajlik
Tohle jsme zažili už i před dvěma lety - také nám tvrdili, že jedině bílá víčka. Pro mě jsou ale jistotou jen ta s červenou gumičkou.

autor: spagetka
vloženo: 25.02.2011 10:00:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Merylás - Kadlík ti za sebe určitě taky odpoví, já pro jistotu kupuju už jen ty s červeným těsněním, někde jsem poslouchala nějaký pořad, že prý ty červený tou výrobní technologií mají lepši těsnící efekt...

autor: Merylas
vloženo: 25.02.2011 09:55:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku, tady musím dát palec nahoru, to by jinak nešlosmajliksmajlik Jen se chci ještě zeptat na víčka. Jestli používáš s bílou nebo tou červenou gumičkou. Já vždy na maso a houby kupovala ty s červenou, prý to jsou víčka určené přímo k těmto účelům. Nikdy jsem neriskovala ty druhé, tak nevím, jestli je to jedno nebo ne.smajlik

autor: Pajaska
vloženo: 24.02.2011 23:26:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik Naprosý souhlas,také dělám vlastní vepřovky.Kupované bláto nemusíme.Zavařuji také 2x,má to důvody!Jinak kůže dávám syrové,protože uvolní klih právě do konzervy a je tam potom sulcík.Mňam.Bod jak Brno.smajliksmajlik
Rizoto z této vepřovky je pochoutka.Jen já nedávám česnek a ani koření,ale to jen,že je chci mít k univerzálnímu použití.smajlik

autor: LidaD
vloženo: 24.02.2011 23:04:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pane Kadliku,
ja veprove nejim, takze nemuzu komentovat, ale Vase erteplova smes (dalsi recept) je naprosto bezchybna. Hlavne si ale moc vazim toho, ze jste se ujal (podle Vaseho alba fotek) tech trech nadhernych stvoreni. Jenom doufam, ze na ne nebude moc casto zbyvat bramborovosojovoseparátní amaroun smajlik, ale radeji Kadlikova veprova konzerva smajlik

vloženo: 24.02.2011 14:57:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlikU tohoto receptu,jeho postupu,hodnocení kupované plechovky a komentářů napsaných pod rcp jsem se opravdu s chutí nasmálasmajliksmajlikJe to pravda,že ty kupované za nic nestojí a já si vždy připomenu onu nezapomenutelnou chuť domácí vepřovky,kterou dělávala teta se strýcem doma v Medlešicích u Pardubic
Kadlíku,díky za připomenutí mládí a krásné chutismajliksmajlik+29smajlik

autor: janek53
vloženo: 24.02.2011 13:25:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ano, jdu na tosmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: maiva
vloženo: 24.02.2011 13:21:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku, skvělésmajliksmajlikjeden neví kdy se může hoditsmajlikkonzervárny mohou jít do výslužbysmajliksmajlika bod rozhodně zasloužísmajliksmajlik

autor: Pajaja
vloženo: 24.02.2011 12:27:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jůůů, to je nádhera! A to nemluvím o praktičnosti. . . smajliksmajlik +25

autor: marcik
vloženo: 24.02.2011 11:37:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ukládámsmajlik a určitě vyzkouším, a to musím přiznat, že nic podobného jsem ještě nedělalasmajliksmajlik+smajlik

autor: Klariska
vloženo: 24.02.2011 11:30:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Při čtení receptu jsem si vzpomněla, že před dvaceti lety mamka běžně zavářela maso z našeho čuníka a jaká to byla dobrota, díky smajliksmajlik.

autor: Bibinka
vloženo: 24.02.2011 10:57:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku, no jo no, zase to moje oblíbené masosmajlik, to jsou chutěsmajlik Já bych jako Vašík volila také prorostleší maso, to úplně libové není až tak supr, ovšem každý to má rád jinak. Dávám ti 21.bodíksmajlik

autor: spagetka
vloženo: 24.02.2011 10:33:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik

autor: eva hubova
vloženo: 24.02.2011 10:13:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik+18

vloženo: 24.02.2011 09:56:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj Karle. Jsi proti mně kluk/tobě 45 a mě 66/ ale chuťě stejné. Jak píšeš. Otevřít domácí flašku s vepřovím je brána nebezská. Já dělám taky, ale už nemám takové zuby HI HI HI a tak raději více BŮČKU. Ale dobře je připomínat co možná často aby se na dobrůtky nezapomělo. máš +bodík 17

autor: Lenka30
vloženo: 24.02.2011 09:46:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik takovou konzervu milujeme smajliksmajlik ohřátou i studenou smajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 24.02.2011 09:45:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku, jsou psi po požití té konzervy ještě naživu ? Také zavařujeme nadvakrát. +14smajlik

autor: alena (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.02.2011 09:42:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky jsem si kdysi koupila malou vepř.konzervu. Na víčku namalovaná kotleta a ve vnitřsmajlik fuj hnusná sekaná. Dík za receptsmajliksmajlik

