Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Boršč z Jeseníku

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

25. 2. 2011 19:14

Suroviny pro 12 porcí

12 porcí

Nutriční hodnoty

Energie8 669 kJ / 2 072 kcal
Bílkoviny396,93 g
Tuky23,85 g
Vláknina23,75 g
Cholesterol 805 mg
Sodík 956 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy55,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zapomněl jsem na cibuli, ale nic se nestalo. Tak snad příště.

http://jidlo.biz

http://miric.unas.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

clupmi clupmi

26. 4. 2014 22:29

Dělal jsem ho zatím jen jednou, protože je to na mě moc složité (hodně práce a já jsem lenivý), ale teď když jsem si ho připomněl, tak je fakt vynikající, až jedinečný. :yes:

mneneznas

25. 2. 2011 20:57

:yes::-)) +3

Jenny

25. 2. 2011 20:13

:yes::yes:

clupmi clupmi

25. 2. 2011 19:24

Je to moje vlastní kompilace a typická mužská fantazie. Je už tady tolik receptů na boršč, že jsem se musel vyhnout stejnému názvu a číslovat jsem ho nechtěl. Tak vznikl tento název. Nic inteligentnějšího mně momentálně nenapadlo. :-D
Ale musím sebekriticky přiznat, že si ho fakt všichni pochvalovali, i ti co v životě červenou řepu nejedli.

hanahcotton hanahcotton

25. 2. 2011 19:16

Clupmi já z Jeseníku pocházím, ale ten boršč fakt neznám ;-)No každopádně vypadá úžasně, takže bodík letí :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: boršč s červenou řepou zeleninovy boršč s červenou řepou boršč s červenou řepou bez masa boršč ze sterilované řepy pravý boršč s červenou řepou boršč s klobásou boršč s červenou řepou a masem boršč s červenou řepou s uzeným boršč boršč s červenou řepou recept boršč hovězí konzerva boršč s červenou řepou a klobásou boršč z uzeného masa boršč s uzeným masem boršč ze sterilované červené řepy boršč s červenou řepou s klobasou boršč s červenou řepou a mletého masa boršč s červenou řepou s mletym masem recept na boršč bez masa zeleninový borš

Suroviny: maso hovězí, kost hovězí morková, klobása, prsa krůtí, zelenina kořenová, zelí, řepa červená, šťáva z červené řepy, rajče loupané, fazole červené sterilované, sádlo, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř, ocet, smetana

TopRecepty.cz

Boršč z Jeseníku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NEL6