Jahodová mlska
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 347 kJ / 2 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,50 g |
Tuky | 43,32 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 572 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 434,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 7. 2020 21:05
Tak upečeno, ale to žele smíchané s dření mi tedy neztuhlo tak jak ztuhne samotná želatina. Chuťově je to vynukající.
25. 6. 2020 08:23
Díky za receptík, moc nám chutnala
13. 6. 2015 15:16
sice ještě není úplně vychlazená ale už jsme neodolali a je výborná, opravdu mlska
19. 4. 2015 07:02
Ľahký, osviežujúci zákusok. Použila som posledné mrazené jahody a na stretnutí z vysokej školy bol ocenený. Posielam bod a fotku.
17. 8. 2014 18:11
skvělý, hned se po něm zaprášilo
22. 6. 2014 18:18
Pavlaaaa: právě jsem taky včera pekla :) takže určitě nechat šlehačku trošku zatuhnout, a pak jen to želé nalít po celé ploše
22. 6. 2014 16:51
Dobrý den. Moc děkuji za úžasný receptík. Posílám zasloužený bodík Chtěla bych se ale zeptat zkušenějších pekařek, jak na ten moučník nalít to želé, aby to bylo takhle krásné? Já to želé mám je na částech a když jsem se to snažila rozetřít, zamíchalo se mi to do toho šlehačkového krému Může mi prosím někdo poradit, co dělám špatně
9. 8. 2011 14:32
Super děkuji, snad se mi povede dám pak vědět
9. 8. 2011 14:13
Klarys: Pyré z jakéhokoli ovoce je obecně prostě rozmixované, rozmačkané to dané ovoce. Přísady pak podle receptu , ať se ti povede, udělej tenhle recept prostě podle návodu, v druhé polovině, jak autorka píše, že máš také udělat pyré - jahody rozmačkáš, rozmixuješ a jedeš dál
9. 8. 2011 13:42
Ahoj budu ten to recept dělat v Pátek, tak mi prosím co nejdřív někdo odepište Jak se dělá jahodové pyré ?? Díky
25. 6. 2011 12:12
Děkuji za radu už sem měla pečenodošlo mi to při čtení návodu na želatině že to bude ona nakonec sem zkusila a vyšlo to poslala sem fotečky chutnala všem dokonce zítra peču další pro maminu chce pro hosty co čeká
24. 6. 2011 18:09
mickajm:používám tuto želatinuhttp://www.oetker.cz/oetker_cz/html/default/debi-7...,vždy se povedenapište jak se povedlodržím palce
24. 6. 2011 15:23
Můžu se zeptat jakou tu želatinu do těch jahod dáváte ?Mam trou z želatin obavuzatim s nima moc nedělam jinak dnes jdu na to tak snad to nějak uklohnim pak písnu jak chutnalo
23. 4. 2011 15:05
Leni, tohle vypadá na úžasnou dobrotu
15. 4. 2011 22:18
Rarášek:ahoj já jsem dělala těsto z poloviční dávky do malinkého plechu a šlehačku s pyré z celé
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitoumyslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm
Jinak bych do většího plechu udělala určitě dávku dvojitoumyslím tím plech asi tak jako mám já 32cm na 25cm
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 8 minutami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 13 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 14 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 15 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 52 minutami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 3 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 11 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 12 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 12 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 12 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 12 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 13 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 13 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Odstranit stopku z jahod není nic složitého. Zahoďte nůž a připravte se na dvě snadné a elegantní možnosti
Jahodové dezerty a jiné dobroty: Užijte si jahodovou sezónu naplno. Máme pro vás ty nejlepší recepty
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: jahodová želatina jahodové pyré jahodové pyré recept jahodová šlehačka recepty na zákusky z jahodového pyré jahodove pire buchta s jahodovým pyré mlsky buchta s mixovanými jahodami jahodová želatina recept jahodová šlehačka recept želatina netuhne jahodovotvarohovy moučnik jahodová kuchařka jahodová jakou zelatinu pouzit do rozmixovaneho ovoce želatina jahodová recept na jahodové pyré šlehačka netuhne jahodovotvarohový zákusek
Suroviny: vejce, voda, mouka hladká, cukr krupice, prášek do pečiva, šlehačka, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, jahody čerstvé, želatina
Jahodová mlska
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OEnL
44 názorů