Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nádivka z cukety nebo z patisonu

Nádivku z cukety doplněnou strouhanou nebo drobně pokrájenou uzeninou, můžeme podávat s bramborem, nebo jen se zeleninovým salátem. Dobře okořeněná, vonící česnekem, je dobrá teplá i studená.

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 7. 2008 12:22

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie16 156 kJ / 3 861 kcal
Bílkoviny101,71 g
Tuky308,90 g
Vláknina73,00 g
Cholesterol 1,37 g
Sodík 1,84 g
Sůl4,18 g
Sacharidy158,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nádivka je výborná i za studena.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 8. 2020 16:19

cathleen: Ivi díky;-):yes:já jsem dnes dělala,proto jsem si toho všimla a vidíš u sýra mi to uniklo.;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 8. 2020 16:14

Simona Skolakova: opraveno, Simčo, i u množství sýra byla chyba.

Simona Skolakova Simona Skolakova

17. 8. 2020 10:45

Tento receptík je tady už dlouho,ale v surovinách stále není opraveno množství cukety;-)Prosím moderátorky zda by opravily:-K

lena

6. 9. 2015 12:46

Je to další výborný recept, jak zužitkovat patizon. Jen jsem dala šunku místo špekáčků, olej jsem vynechala (nevím, jaký má význam, vůbec mi tam tedy nechyběl), a mouky a vajec jsem dala také méně. Pekla jsem na pečícím papíru. Moc nám to chutnalo :-*

Simona Skolakova Simona Skolakova

9. 9. 2012 08:46

Brabloš:;-):-Dno chybička se vloudila;-)

Brabloš

9. 9. 2012 08:44

Tedy půl tuny patisonu se u mě v ledničce fakt nenajde.. a to jsem ten recept plánovala dělat.A i kdybych měla, za prvé by se mi to nechtělo strouhat, to bych si musela vzít týden dovolenou a za druhé by to asi 4členná rodina nespořádala.

Gabina

20. 1. 2010 20:14

Míšo, myslím, že bys je klidně mohla použít. Tady jde spíš o ovonění uzeninou

michsamant michsamant

20. 1. 2010 18:15

mohla by som pouzit miesto spekacikov parky? spekacky nedostanem kupit :-(

mirca75 mirca75

10. 10. 2009 00:36

Přidávám fotečku naší oblíbené mňamky:-p.

janatka janatka

17. 7. 2008 19:13

Také máme moc rádi hlavně cuketu.:-*

vybusna vybusna

16. 7. 2008 18:30

je vynikajuca..fakt vyborna

Marta Marta

15. 7. 2008 15:33

Tak u nás se toto peče opravdu často, je to žravé :-p, jen dávám míň vajec a oleje, místo špekáčku šunkovej salám a místo grilovacího majoránku.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recepty z patizonů patizon recepty patizony recept recepty s patizonem patizony nadivka z patizonu recept z patizonu recepty patizon recepty na patizony patizon recept úprava patizonu patizon recepty s patizony patizony recepty recept na patizon recepty z cukety recepty patizony recepty z patyzonu recept na patizony cuketova nadivka

Suroviny: cuketa, cibule, špekáček, vejce, kypřící prášek do pečiva, sýr nastrouhaný, česnek, koření grilovací, olej, sůl, pepř mletý, pažitka, petrželka, tuk, mouka

TopRecepty.cz

Nádivka z cukety nebo z patisonu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NN8