Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina z Majolky®

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 7. 2008 11:57

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 826 kJ / 2 109 kcal
Bílkoviny49,92 g
Tuky111,56 g
Vláknina3,96 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 1,26 g
Sůl3,32 g
Sacharidy224,46 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

25. 7. 2017 20:09

Dělala jsem včera bublaninu,byla s borůvkami,moc chutnala a tak pro velký úspěch jdu do ní znova,aby měly vnučky na ráno k snídani,udělám s malinoostružinami,jsou kyselejší,ale to vadit nebude.Jsem moc ráda za tento receptík;-):yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

20. 7. 2017 14:57

Těší mi,že jsem našla receptík na bublaninu,kde není použito,máslo, jogurt a nebo zakys.smetana.Mám 2vnučky které mají alergii na mléč.výrobky a přesto je nechci ošidit o moučník.Četla jsem i komentáře níže a když nic jiného,tak tato bublanina pomůže mnohým,kteří mají s laktozou problémy.Hello díky moc;-):yes::yes:

Linda

30. 6. 2013 17:31

Děkuji za skvělý recept, bublanina byla skvostná:-K.

Iness Iness

2. 8. 2012 12:20

HankaP: Dámy proboha....Hanko, ty máš možná pravdu ohledně toho, proč se do těsta už nepřidávají vejce...je to logické, ale na druhou stranu má pravdu i Hella. Když vyšlehá ještě další vejce tak musíš uznat že ty buchty nebudou totožné (bez přidání vajec a s přidáním).
Co takhle si tu její buchtu vyzkoušet a pak hodnotit? Uznej, že někomu takto může chutnat víc;-).

HankaP

2. 8. 2012 11:47

Hella: Netuším, kde jste vzala, že dávám víc prášku - vy dáváte na cca 20-25 dkg mouky 1/2 prášku, já mám v receptu 1 prášek na 45 dkg - v čem je rozdíl? Nicméně jsem žádné míry neuváděla - takže když vám dojdou argumenty, prostě si je vymyslíte? OK, jak je ctěná libost, poslužte si... (A proč je to dle mého zhůvěřilost už jsem vysvětlila - asi máte trochu potíže s chápáním textu, ale z toho si nic nedělejte, třeba vám s tím někdo pomůže... ;-))

Hella Hella

7. 7. 2012 22:22

HankaP: Proč by měl být můj recept zhůvěřilost? Aby bylo těsto nadýchané, tak já šlehám vejce a vy místo vajec dáváte víc prášku do pečiva. Každý si může péct, co mu chutná. Mě tedy chemie moc ne.

HankaP

30. 6. 2012 15:04

Hella: To je ale pěkná pitomost - když tam nedáte Majolku®, dáte tam přece ten olej, místo kterého tam podle vás ta Majolka® je - a šlehejte si dle libosti. Recept s Majolkou® byl ale myšlený právě na úsporu práce (vyšel v Sešitech domácího hospodaření, sv. 22, "Vaříme bez zbytečné práce" v r. 1964). Je tam jen mouka, cukr, majonéza, mléko na zadělání a prášek do pečiva - vše se smíchá, nalije do pekáče a poklade ovocem. Někdo se rád placatí v kuchyni, někdo ne... A kuchařské weby? Většinou bohužel omílají tisíckrát to samé - i tuhle zhůvěřilost najdete na mnohých dalších - jak přes kopírák, nic objevného... ;-)

Hella Hella

13. 6. 2010 20:15

Hanko, ta Majolka® se tam dává místo tuku. Kolik asi myslíte, že 100 g Majolky® obsahuje vajec? Člověk se prostě musí vždycky rozhodnout, jestli bude recept hodnotit podle toho jak zahnal hlad, nebo jak si pochutnal. Když tam nedáte Majolku®, budete mít obyčejný piškot. Někomu stačí obyč piškot, aby si pochutnal, někdo chce víc. Proto vznikly kuchařské weby.

HankaP

13. 6. 2010 19:00

No to ale úplně pozbývá smyslu dávat tam Majolku®, když stejně mám šlehat vejce s cukrem... :-// Ta Majolka® se tam totiž dává právě místo šlehaných vajec (=šlehaná vejce s olejem)!

Petra

24. 6. 2009 15:23

Chválim moc dobrá.:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

HUDECKA ANKA

2. 10. 2008 15:42

no vidis to ja delam taky bublaninu a nedavam toho tolik anebo Majolku®, ja delam ze dva hrničky polohrube mouky ,1 hrniček cukor krystal,Pul hrnička oleje, pul hrničku mleka,2 vejce,1 prask do pečiva, a nedavam zadnou Majolku® a je ta sama bublanna je to jednodušši spusob. Ahoj.:-!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bublanina z majonézy bublanina recept bábovka z Majolky® bublanina s Majolkou® bublanina s majonézou piškot z Majolky® recepty z Majolky® Majolka® moučnik z Majolky® bublanina bábovka s majonézou beránek z Majolky® pečeme s majonézou kolacky z Majolky® bábovka s Majolkou® bublanina majoneza recepty bublanina majonezova bublanina recepty s Majolkou® pečeme s Majolkou®

Suroviny: vejce, cukr písek, majolka, mouka polohrubá, prášek do pečiva

TopRecepty.cz

Bublanina z Majolky®

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WgE