Bylinkové file zahrabané v bramborách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,49 g |
Tuky | 59,19 g |
Vláknina | 30,08 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 121,82 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můj dnešní experiment, tak ať chutná :-)
Podávejte např. s rajčatovým salátem
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 3. 2011 15:13
4. 3. 2011 11:56
3. 3. 2011 22:19
3. 3. 2011 21:46
3. 3. 2011 20:49
3. 3. 2011 20:30
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 6 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 22 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 1 hodinou
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 3 hodinami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 4 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 5 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 5 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 6 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 6 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
„Na povrchu klouzavý a uvnitř kyprý a vláčný….“ Jak vypadá knedlík a jak nok? Film Pelíšky nabídl před 25 lety jasnou odpověď
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: file recepty recepty na file recept na file zahrabané maso file recept filé bylinky filé recepty na bylinkách vše o bramborách recept file recepty file file na bylinkách file a brambor recepty,file filé vaření file zahrabané maso recept recepty na zahrabané maso file cibule brambory file jak dlouho vařit bylinkové recepty na ryby
Suroviny: brambory, pangasius, česnek, cibule, citron, tymián, bazalka čerstvá, koření provensálské, paprika sušená sladká, koření kari, koření gyros, sůl, máslo, olej olivový, smetana, sýr niva
Bylinkové file zahrabané v bramborách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EZPN
6 názorů