Syrová rybízová šťáva
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 15 062 kJ / 3 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 900,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Šťava vydrží bez sterilzácie v poriadku aj 2-3 roky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 7. 2016 20:31
cecilka:
Já a filozof? Chraň Přírodo
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:
Já a filozof? Chraň Přírodo
No, Skuste si este raz precitat předchozí komentáře... (vyjma spagetčina, ta je opět za vařečku
Jen jsem se pokusil kulantně reagovat na impertinenci stran inteligence Andrea Komárková:
5. 7. 2016 14:01
casino: keby ste boli byvali mlcali, stali by ste sa filozofom. Skuste si este raz precitat vasu reakciu .
4. 7. 2016 18:53
casino: Vzhľadom k tomu, že takto robíme šťavu už niekoľko desiatok rokov, a šťava sa nesterilizuje, je surová, takže niečim sa konzervuje, a ešte sme na to neumreli, to považujem len za rýpanie. Keby sa dotyčná tak zdravo stravovala ako my, tak by sa trocha kyseliny benzoovej v šťave, ktorú použije možno 1x mesačne 1 lyžicu, nemusela báť. Mám pocit, že v strave, ktorú používa denne, zje oveľa viacej veci skutočne nie príliš zdravých.
4. 7. 2016 18:02
tejaja:
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...
No, kyselinu benzoovou nepovažuji za "hnus", ale ani její používání za projev nedostatečné "inteligencie"...
4. 7. 2016 06:55
tejaja:
4. 7. 2016 06:50
Andrea Komárková: Žeby to bolo nedostatkom inteligencie?!?
3. 7. 2016 10:24
Nechápu jak někdo může do domácího receptu dávat takový hnus jako je kyselina benzoová. To mi opravdu hlava nebere.
8. 8. 2008 08:08
Pridávame studenú vodu. Na lisovanie mám robot, takže je to rýchle Tento recept dostala moja mamička asi pred 40 rokmi od kolegyne, odvtedy to tak robíme
8. 8. 2008 07:14
Dělám stejně, většinou z černého rybízu. Rybíz nelisuju, jen rozmačkám a zalívám horkou vodou. Šťáva je dobrá.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recept na rybízovou šťávu stava z josty recept na domácí rybízovou šťávu ribizová šťáva domácí šťáva šťáva z černého rybízu vařená jak udělat rybízovou šťávu šťáva z josty za studena šťáva za studena rybízová štáva-recept domácí šťáva z josty šťáva z josty recept rybízová š´táva recepty na rybízovou šťávu červený rybíz za studena šťava černý rybíz recepty domácí šťávy domácí šťáva za studena rybízovástava
Suroviny: rybíz, voda, kyselina benzoová, cukr krystal, cukr
Syrová rybízová šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QVG
9 názorů