jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Halibut v bylinkách

Halibut v bylinkách
nahoru
Halibut v bylinkách Halibut v bylinkách Halibut v bylinkách Halibut v bylinkách Halibut v bylinkách Halibut v bylinkách
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Ryby
Doba přípravy Doba přípravy: 2-3 hod na odležení a cca 15 min na opečení
Počet porcí Počet porcí: 2 porce

Suroviny:

2-4 porce halibuta, podle velikosti kousků a podle toho, kolik toho sníme, šťáva z 1/2 citrónu, cca 2 lžíce olivového oleje, 2-3 lístky bazalky, snítka čerstvé majoránky, snítka čerstvého oregána, snítka zelené petrželky, 2-3 lístky libečku, sůl podle chuti-(použila jsem mořskou), 1 stroužek česneku, lžíce másla na pánev.

Postup přípravy receptu

Z bylinek, citrónu, česneku a oleje si uděláme marinádu, kterou potřeme kousky halibuta a necháme odstát aspoň 2 hodiny. Pak na rozpáleném másle a zbylé marinádě opékáme z každé strany cca 7 min. Podáváme s různě upravenými bramborami.

Poznámka

Inspiroval mne pořad "Jste to, co jíte", kde podobně upravovali štiku. Halibut a jak jsem byla poučena vlastně platýz, je prozatím asi nejlepší ryba, jakou jsem kdy upravovala. Je krásně šťavnatá a milovníci ryb si příjdou na své, ať už si ji upraví jakkoliv podle svého.

Autor Autor:
Datum vložení Datum vložení:
16 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Halibut v bylinkách"

autor: Vladka (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.03.2014 11:14:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jozef: Halibut je platyz, tak si to vygoogluj. smajlik

Jozef:

autor: Jozef (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.12.2013 14:36:03   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Halibut je halibut a platýz je platýz. To ako keby ste povedali že zubáč (candát) je vlastne ostriež (vokoun)! Brrrr.bevilj@centrum.sk

autor: anubis
vloženo: 26.10.2012 17:09:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jana Remkova:já dělala 4 porce, ale asi to byly malé kousky (moc toho nesníme), jinak nevím, proč by to tak nasáklo

vloženo: 26.10.2012 17:05:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

anubis: na 2 až 4 porce halibuta to bylo akorát. Kdybych dělala 2 kousky, dám méně.

autor: anubis
vloženo: 25.10.2012 15:07:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Není šťáva z půlky citronu moc? Všechno ostatní koření prakticky zaniklo a rybička byla akorát tak kyselá po citronu smajlik

vloženo: 27.04.2011 10:06:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mysulka: díky, krása nekrása, ale ta chuťsmajlik

autor: mysulka
vloženo: 27.04.2011 09:58:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajlik to je krásasmajliksmajlik

autor: zizala
vloženo: 26.04.2011 11:17:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásný recept na rybusmajliksmajlik Platýze jsem ještě nejedla, vypadá opravdu lákavě smajlik

vloženo: 24.04.2011 21:05:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Eliza: mi taky učaroval, fak mana nebeská a že já teda ryby můžu. Děkuji všem za kladné hodnocení a budu moc ráda, když někdo vyzkoušísmajlik

autor: Eliza
vloženo: 24.04.2011 20:58:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Platýze znám chvilku, ale úplně mi učaroval...skvělá ryba a Jano, s bylinkami musí být perfektní. smajlik

autor: --ReNi--
vloženo: 24.04.2011 20:26:17   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

wausmajlikco víc dodat!smajlik

autor: eva hubova
vloženo: 24.04.2011 19:07:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Není co dodatsmajliksmajliksmajlik+11

autor: spagetka
vloženo: 24.04.2011 19:07:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajlik

vloženo: 24.04.2011 18:37:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Davám bodíka, halibuta , to bych si dala ,jo to je pěkná změna od pangasia , namka, smajliksmajliksmajlik

autor: rebeka
vloženo: 24.04.2011 17:40:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

fešácká rybička v mňamósní marinádě,inspirativně žravé fotosmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: ivulinka
vloženo: 24.04.2011 17:04:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jani, to muselo být dobré a chutnésmajlik

autor: srettka
vloženo: 24.04.2011 16:54:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

krásná rybenka,hmm,ochutnala bych z flekusmajliksmajlik

autor: Colombo65
vloženo: 24.04.2011 16:53:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

... ejhle jak se rybka povedla smajlik Velmi pěkně i pózuje na fotkách smajliksmajliksmajlik

autor: majda 2
vloženo: 24.04.2011 14:59:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

To bych si dala,vypadá to krásně!smajliksmajlik

autor: Masula
vloženo: 24.04.2011 14:06:55   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Halibit super raba,taky bych si dalasmajliksmajlik

autor: tejaja
vloženo: 24.04.2011 13:23:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Každá rybička je super smajlik smajlik + 2

autor: isindy
vloženo: 24.04.2011 13:14:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

paltýzek jak malovaný smajlik, musím po něm kouknout, už jsem těch pangasů přesycená smajlik
marináda se mi moc líbí, máš ode mne za 1* smajliksmajliksmajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

halibut ryba halibut gronsky recept recept halibut recepty halibut příprava halibuta halibud halibut na bylinkách halibut příprava halibut gronský recepty recepty ryby halibut úprava halibuta halibut na másle recepty z halibuta halibut-recepty halibud recept jak upravit halibuta halibut recepty ryba halibut foto ryba halibud halibut - recepty hslíbit recept halibut recept ryba halibut recepty recepty halibud halibut halibud recepty halibut fotografie halibut gronsky halibut foto halabout halibut filet recept jak připravit halibuta recept na rybu halibut halibut ryba recept co je halibut platýz na bylinkách recept na halibuta recepty na halibuta ryba halibud recept na halibut halibut platýz jak uvarit halibuta




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty