Mátová roláda
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 349 kJ / 2 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,52 g |
Tuky | 116,84 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 235,04 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 4. 2011 23:36
No toto mi uniklo.Máta už raší,takže žádný čaj,ale pořádný výluh. Ono je to totéž,ale ze zahrady má máta větší říz.Moc pěkná roláda.
15. 4. 2011 22:37
Fantome, roládu jsem dnes upekla. Roládu mám na zítřejší oslavu, ale už jsme to nevydrželi a ochutnali. Dcera prohlásila, že je roláda bezkonkurenční. Děkuji za prima recept. Dávám ti bodíka a přidávám foto.
9. 4. 2011 00:56
After eight v hezčím a větším balení roládky .
8. 4. 2011 22:38
V Tescu tak to jo..? Nekde : v regalu kypricich prasku?? Tak diky, kouknu, rolada a mata je fajn, jeste ten caj, tak ahooj Iva
8. 4. 2011 22:36
Eliza:dobrá já se teda vzdávam
8. 4. 2011 21:36
Fantome, sice jsem tvůj recept uložila, ale jestli si na něj troufnu...to je ve hvězdách. Rolády moc neovládám (leda tak masové, to zas jo...), měla jsem nedávno takovou povedenou sladkou premiéru, tady zdokumentovanou, ale jistá v kramflecích si nejsem, přiznávám bez mučení...
To nic nemění na kladném hodnocení tvého receptu .
To nic nemění na kladném hodnocení tvého receptu .
8. 4. 2011 21:19
Roládka mi evokuje svěžest a lehkost, teď si jen představuji ten kontrast, kdyby byla na fotce i červená jahoda.Fantome, máš moc šikovné ruce a ty nápady.
8. 4. 2011 21:12
Daniella O.:krásně napsané ty jsi prostě diplomat
8. 4. 2011 21:08
Anicko Kocikova, tak nepridavej to zelene potravinarske barvivo. Me tam osobne nevadi, evokuje chut maty, ( Fantom uvadi, ze z nouze pouzil vyluh z caje ). Je to naopak genialni napad. Na strane druhe chapu, ze nekomu barvy vadi.... na dovolene v Italii jsem jednou dostala k snidani modre rohliky a to jsem opravdu nepozrela. Nechapu tu barvu, ktera se absolutne nijak nepoji se surovinami. To bylo opravdu zvlastni. Tahle roladka je jina a to i barevne. Krasna.....
8. 4. 2011 21:02
misza:To budu moc rád a prosil bych fotku
8. 4. 2011 21:01
Jana Remkova:Jani ale něco hezkého mi napsat můžeš abych si o sobě mohl myslet
8. 4. 2011 21:00
Eliza:Kdo se bojí nemá co dělat v kuchynito ovšem není Tvůj případ ale až to zrealizuješ tak mi prosím přidej fotku
8. 4. 2011 20:57
zizala: u nás to nikdo nechtěl ochutnat ale nakonec to chutnalo všem dal jsem na polevu extra hořkou čokoládu 70% kakaa s nugetou a je to super
8. 4. 2011 20:55
Fantome vypadá to skvěle Určitě vyzkouším.
8. 4. 2011 20:55
Anna Kocikova:Aničko není to až tak jedovaté, je to cukr s kyselinou listovou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 4 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 6 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 13 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 3 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 3 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 4 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 4 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 4 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 4 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
MDŽ je Mezinárodní den žen: 16 receptů na retro občerstvení, které se podává dodnes
Další recepty
Tématické fráze: mátová esence mátová poleva matova napln peprmintová napln do bombonů rolada s nugetou mátová napln recept peprmintová esence japonská roláda banánová roláda s nugetou mátová esence potravinářská peprmintová roláda mátová esence na vaření mátová esence příprava studená roláda čokoladova peprmintová roláda recept mátová recepty kde se kupuje matova esence? roláda z pekarskych piškotu kramflek mátová zelená barva
Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, tvaroh plnotučný, cukr moučkový, ztužovač želatinový, potravinářské barvivo zelené, čaj mátový, čokoláda
Mátová roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2gPN
28 názorů