Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nádivka s kuřecím masem

Dozlatova upečená nádivka, krásně křupavá na povrchu, patří mezi oblíbené jarní a velikonoční pokrmy. Nádivku, plnou uzeného a kuřecího masa, můžete podávat samotnou, nebo jako přílohu.

Hodnocení receptu je 4,1 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 3. 2011 23:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 769 kJ / 1 857 kcal
Bílkoviny173,87 g
Tuky44,94 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 2,62 g
Sůl6,24 g
Sacharidy182,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Na Velikonoce nádivku dávám do vymazané formy na bábovku a pak jí upečenou vyklopím a krásně drží tvar a jenom se nakrájí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ajka

15. 3. 2015 23:01

ja delam z uzeneho a hodne zelenych bilinek je to velikonocni nadivka LE SKURETE TO TAKE ZKUSIM LAKAVE:yes:

jirka

20. 2. 2014 15:29

Dobrý :yes:

88paja

10. 4. 2011 23:14

Jj každý má rád něco jiného, ale já bych to asi bez přílohy nesnědla :-)

Miskulida

10. 4. 2011 15:22

Ono se to spíše podává bez přílohy (v našem kraji to tak bývá ale jak se říká, v každém kraji jiná tradice =) ) Jinak tohle je velká mňamka, mami vždy dělá na Velikonoce - děláme stejně ale mami vždy vyšlehá z bílků a sníh a pak to smíchá - je to takové více nadýchané =)

88paja

25. 3. 2011 19:43

Já už jsem to dlouho nedělala, takže fotku nemám, ale mám to v plánu, ta pak jí dodám.:-)Jinak já k tomu podávám brambory a třeba ta zeleninová obloha. Nebo někdy dám i zapéct k tomu brambory nakrájené na kolečka (na plechu a jenom osolené, aby to nebylo moc kořeněné, když už je ta nádivka taková výrazná):-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 3. 2011 11:00

Nevím,já bych podávala s bramborovou kaší,nebo aspoň s nějakým zeleninovým salátem;-)Ale složení surovin se mi líbí a i když by to bylo s fotkou lepší+bodík přidvám:yes:

Klariska Klariska

25. 3. 2011 10:33

Takže do ničeho nenadívat, rovnou (s nějakou přílohou) podávat? :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka ke kuřeti nádivka na plech nádivka do kuřete kureci nadivka nádivka nadivka s kuretem nadivka na plechu nádivka z kuřecího masa recept nádivka ke kuřeti recept na nádivku ke kuřeti rohlíková nádivka na plech nádivka s kuřecího masa nadivka s kurecim recepty nádívka ke kuřeti nádivka ke kuřeti recept nadivka na plech z rohlíku nádivka recept nádivka do kuřecího masa nádivka z rohlíku nadychana nadivka

Suroviny: maso kuřecí, olej, rohlík, mléko, květ muškátový, sůl, vejce, pažitka, tuk

TopRecepty.cz

Nádivka s kuřecím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7nkQ