autor: MajkaM
vloženo: 24.02.2011 09:35:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Také jsme takto maso zavařovali, je to velká mňamkasmajlik

autor: Jana Pá
vloženo: 24.02.2011 09:22:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

autor: Kadlik
vloženo: 24.02.2011 09:22:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik jenom doufám, že na tyto stránky nechodí moja MUDr Zorka... Ta by mě dala kapky, při dalším vážení, cholesterolu, vysokém tlaku!!!smajlik

vloženo: 24.02.2011 09:15:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Plus pro moravského zemana!!smajlik Vím, že srovnávat kupovanou konzervu a tuhle nelze. To je žrádlo, co?smajliksmajlik

autor: xanny
vloženo: 24.02.2011 08:13:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tak tento recept je suprovýsmajlik, určitě vyzkouším. Když minulý týden můj muž otevřel konzervu vepřového ve vlastní šťávě, měla jsem hodně podobné pocity, jak jsou popsané v receptu. Fujsmajlik. Zdá se, že i konzervy pro psy jsou lákavější než ty pro lidismajlik.

Takže vítám tuto domácí variantu, ukládám a posílám speciální bod za absenci chemie smajliksmajlik +1

autor: metema
vloženo: 24.02.2011 08:05:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Děkuji.smajlik

vloženo: 24.02.2011 07:57:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak mi to nedá a recept ukládám a vyzkoušímsmajliksmajlikkdysi to sestra dělávala a někdy se jim konzervy pokazily.Tak myslím,že to zavařování na 2x je na místě.smajlik

autor: Kadlik
vloženo: 24.02.2011 07:54:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já maso vždycky zavařuju nadvakrát.... jistota je kulomet. Přece jenom - není to konzervováno ničím jiným, ani ocet, ani hodně cukru, ani nějaký sorbitol...smajlik a přiznám, že ty kůže předvařím, ani nevím proč. Že by proto, že se pak líp krájí??smajlik a taky proto, že při tom krájení jich uzobávám... posolit a šup do krku!!smajlik

autor: Draha K
vloženo: 24.02.2011 07:43:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Kadlíku,posílám bodsmajlik
taky maso zavařujeme a tak vím,jaká je to dobrotasmajlik

autor: metema
vloženo: 24.02.2011 07:40:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jóóó dnešní "vepřová" konzerva není to co bývalosmajlik. Taky si zavařujeme, jelikož máme svoje čuníky. Jen mě nikdy nenapadlo kůže předem uvařit - dávám je syrové a zalévám trochou vody. Příště to zkusím takto - určitě to bude lepší. Jen jsem se chtěla ještě zeptat, proč zavářet nadvakrát? Aby byla jistota, že víčka chytnou? Jinak dávám další bod.smajlik

autor: suslajda
vloženo: 24.02.2011 07:35:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hnedka po ránu takové chutě smajliksmajlik+1

autor: sslunce
vloženo: 24.02.2011 07:30:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlikto je nádhera, gastronomická bomba, kam se hrabe Hamé

vloženo: 24.02.2011 07:22:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Téda Kadlíku je vidět,že jsi se zdravě nas...štval a vyrobil dle svého,hezky domácí hmmsmajliktak to chce bod +1smajliksmajlik

autor: monikaK
vloženo: 24.02.2011 07:18:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jóóó,domácí je domácí,pane zemane moravský Kadlíkusmajlik,nejze jinak,než souhlasitsmajlik


Přidat komentář


Vaše jméno:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel jedna a dva a znak ")" - např.: (5)

Tématické fráze

maso z konzervy recepty z masové konzervy masová konzerva masove konzervy jak na to zavařování konzerv domácí zavařování masa vepřová konzerva ve sklenici zavařování masa plechovky zavařování vepřového masa plechovky na zavařování domaci masova konzerva zavařování do plechovek zavařujeme hotovky domácí masové konzervy recept masová konzerva recept masové konzervy pro lidi konzervy na zavařování masové konzervy domácí domaci konzervy domací masové konzervy masove konzervy zavařovaní masa domácí vepřové konzervy jak dlouho vydrží konzerva domácí konzervy zavařování kadlikova masova konzerva masové konzervy recepty domaci konzerva masové recepty domácí vepřová konzerva zavařujeme maso zavařování masa do plechovek kadlikova vepřová konzerva vepřová konzerva domácí vepřovka masové konzervy recept plechovky na zavařování masa prázdné konzervy maso v konzerve zavařování masa do konzerv kadlíkova domácí psí konzervy




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Partneři

Recepty online Dobré Recepty Videorecepty Máminy recepty
Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Výměna odkazů | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
toprecepty.czToprecepty.cz toprecepty.skToprecepty.sk toppotraviny.czToppotraviny.cz topmoucniky.czTopmoucniky.cz topkonicek.czTopkonicek.cz