Hovězí naruby
Suroviny pro 1
1
6
Nutriční hodnoty
Energie | 10 017 kJ / 2 394 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,55 g |
Tuky | 220,92 g |
Vláknina | 10,87 g |
Cholesterol | 847 mg |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 6,59 g |
Sacharidy | 58,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme s vařeným nebo restovaným bramborem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 3. 2011 01:19
Daniella O.: to jsem moc moc ráda, že všem chutnalo udělala jsi nádherné fotečky děkuji
2. 3. 2011 00:32
Duckie, prave jsme dojedli tyhle vyborne rizecky. Chutnalo vsem, tim minim, ze je chvalila i dcera , takze posilam bodik cislo 13 a par fotek. Snad te potesi stejne, jako nas potesil tvuj receptik .
28. 2. 2011 22:17
Sodovka: děkuji za bodík recept mám od své skorotchýně, která je výborná kuchařka..a řekla mi: "peč to na 140° i míň 2 hodiny, to víš, je to hovězí"...její maso se nám vždy jen rozplývá na jazyku takže peču dle jejího návodu...a je to vynikající...
28. 2. 2011 22:03
Poprvé jsem takhle upravené hovězí maso jedla před 25 lety. Malému synovi jsem ho musela velice často dělat. Masíčko je dobré s bramborovou kaší. Dvě hodiny je ale zbytečně maso péct. Stačí tak 45 - 50 minut. Tyhle hovězí řízky doporučuji vyzkoušet. Nebudete litovat. Posílám + 12.
28. 2. 2011 11:28
Mňamka
28. 2. 2011 10:20
to vypadá dobře, dala bych si
27. 2. 2011 19:42
Krásné, přidávám +10bodík, hned jak skolíme býčka, musím to vyzkoušet.
27. 2. 2011 11:59
27. 2. 2011 11:35
Moc pěkný fotopostup a určitě to bude dobrota, i když já hovězí raději na přírodno .
27. 2. 2011 10:47
Za dobrůtku kterou dělávám s těma hříbkama dávám další plusík+6
27. 2. 2011 09:29
Duckie, já tě vítám v naší Topácké rodině jako nového a dalšího člena a přeji ti, aby se ti tu líbilo jako nám a pozor: Toprecepty jsou velmi náchylné k závislosti
Za tu dobrotu, kterou mimochodem taky dělám i když malinko jinak a říkáme tomu "Medvědí pracky", ti dávám 6.bodík
Za tu dobrotu, kterou mimochodem taky dělám i když malinko jinak a říkáme tomu "Medvědí pracky", ti dávám 6.bodík
27. 2. 2011 09:09
že já debil, navzdory zkušenostem, vždycky nahlídnu.... a dietní předsevzetí v pérdeli... Tohle musím vyzkoušet...
27. 2. 2011 08:01
Ahoj,ja to dělam podobně už léta,obalím jen v mouce a vejci,možno i dvakrát,podlévam jen vodou,posypu cibulí na hrubo a na kolečka mrkví,je to jednodušší a taky skvělé,ale to Tvoje taky zkusím.
27. 2. 2011 01:24
eva hubova: děkuji za krásné foto s houbami to určitě příště vyzkouším!
27. 2. 2011 01:16
Taky tak dělávámněkdy posypu ještě podrcenými sušenými houbami,postup stejný jen peču na 180° asi hodinu..dovolila jsem si přidat foto,když tak smažu+4
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 3 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 5 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 10 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 11 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Fit salát
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 1 hodinou
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 1 hodinou
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 4 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 5 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak vybrat hovězí přední maso? Záleží, na co jej chcete použít
Kuřecí maso na kari s rýží a zeleninou: Šťavnaté a křehké kousky masa v indickém stylu mají příjemně pikantní chuť
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
Další recepty
Tématické fráze: hovězí řízky naruby hovězí řízek naruby hovězí na prirodno řízky naruby z hovězího masa hovězí maso na přírodno maso naruby řízky naruby z hovězího hovězí v páře řízky naruby recept hovězí řizek na ruby hovězí řízek hovězí na ruby hovězí na páře hovězí řízky řízky naruby hovězí řízek naruby z hoveziho masa hovězí plátky na ruby hovézi řizky na ruby hovézi řizky na ruby řízek naruby v troubě
Suroviny: maso hovězí, cibule, slanina, vejce, strouhanka, olej, masox, voda, pepř, sůl,
Hovězí naruby
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEgp
19 názorů